Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

река Марица-05/04/2008-тръгнах за шаран
- krokibg
- учете се от него
Re: река Марица-05/04/2008-тръгнах за шаран
Мен,хубава риба и пак да отивате че то сега тепърва ще ги почвате.Имаш време до забраната,но да не хващате женските ей

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- Rapala_Team
- разбира нещата
Не мечтаеш само ти ! Ехххххххххххnikejo написа:Охо , една от рибите , които мечтая да хвана , БРАВО

CARP FISHING 

- краси12345678
- ще става разбирач
Хубава риба
БРАВО БРАВО

- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ех , а какво да кажем ние от Габрово.Браво колега ,при нас по Янтрата само кротуш и клен има.
Уффффф и аз искам такива риби по нашата река

Уффффф и аз искам такива риби по нашата река

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- man1966
- ще става разбирач
Малко ме нямаше та не можах да пиша нищо повече..Dani I написа:Браво майстори. Следващият път по-големи.
А за шарана защо нищо не каза.Той на какво клъвна?
За шарана не писах щото не ме изкефи въобще ваденето му-инак кантарето показа 3,6 кг.
Не ме изкефи защото се ковна на Маришката ми сомоубийка

Търсех сомета ,но към обед ми писна и преправих малко монтажа,по местен тертип-капан с плочка кюспе и една кука на царевица забита директно на куката.Прът от стъклопласт...а бе хамалска история.
Но виж сутринта на маришкото ми телескопче20/40 грама с монофил 0,25 нещата изглеждаха съвсем различно-кефа беше невероятен-хич не щеше да се предава пущеняка му пъргав.Просто емоциите при маришките риби са на макс.
Търсех си шаран по принцип от тъмно си метках с телескопчето-монтаж-леко дъно-10гр.оловце подвижно спряно с едно силиконово стоперче на около 40санта от куката-тя пък директно вързана,щото на Марица винаги очаквам изненади.Почнах на царевичка,минах на хляб/местен деликатес/

На Овчарица амурите пасти да ядат...

Я елате рибенца при батко...
-
- научил се да хвърля
Браво колега страхотна риба дано само такива да излизат за в бъдеще
-
- ще става разбирач
Лови шаран,сом и амур, па остай харамийта и кефала за менman1966 написа:Малко ме нямаше та не можах да пиша нищо повече..Dani I написа:Браво майстори. Следващият път по-големи.
За шарана не писах щото не ме изкефи въобще ваденето му-инак кантарето показа 3,6 кг.
Не ме изкефи защото се ковна на Маришката ми сомоубийкаи просто нямаше никакъв шанс..-Монофил 0,50,кука 1номер вързана с плетено0,35..
Търсех сомета ,но към обед ми писна и преправих малко монтажа,по местен тертип-капан с плочка кюспе и една кука на царевица забита директно на куката.Прът от стъклопласт...а бе хамалска история.
Но виж сутринта на маришкото ми телескопче20/40 грама с монофил 0,25 нещата изглеждаха съвсем различно-кефа беше невероятен-хич не щеше да се предава пущеняка му пъргав.Просто емоциите при маришките риби са на макс.
Търсех си шаран по принцип от тъмно си метках с телескопчето-монтаж-леко дъно-10гр.оловце подвижно спряно с едно силиконово стоперче на около 40санта от куката-тя пък директно вързана,щото на Марица винаги очаквам изненади.Почнах на царевичка,минах на хляб/местен деликатес/и към 8 часа бучнах едно торно червейче -викам да пробвам дали има каракуди...Удар почти от въздуха -не много силен ,засечка и се почна дядо вади ряпа-кука Оунър-бяла-8 номер...Ваденето продължи почти 25 минути-откъде изкара тая енергия тоо амур-ръцете ми изтръпнаха..

- man1966
- ще става разбирач
Покрай сомските воблерохвърляния/еба ти думата написах/ понякога си патят и харамийките-виж кефалите ти ги отстъпвам завинаги...laplandeca написа:man1966 написа:Малко ме нямаше та не можах да пиша нищо повече..Dani I написа:Браво майстори. Следващият път по-големи.
Не ме изкефи защото се ковна на Маришката ми сомоубийкаи просто нямаше никакъв шанс..-Монофил 0,50,кука 1номер вързана с плетено0,35..
Търсех си шаран по принцип от тъмно си метках с телескопчето-монтаж-леко дъно-10гр.оловце подвижно спряно с едно силиконово стоперче на около 40санта от куката-тя пък директно вързана,щото на Марица винаги очаквам изненади.Почнах на царевичка,минах на хляб/местен деликатес/и към 8 часа бучнах едно торно червейче -викам да пробвам дали има каракуди...Удар почти от въздуха -не много силен ,засечка и се почна дядо вади ряпа-кука Оунър-бяла-8 номер...Ваденето продължи почти 25 минути-откъде изкара тая енергия тоо амур-ръцете ми изтръпнаха..
Лови шаран,сом и амур, па остай харамийта и кефала за мен, Задава се риболовен ураган летоска , по касабалийските околия
![]()

Я елате рибенца при батко...
- danail kacarov
- научил се да хвърля
браво евала маистори
браво,браво колега,ей това си е улов 

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Пешко,бате,ти си го написал бе!Другите ти пояснения "пасти да ядат"!man1966 написа:На Овчарица амурите пасти да ядат...

Браво Мен!Така трябва да е!Амурите са наша страст!

- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
пасти да ядат 20 килограмовитеsapuna написа:Пешко,бате,ти си го написал бе!Другите ти пояснения "пасти да ядат"!man1966 написа:На Овчарица амурите пасти да ядат...![]()
Браво Мен!Така трябва да е!Амурите са наша страст!

Нека има емоции !
Не знам какво значи да вадиш голям сом !
но емоциите при вадене на амур и шаран от 15 кг нагоре си е жив оргазъм

Да живее Овчарица