Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Re: Качествени чепарета
То времената не бяха сериозни и за товаEl Pescador написа:преди време ви бях споменал ,ама никой не ме взе на сериозно
чепаре с гола кука ,максимум един два кринкъла ,куката бяла ,това за зъбат от място

Какво ще рече ''от място''?
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
-
- ще става разбирач
Какво ще рече ''от място'
като си сред пасаж или на котва ,знаеш че има риба ,но не иска да взима
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана

Тогава "друсането" оправя нещата. Но не с всяка пръчка стават нещата.El Pescador написа:Какво ще рече ''от място'
-
- ще става разбирач
то в този ред на мисли и не с всяка ръка стават ннещатаrap66 написа:Тогава "друсането" оправя нещата. Но не с всяка пръчка стават нещата.El Pescador написа:Какво ще рече ''от място'
и тате го може и аз го мога ,ама козата си иска пръч

-
- ще става разбирач
с чернокопена пръчка моеш да ловиш сафрид ,ама с сафридена чернокоп не можеш
Последно промяна от El Pescador на Съб Мар 07, 2020 11:10 am, променено общо 1 път.

- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не съм убеден , защото зависи по колко чернокопа искаш да хващаш наведнъжEl Pescador написа:с чернокопена пръчка моеш да ловиш сафрид ,ама с сафридена чернокоп НЕ можеш

Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
-
- ще става разбирач
по малко,но постоянно ,за да станат много в кофичкатаtiho_roev написа:Не съм убеден , защото зависи по колко чернокопа искаш да хващаш наведнъжEl Pescador написа:с чернокопена пръчка моеш да ловиш сафрид ,ама с сафридена чернокоп НЕ можеш

и говорим за зъбат нали ,сафрида много много не го тача

- nabor4eto
- ще става разбирач
Тук, Митака има предвид, че причината за това , далеч не е колко чернокопа искаш да хванеш, а това че /както всички знаете/ за чернокопа се иска много по-голяма тежест, която неможеш да сложиш на мека сопа, а и по-голяма дължина /пак според него 2,70м и нагоре/.....Доколко е прав незнам, но знам че тоя лови чернокоп, докато около него вхащаме само сафридtiho_roev написа:Не съм убеден , защото зависи по колко чернокопа искаш да хващаш наведнъжEl Pescador написа:с чернокопена пръчка моеш да ловиш сафрид ,ама с сафридена чернокоп НЕ можеш

Ненавременното изпиване на втората чаша, обезсмисляло първата 

Абсолютно си прав колега . Когато си с правилния такъм ( не става дума за чепаре) и знаеш какво правиш, чепарето е само черешката на тортата . При риби като чернокоп и карагьоз проводката е много важна ,а за нея ти трябва въдица с определен строй(всички знаем ,че вземат на пропадане) и тежест съобразена с дълбочина , течение и д-р.които да накарат чепарето да се отваря и играе по най добрия начин ( е трябват и ръчички).nabor4eto написа:Тук, Митака има предвид, че причината за това , далеч не е колко чернокопа искаш да хванеш, а това че /както всички знаете/ за чернокопа се иска много по-голяма тежест, която неможеш да сложиш на мека сопа, а и по-голяма дължина /пак според него 2,70м и нагоре/.....Доколко е прав незнам, но знам че тоя лови чернокоп, докато около него вхащаме само сафридtiho_roev написа:Не съм убеден , защото зависи по колко чернокопа искаш да хващаш наведнъжEl Pescador написа:с чернокопена пръчка моеш да ловиш сафрид ,ама с сафридена чернокоп НЕ можеши се чудим защо е така. За чепаретата му мога да кажа, че нямат търговски вид /всяко ламе, кринкъл или перо стърчи със собствено мнение/ , но човека неспира да вади риба
.....това съм го виждал с очите си.
Стига с тоя чернокоп, че ми се свива сърцето.
Сега чакаме сафрид за чепаретата и бързам да
боядисам, че ей сега ще дойде

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
- stareca
- ще става разбирач
Първо през мен ще мине ама мисля да го пресрешна че миналата стоя 20 дена само в една мерия далече далече отвъд небесатаrashkoto1 написа:Стига с тоя чернокоп, че ми се свива сърцето.

- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Бързаѝ ко се моташ че хората почнаха да хващат заргани от брега по северното Черномориеrashkoto1 написа:Стига с тоя чернокоп, че ми се свива сърцето.

Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Вярно е на първа буна на пилкери 1бр.с лодки вземали по някои карагьоз и вряло от хамсияtiho_roev написа:Бързаѝ ко се моташ че хората почнаха да хващат заргани от брега по северното Черномориеrashkoto1 написа:Стига с тоя чернокоп, че ми се свива сърцето.
- Димо Михалев
- Модератор
Напълно е възможно след такава зима.rashkoto1 написа:Тя не си е тръгвала май....