Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
- nabor4eto
- ще става разбирач
Re: Качествени чепарета
дали главичките и очичките играят някаква съществена роля за по-добър улов или се правят чисто и просто за по-добър естетически вид на чепарето....
и дали ако изобщо липсва някаква боя, резултата от улова няма да бъде същия

Ненавременното изпиване на втората чаша, обезсмисляло първата 

Ти не търси начин само как да спестиш боядисванетоnabor4eto написа:дали главичките и очичките играят някаква съществена роля за по-добър улов или се правят чисто и просто за по-добър естетически вид на чепарето....и дали ако изобщо липсва някаква боя, резултата от улова няма да бъде същия

От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
- stareca
- ще става разбирач
Същия ще е според менnabor4eto написа:дали главичките и очичките играят някаква съществена роля за по-добър улов или се правят чисто и просто за по-добър естетически вид на чепарето....и дали ако изобщо липсва някаква боя, резултата от улова няма да бъде същия

- nabor4eto
- ще става разбирач
Абе то не е до скатаване, ами има колеги /да не споменавам имена,щото всичките ги знаете кои са/ на , които чепаретата им са като произведения на изкуството. Всичко изпипано до най-малкият детайл. Явно на някои хора им се отдава повече , отколкото на други. Аз колкото и да се мъча, колкото и старание да влагам, все нещо ще стърчи или ще е накривоrashkoto1 написа:
Ти не търси начин само как да спестиш боядисването

Кука номер 10 - 6 бр с дължина на бидема заедно с куката 10см вързани с 0,23 (според мен ако е по тънко бързо ще им се разкаже играта)
Разстояние между куките 40 см . Майка пак 0,23 няма смисъл от по дебело
Ако иска може с клещите да ги направи куките чапраз.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
- ще става разбирач

моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана

-
- ще става разбирач
понеже ми направиха забележка ,че съм много активен с снимковият материал ,реших да се поправя

-
- ще става разбирач
хич да не ти пука ,важното е кофичката да се пълниnabor4eto написа:Абе то не е до скатаване, ами има колеги /да не споменавам имена,щото всичките ги знаете кои са/ на , които чепаретата им са като произведения на изкуството. Всичко изпипано до най-малкият детайл. Явно на някои хора им се отдава повече , отколкото на други. Аз колкото и да се мъча, колкото и старание да влагам, все нещо ще стърчи или ще е накривоrashkoto1 написа:
Ти не търси начин само как да спестиш боядисването. Та, затова попитах. Поне се старая да използвам качествени матеряли, за да компенсирам от некачествената изработка

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ъмчи добра ти е поправката бре.Те заслужават и на сергията да ги сложиш.El Pescador написа:понеже ми направиха забележка ,че съм много активен с снимковият материал ,реших да се поправя

Наборче,ич не си играя да боядисвам,
Болат ма зъбите от мириса на бои и разтвори.

Кът почвам да кашлям,после половин час търся ченета из стаята да го еба.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА

Последно промяна от Мilena на Вто Мар 17, 2020 12:10 am, променено общо 1 път.
- nabor4eto
- ще става разбирач
[quote="КИРО"]
[/quote
Май и аз така ще правя ...просто ще се примиря, че не мога да достигна нивото на някои колеги
П.С...нямам търпение да почне сезона
[/quote
Май и аз така ще правя ...просто ще се примиря, че не мога да достигна нивото на някои колеги

Ишил с нишка UV,кринкъл,и тънко
Пресукано.
Вече боядисани.

Риболовци.
Хич не се оправдавай, поне тези със Слай им сложи.....nabor4eto написа:КИРО написа: Наборче,ич не си играя да боядисвам,
[/quote
Май и аз така ще правя ...просто ще се примиря, че не мога да достигна нивото на някои колеги![]()

От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
- Димо Михалев
- Модератор
[/quote]
Хич да не ти пука и на мен не ми се получават,ама слагам,че възела след време отпуска. и снимките в близък план не ми се получават.

Хич да не ти пука и на мен не ми се получават,ама слагам,че възела след време отпуска. и снимките в близък план не ми се получават.
- rikitikitavi
- разбира нещата
Доказано е в практиката,че в повечето случаи няма нужда от очички и главички. Някъде към една трета от излетитеобаче (ако се следи ситуацията из нета де,иначе ....три четвърти) имаме пасивен сафрид. Е баш тогава се вижда разликата . На едното чипаре е по една рибка на пасаж ,а на другото по три-четириnabor4eto написа:дали главичките и очичките играят някаква съществена роля за по-добър улов или се правят чисто и просто за по-добър естетически вид на чепарето....и дали ако изобщо липсва някаква боя, резултата от улова няма да бъде същия
Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;