Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Янтралайт
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Янтралайт
Днес, въпреки дъжда обходих няколко перспективни места в долното течение на Янтра.
Вировете на Белцов, двата бързея на Ценово, бента на Долна Студена - без признаци на живот.
Накрая към 13 ч финиширах пак над моста на Бяла.

Дъждът неспирно ръмеше, но рибата вземаше добре.
Удряше здраво, дърпаше се бясно и удоволствието беше пълно.
Към 15 ч нямах сухо място, водата силно се замъти и ударите секнаха.
Мерните рибки бяха по-малко от снощи и затова ги изкомандвах да се строят в две редици.

Вировете на Белцов, двата бързея на Ценово, бента на Долна Студена - без признаци на живот.
Накрая към 13 ч финиширах пак над моста на Бяла.

Дъждът неспирно ръмеше, но рибата вземаше добре.
Удряше здраво, дърпаше се бясно и удоволствието беше пълно.
Към 15 ч нямах сухо място, водата силно се замъти и ударите секнаха.
Мерните рибки бяха по-малко от снощи и затова ги изкомандвах да се строят в две редици.

- indalo
- фен клуб-скобар
Както всеки твой репортаж и този предизвиква благородна завист в мен. Поздрави и все по големи успехи. 

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Браво! Хубави риби и добри излети!
Последно промяна от Венци ® на Пет Апр 17, 2009 9:38 pm, променено общо 1 път.
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
-
- разбира нещата
Верно така е,мама му стара!От година насам ги мъча тези места и неще и неще да дава,за разлика отпреди 2-3 години.Дали не ги ошушкват с мрежи се замислям?!sestrata написа:Вировете на Белцов, двата бързея на Ценово, бента на Долна Студена - без признаци на живот.
Поздравления и за втория ти излет!
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Завиждам и изобщо не го крия 
Обожавам риболова с воблерче на кефал ..
Взимам платени уроци по река Янтра от теб след забраната
пиенето и мезетата от мен

Обожавам риболова с воблерче на кефал ..
Взимам платени уроци по река Янтра от теб след забраната

пиенето и мезетата от мен

Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
-
- кандидат преподавател
Браво Павка отново перфектен. За съботата разбрах от друг колега но не мислех ,че и неделя пак си на реката .Това е упоритостта носи успехи .
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- cani
- вече хвърля и на тежко
браво за добрия излет 

Браво браво
- любимата ми риба на родната река - направо ме върна в детството. Продължавай все така 

- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колеги,да не отварям нова тема,дайте прясно инфо за моментното състояние на реката,защото следващата събота и неделя ще се отбием.Интересуват ме кефалите в участъкът под моста на с.Скалско и участъкът между Бяла и Търново.Ако имате инфо за Лефеджа и расперите-добре ще е дошло.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
Колега, под моста на с.Скалско има добри кефали, но участъка е забранен! Не, че някой ще дойде на проверява, нито пък ще може да даде логично обяснение за тази забрана. Има няколко подобни забранени участъка в този район. Но нормални рибари и бракониери си ходят спокойно.
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ами аз попринцип знам за забраната в усатъка от моста на Скалско до моста на Гостилица,но последния път всичко си беше нормално,не минаха проверяващи.Пък и при положение,че имам билет и връщам улова обратно...но все пак законът си е закон и трябва да се спазва.Другите варианти са с.Ветринци,ама там не сме ходили досега и незнам къде са местата.Ако отидем там ще проверим и до моста на Пушево как е.Незнам дали ще има време обаче да слезем до расперските места под Долна студена,за това може да минем до смесито с Лефеджа.Ако някой има инфо поне за едно от тези места-моля да каже,ще ми е от голяма полза.Да не стане така,че в единия участък да е мътна и висока,а в другия бистра и ниска,за това правя справката. 

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
Вчера след дъжда, на връщане от Батин се отбих до Ценово за половин час. Водата е с нормална прозрачност, играе дребосък. На бързея под стария мост извадих един кефал около 35 см на блесна Вега №2, цвят бакърен с тяло камбанка. Не гони воблери /което ме изненада/ и блесни с друг цвят. 

-
- кандидат преподавател
Напрао страотно-с твойта квалификация най-накрая требва да ти се забрани да припарваш до Янтра,щото както е тръгнало,неубоден кефалюга от твоя арсенал нема и да остане.Sister-the best!
Колеги дайте прясно инфо за Янтрата около Бяла.Освен кефал друг хищник обажда ли се.
Колеги кажете нещо за Янтрата около моста на Бяла,Долна студена,Ценово.Освен кефал друго обажда ли се на спининг.