Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Don4o_62 написа:Докторе,по професия съм ел. ...:

Лесна работа със щуките, и изобщо с рибите - само да сме живи и здрави, лятоска ще изпием по ракия на сянка, ако е рекъл Сайбията (така му викат по нашия край

Да бе, ще ни изгони....само да посмее.....Don4o_62 написа:...... Пафката,да ни чете глупостите ....... кога ли ще ни изгони всичките от тук,..

....................
И това не се дължи само на усилията на.....Дедо Гошо..................

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Martin Mihailov
- учете се от него
Сашо ако се сети да изгони Павел юзерчетата можи да мусе дигнат двоино
Отам и кинтите

ТЦ....по-добре да остане...!?Martin Mihailov написа:Сашо ако се сети да изгони Павел ............

Щот "другият" дет се гласи да доде ще...видим....кон боб яде ли...!?!? Иииии...пиши го Сашо фАлИрАл.......

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
-
- Модератор
Жорка, прощавай, но тази ти част от поста ти е напълно грешна. Грешно си го "превел".G.Petkov написа:Павле,
.........
Има един потребител - Лози 68, та той много се стараеше да ме поучава, какви постове да пиша !
.......
Човека е от Бургас. Мнооого интелигентен. С мнооого висок морал.
Дано това те накара да промениш мнението си за него. За в бъдеще де.
Данчо, потребителят G.Petkov трябва да си промени мнението не само Лози, а и за много други , но това си е Causa perduta , .....там Грандоманията и Егото са на висота...Повярвай ми, зная за какво иде реч....!!!!dantho.mihov написа:.... те накара да промениш мнението си за него. ...

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Абе муцкОФФци , да ви питам ?
Некой да знае къде в София мога да си закупя бел червей , че с това "няма внос" ми се разказа играта ?
Не друго ами имам среща с едни оклейки манджии и съм на зор ?
Айде ся ш ода да си взема един плик гасена вар та да си омажем плодните дръвчета да ги не налазват членостоноги и после се надявам да сте ме зарадвали
Некой да знае къде в София мога да си закупя бел червей , че с това "няма внос" ми се разказа играта ?
Не друго ами имам среща с едни оклейки манджии и съм на зор ?
Айде ся ш ода да си взема един плик гасена вар та да си омажем плодните дръвчета да ги не налазват членостоноги и после се надявам да сте ме зарадвали

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
На Белополски магазините трещели от стока, в т. ч. бели червеи, както той сам се пофали във буко... Най-близкият ти е оня там около пазара "Емил Марков", или пък у Перник, кв. Мошино, май ти е по-близо 

- Павел Иванов
ТенкЮ Андре!
Ся ще дзвънна един талафон и ако ти е все още актуално инфото ще си заръчам да ми донесат стотина грама бел цръв у назе оти не ми се маа по магазинете с тая корона
Ся ще дзвънна един талафон и ако ти е все още актуално инфото ще си заръчам да ми донесат стотина грама бел цръв у назе оти не ми се маа по магазинете с тая корона

Павел Иванов
Павел Иванов
- Павел Иванов
Готово, цръвея е уреден и бял и пинки 

Павел Иванов
Павел Иванов
Фани малко уклей и за мен, разменям за торба леворда 

- G.Petkov
Дано,dantho.mihov написа: ...... Дано това те накара да промениш мнението си за него. За в бъдеще де.
Винаги съм доволен, когато ме изненадат приятно.
Затова и значително по-кратко ще отговоря на ".... г .5-кооф ,Да НЕ ми споменава името.... ТОЗИ ИНТРИГАНТ"
По това, което чета не личи да е много интелигентен, ама ................. !
А наистина се стъписах, когато преди време напълно непознат за мен потребител, започна да ме поучава в Прехода за разни неща.
Принципно, приемам съвети и наставления от хора, които са по-умни от мен, с повече опит, на по-голяма възраст.
А аз съм в Прехода от около 10-та страница на първия сезон. Преди мен са само Люси и Кирето.
Затова ми се стори доста нелепо един нов човек, който нищо не е написал, не е споделил и прочие,
Да започне участието си в Прехода с наставления по мой адрес.
Също така, аз не съм "5-кооф", ами потребителят G.Petkov, със снимка, с много снимки, т.е. не съм анонимен като други.
Имам много постове, поддържам доста свои теми с години в различни раздели.
Затова предлагам на желаещите, първо да достигнат моето ниво и едва тогава да ми дават ОЦУ.
/особено ценни указания/
А "интригант" предполага изкривяване на нещата с цел полза за себе си и вреда другиму.
Доскоро четях постовете на хора, които оплюваха в една тема един добронамерен и кротък човек,
С цел да запазят за себе си пазарен дял за собственото си производство и да затрият неговото.
Иначе, нямам проблем с потребителят, който не иска да му споменавам името.
Те станаха вече двама,
Нямаме общи теми, нямаме общи интереси.
Използвах го само като негативен пример !
- G.Petkov
Павле,
Купи си рибета и си хвани костур.
Като мен !
Кулинарните му качества са по-добри !
Купи си рибета и си хвани костур.
Като мен !

Кулинарните му качества са по-добри !

- G.Petkov
Да поясня малко, защо избутвам нагоре "Строително - ремонтна тема" и "За всички агрономи, животновъди и майстори на зимнина..".
За мен това са стойностни теми, а писането в тях е равносилно, а даже и по-престижно от писането в Прехода.
Като се има предвид какви глупости и разправии понякога се нижат в Прехода,
Другите две са на съвсем друго ниво.
Също така, двете теми са ясно профилирани и се личи компетентността на съпреходниците,
Списващи в тях.
Затова тези две теми са Преход, но на по-високо, професионално ниво.
Има и още една, ама от скромност не я споменавам щото е моя !
За мен това са стойностни теми, а писането в тях е равносилно, а даже и по-престижно от писането в Прехода.
Като се има предвид какви глупости и разправии понякога се нижат в Прехода,
Другите две са на съвсем друго ниво.
Също така, двете теми са ясно профилирани и се личи компетентността на съпреходниците,
Списващи в тях.
Затова тези две теми са Преход, но на по-високо, професионално ниво.
Има и още една, ама от скромност не я споменавам щото е моя !

- Павел Иванов
Яла те вода през седмицата да си фанеш , че сега е ногу лудница а тогава си е баш .Д-р Флекс написа:Фани малко уклей и за мен, ....
Начи така ем ще угодим на Мутафчийски , ем нема да се врем у сумати ковидова навалица .
Инак от към левурда у в момента съм си екстра

Вчера Люсе ми донесе една грамадна торба с левурда като част от нея я беше изскубал сосе корените .
Неска тая с корените я набоцках у заднио двор , покрай дренажа и от догодина ще си имам собствено производство от тая панацея

Бах ти неска що кърски труд отвъртех и то с една голема киферица от снощното поливане на барбекюто с буля , детко , бълдъзето и зетя

Да беG.Petkov написа:...Купи си рибета и си хвани костур....

Ас кустура си го лова съвсем сполучливо на изкуствени примамки , та айде нема нужда .
Па и у в момента не ми е приоритет .
Друго , да не се чудиш що се те ядат

Ако ти е направило впечатление темата се казва , "Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?" .
Респективно служенето на себе си всеки си го разбира по своему , дали ще иде за риба , дали ще иде на нуру масаж , дали ще прекопа градината , дали ще оди на платен гьол , дали ще си набере гъби , дали ще се натърмъчи уставно , дали ще отиде на инклузив или по странство , дали ще си иззида сайванто , дали ще си уготви некоя благиня или само ще се нашмули с такава и пр. и пр. .........
Та куту го разбереш и спреш да даваш ненужни насоки на ората и ще видиш колко нирвана ще те напъпли

Павел Иванов
Павел Иванов