Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

ВИАГРА
Модератор: sapuna
ВИАГРА
Защо модератора допуска в обявите за оборудване и такъми да се публикуват сайтове за продажба на виагра и тем подобни.
Тоз, който падне в бой той не умира.
-
- учете се от него
Re: ВИАГРА
Ми щото "кахърлия кур-работа не върши" , така че виаграта си е такъм и оборудване. Всеки нормален риболовец ( над преклонните 45 години) трябва да я има в куфара- и като "оборудване" и като " такъм". Едно , дето като знаеш че ти е в куфара се правиш на мъж , и може да се разкълве , второ като се връщаш без риба- лапаш хапче и жена ти няма да ти прави тест с леген с вода , дали са ти празни топките и плуват или не са и падат към дънотоded написа:Защо модератора допуска в обявите за оборудване и такъми да се публикуват сайтове за продажба на виагра и тем подобни.

- barutchiata ©
- Администратор
Ами и модераторите са хора, и от време на време ходят по работа из страната, на риба и къде ли не още!!!А ти баце толко бързо ли изчете писаното във форума, че виаграта ти вади очите???ded написа:Защо модератора допуска в обявите за оборудване и такъми да се публикуват сайтове за продажба на виагра и тем подобни.

- krokibg
- учете се от него
ded написа:Защо модератора допуска в обявите за оборудване и такъми да се публикуват сайтове за продажба на виагра и тем подобни.
Щото сигорно такива като тебе със по пет поста ги качват,за да направят после забележка и да правят интриги.Видите ли,колко простотий се правят във този форум и там са разни такива,недейте да влизате.Само си забравил да напишеш,къде да влизаме дето няма такива обяви.Кажи вашия сайт,та да проверим лично как стоят нещата

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!