Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Риболов на кльонк
 Риболов на кльонк

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Риболов на кльонк
 Риболов на кльонк

Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)
Модератор: bobopeli
Re: Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)
Прав е човека за водата, дори да искаш да го откършиш на някой сомаджи, кат Троли....., немой, като не е мит, като футболиста на бундестима Умит Отзад.....  

при зор тука ша е срещата.   
  ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m

Е гаетъ ,ако ти аресва човека,можи и само леко да го поръсиш с ичкиджос  тамън кат дезификтант ша подейства
 тамън кат дезификтант ша подейства  

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо. 
Марк Твен

Марк Твен
Сияя..., предполагам, че като го напъниш някой аджами сомаджи  (не Троли де, он е наш човек  ) та ша каже- Не го вади ич бате да икономисваме...
  ) та ша каже- Не го вади ич бате да икономисваме...  ., за кво ша абим тая убава ракия за едно вадене чак..
 ., за кво ша абим тая убава ракия за едно вадене чак..  .., ....като моим да си я изпим хигиената я.....
 .., ....като моим да си я изпим хигиената я.....  

Разказа се казва Hijo de puta,...  

та през 2018 г. към 10 Август , тръгнах за сом, та курдисах лодка на следното място за малко стръв

че там уж най излиза.... , като гледах да не омотам една прясна съра, личеше си, че скоро е поставена .
 , като гледах да не омотам една прясна съра, личеше си, че скоро е поставена .  .преди 3-4 часа най-много, и си казах, ся ако не излезе някой от храстите и ми каже-ти си я поставил, та на...
 .преди 3-4 часа най-много, и си казах, ся ако не излезе някой от храстите и ми каже-ти си я поставил, та на...  , на 50-60 метра имаше други рибарии си помислих, че е тяхна, но не би...та таман разпънах телескопчето и изскочи от храстите чиляк и се представи, че е от ИАРА, поисках му документа да вида, пишеше, че е от ИАРА Кърджали и ми обясни, че е специално командирован за десниот бряг...
 , на 50-60 метра имаше други рибарии си помислих, че е тяхна, но не би...та таман разпънах телескопчето и изскочи от храстите чиляк и се представи, че е от ИАРА, поисках му документа да вида, пишеше, че е от ИАРА Кърджали и ми обясни, че е специално командирован за десниот бряг...  , че хората не им достигали, та провери ми рибарскиот билеть, та биля ме записа в един тефтрь алваджийски...
 , че хората не им достигали, та провери ми рибарскиот билеть, та биля ме записа в един тефтрь алваджийски...  , докато записваше му казах, че на 3 метра от него има сара опната на дебел кол- отговора беше, че я знаел и следял, кой ще я пипне пръв...
 , докато записваше му казах, че на 3 метра от него има сара опната на дебел кол- отговора беше, че я знаел и следял, кой ще я пипне пръв...  

Та взе да я вади сарата и на всичките куки имаше живи морунажи по педя, казах му, че тия са вадени с мрежа тая сутрин и имат следи от нея, та ме попита - ти кога дойде тази сутрин, че знаеш много.... ....отговорих, ами преди 5 минути...
 ....отговорих, ами преди 5 минути...  , та ми даде 5-6 броя и ми каза, тъй и тъй ще умрат, взимай ги, та ги взех де .....
 , та ми даде 5-6 броя и ми каза, тъй и тъй ще умрат, взимай ги, та ги взех де .....  , не чупим хатър на държавен служител я....
 , не чупим хатър на държавен служител я....  , че може да стане сакатлък....
 , че може да стане сакатлък....  , та като влязох в лодката и хванах голямата канджа за сом фи 10 от арматура  с контра.....
  , та като влязох в лодката и хванах голямата канджа за сом фи 10 от арматура  с контра.....  и му казах- ся няма ли да я запалим сарата, а той отговори-това е веществено доказателство и си я намота на една мотовилка дървена....
  и му казах- ся няма ли да я запалим сарата, а той отговори-това е веществено доказателство и си я намота на една мотовилка дървена....  

естествено, че се ометох бърже, бърже..., че вещественото му доказателство и аз му бях в ръцете едновременно - Hijo de puta...
епилог- скътах си канджата грижливо и я смазах с ГОЙ, само сянката на ГОЙ-я... , състарява някои ербап хора с по 10 години...
 , състарява някои ербап хора с по 10 години...

та през 2018 г. към 10 Август , тръгнах за сом, та курдисах лодка на следното място за малко стръв

че там уж най излиза....
Та взе да я вади сарата и на всичките куки имаше живи морунажи по педя, казах му, че тия са вадени с мрежа тая сутрин и имат следи от нея, та ме попита - ти кога дойде тази сутрин, че знаеш много....
естествено, че се ометох бърже, бърже..., че вещественото му доказателство и аз му бях в ръцете едновременно - Hijo de puta...
епилог- скътах си канджата грижливо и я смазах с ГОЙ, само сянката на ГОЙ-я...

Много хубав разказ....и поучителен  Можеше поне заглавието на Френски да напишеш ама нищо де
 Можеше поне заглавието на Френски да напишеш ама нищо де  Поздравления написал си го ,както ти го умееш увлекателно и поучително
 Поздравления написал си го ,както ти го умееш увлекателно и поучително  Само тоз служител му личи ,че е от Кърджали
 Само тоз служител му личи ,че е от Кърджали  Неговите колеги от Шумен даже и ръцете си не цапат с веществени доказателства
 Неговите колеги от Шумен даже и ръцете си не цапат с веществени доказателства  И ако някой друг им свърши работата са сърдят
 И ако някой друг им свърши работата са сърдят  Не мога да разбера защо?
 Не мога да разбера защо?  Можи да е щот я върши добре другия
 Можи да е щот я върши добре другия 

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо. 
Марк Твен

Марк Твен
Не схвана ли, че сърата си беше негова, че има и мрежа явно за стръв....  как да го напишеш на французки израза - Да го духаш-сигурно ще звучи, дай да ти го цункам алафрангджийски ...путе мадре....
  как да го напишеш на французки израза - Да го духаш-сигурно ще звучи, дай да ти го цункам алафрангджийски ...путе мадре....  

Скоро гледах един филм и един мексикан в самолета му се пикае и вика- маньо...маньо...и се държи за мъдите.... , отговора беше - но маньо...но маньо....
 , отговора беше - но маньо...но маньо....  ., ама се пишело... баню , та баню е таолете на френчик...
 ., ама се пишело... баню , та баню е таолете на френчик...  при нас е кенефче.......
 при нас е кенефче....... 

Скоро гледах един филм и един мексикан в самолета му се пикае и вика- маньо...маньо...и се държи за мъдите....

Та се сетих, че имаше поне 100 куки през 1 метър,  как се ловят 100 броя морунажа там за едно зареждане не знам....  , там излиза кефал, уклей, костур, но несъм гващал никога морунажи на плувка...
 , там излиза кефал, уклей, костур, но несъм гващал никога морунажи на плувка...  , оффф......че я беше пуснал с камък и стиропор на 1 м над дъното и под ъгъл към 30-40 градуса, дип да не я закачат лодките...
 , оффф......че я беше пуснал с камък и стиропор на 1 м над дъното и под ъгъл към 30-40 градуса, дип да не я закачат лодките...  ..Тарикат момче, да не стане само тарикат момиче, ама бях сам, а пък си и падам само по груповият.....
 ..Тарикат момче, да не стане само тарикат момиче, ама бях сам, а пък си и падам само по груповият.....  
   та смазка има, ама групер няма...
 та смазка има, ама групер няма... 

Аз схванах,ама ти не ма разбра  Наще тарикати не пущат сари и мрежи
 Наще тарикати не пущат сари и мрежи   имат си хора за тъз работа.....А пък за Френскиот визирам Тролката ,да земи да напиши нещо,стига е мълчал сърдито
 имат си хора за тъз работа.....А пък за Френскиот визирам Тролката ,да земи да напиши нещо,стига е мълчал сърдито 

Марк Твен

Марк Твен
Част втора...  

та като ми взе билетя да го записва в алваджито и каза-...дориИ не си си вписал излета... , та  ми го вписа.
 , та  ми го вписа.
отговорих му, че още не съм почнал, риболова.... , щото правя церемония с бирички мирички, и тогава го зафатям с малко къпане и ловенена на стръв, ако не тръгне минавам на водки-мотки...
 , щото правя церемония с бирички мирички, и тогава го зафатям с малко къпане и ловенена на стръв, ако не тръгне минавам на водки-мотки...  , ако пак не ще, взел съм си и спалния чувал и продължавам на ракийки с шопски салати
 , ако пак не ще, взел съм си и спалния чувал и продължавам на ракийки с шопски салати  ..... и почвам да си търся компаньони в гората.....
 ..... и почвам да си търся компаньони в гората.....  

сигурно си е казал-тоа.. ша ни развали риболова, чакай да му дам 5-6 рибки и да се маха... 

та като ми взе билетя да го записва в алваджито и каза-...дориИ не си си вписал излета...
отговорих му, че още не съм почнал, риболова....
сигурно си е казал-тоа.. ша ни развали риболова, чакай да му дам 5-6 рибки и да се маха...

- Don4o_62
- учете се от него 
цел следобед чакаме част 3 - та ама нема  като са свършили водки мотки, акордьони макордьони
 като са свършили водки мотки, акордьони макордьони  ,сигурно е почнала веселата част
 ,сигурно е почнала веселата част  и не казваш кой мажеше кой със лъзгач
  и не казваш кой мажеше кой със лъзгач 

Главната причина за стреса....  Ежедневният  контакт с Идиоти 

Дончооо...., кажи ся, имам една стая, накована с мукава,тук таме е разпорена и пада пръст от кермидите, та мисля да намаля височината на тавана, че е много висок, вероятно с ламперия, та ще свалям 60-70 сантима, та тая мукава да я махам ли или да стои, като двоен таван, ама да не падне някой ден върху ламперито..... 

Част 4-специално за Дончо...  

Като се качих на лодката и си помислих малко, как щеше да стане сакатлъка още в първият ми ден от риболова цъ.., цъ, ..цъ.., та опънай една голема глъдка водкес, към 250 драмя май беше.. . и си казах.
 . и си казах.
Бачо, ако си започнеш още първият ден с групов сех, как ли ще ти завърши 31-ият..... 

Довечера трябва да си пусна, некой филм за морски войни, сухоземните сме ги изучили, ама на морските сме пълен въз... , някой може да те разцепи от 3 км с някой стар дегтярьов без да рзбереш дори от кой кошер идва атаката......
 , някой може да те разцепи от 3 км с някой стар дегтярьов без да рзбереш дори от кой кошер идва атаката......  

То там вместо ДОТ-ове използват кошери....

Като се качих на лодката и си помислих малко, как щеше да стане сакатлъка още в първият ми ден от риболова цъ.., цъ, ..цъ.., та опънай една голема глъдка водкес, към 250 драмя май беше..
Бачо, ако си започнеш още първият ден с групов сех, как ли ще ти завърши 31-ият.....
Довечера трябва да си пусна, некой филм за морски войни, сухоземните сме ги изучили, ама на морските сме пълен въз...
То там вместо ДОТ-ове използват кошери....

- Don4o_62
- учете се от него 
това последното от 4 -та част, не го разбрах  ама сме ти свикнали, като удариш 1 антикобитно няколко пъти
  ама сме ти свикнали, като удариш 1 антикобитно няколко пъти  си пишеш твой си мисли
 си пишеш твой си мисли  а относно висналата кузултия....махаш шпер...гняса,търсиш някой местен шмиргел дето е слушал за скари и носачи от Уд - та,прави ти скара,слага  изолация,после  гипсокартон,шпаклова с ленти между тях,търка до блясък и после минаваш една ръка,гъсто без да разреждаш с нещо на водна основа и какъвто цвят искаш, основно таваните са бело
 а относно висналата кузултия....махаш шпер...гняса,търсиш някой местен шмиргел дето е слушал за скари и носачи от Уд - та,прави ти скара,слага  изолация,после  гипсокартон,шпаклова с ленти между тях,търка до блясък и после минаваш една ръка,гъсто без да разреждаш с нещо на водна основа и какъвто цвят искаш, основно таваните са бело  но твой си е избора
 но твой си е избора  

Гъбаркат теDon4o_62 написа:това последното от 4 -та част, не го разбрах
Ама кво да ти обяснявам, ти сигурно си свикнал
- Don4o_62
- учете се от него 
Мilena написа:Гъбаркат теDon4o_62 написа:това последното от 4 -та част, не го разбрах

Ама кво да ти обяснявам, ти сигурно си свикнал