Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: Качествени чепарета
Извинявай,че първо теб исках да коментирам бре.bubamara написа:Карагьоза взе да се обажда ето едно което се отчита добре към момента . Седмица с 3 сини,3 лилави ,2 св.виолетови и 4 черни куки вързано е през 18 см.с0.23/0,26.
Еваларка - хареса ми.Не само хариба и карагьоза ще го харесат де.
Може и две три куки в зелено да сложиш,пак са успешни,но не е задължително.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Ти това ли разбра от коментара ми? Нещо подигравателно ли усети? Човече много неща ти куцат на тебе да знаеш. Аз също си правя и с къси бидеми и това съм го видял от варненски майстори но не толкова заядливи.КИРО написа:И какво от това ?gergi_81 написа:
Това си е класическо варненско чепаре. Някои стари майстори още ги правят така, с бидеми по 3-4 см.
Твоите са най най ли?
Спомена нещо за егото ми преди време, но ти просто не познаваш значението на някои думи. Егото е твой сериозен проблем, това, което те дразни в мен се нарича самочувствие. Често се среща да дразня хора, които от години връзват чепарета а ги правят с твоето ниво на изработка. Не вярвам, че и това ще разбереш, понеже ти си "боК" в морския риболов и ти се спестяват много неща, но все пак да си кажа.
Аман от ретрокапацитети! Научете се да уважавете труда и на по-младите си колеги.
Ако админите преценят, че ще вдигнеш кръвно от истините, да изтрият поста. Хубава вечер от мен.
- КИРО
- Обратна връзка:
Писах - поне преди 2г цена,може и повече години да е било.lusienn написа: На 3 лв го даде не 4.50
Бъркаш нещо.
Аз такова никога няма да сложа,
С Лазар кристал да вържа
Повече ще набера поне тройно.
Влакното било супер про.
Аз такова не знам.
Това че,цената му е паднала,говори много за него.
Това че,не знаеш нещо,не означава че го няма на пазара.
Това че,голяма част от варненци пазаруват чепарета оттам,
дали ако не хванат, ще отидат пак от там да си купуват?
И си озъптете егото,няма най- добър.
Във всеки следващ момент,е излязъл друг по-добър.
Запомнете го това.
- stareca
- ще става разбирач
Аз само да попитам 7санта е някакъв задължителен стандарт за от лодка ли за сафрида? Щото за мен спецялно не е удачен вариант дори ми създава проблеми .(Въпроса ми не е провокативен ,не се дразня с никого)интересно ми стана просто.
Не е задължителен
Влизаш и пробваш.
Аз съм връзвал всичко,
И не ме интересува
Кой какво си мисли.
Морето показва.
Или ловиш или гледаш.
Влизаш и пробваш.
Аз съм връзвал всичко,
И не ме интересува
Кой какво си мисли.
Морето показва.
Или ловиш или гледаш.

Риболовци.
- КИРО
- Обратна връзка:
Ами научи се правилно да се изказваш.gergi_81 написа:Ти това ли разбра от коментара ми? Нещо подигравателно ли усети? Човече много неща ти куцат на тебе да знаеш. Аз също си правя и с къси бидеми и това съм го видял от варненски майстори но не толкова заядливи.КИРО написа:И какво от това ?gergi_81 написа:
Това си е класическо варненско чепаре. Някои стари майстори още ги правят така, с бидеми по 3-4 см.
Твоите са най най ли?
Спомена нещо за егото ми преди време, но ти просто не познаваш значението на някои думи. Егото е твой сериозен проблем, това, което те дразни в мен се нарича самочувствие. Често се среща да дразня хора, които от години връзват чепарета а ги правят с твоето ниво на изработка. Не вярвам, че и това ще разбереш, понеже ти си "боК" в морския риболов и ти се спестяват много неща, но все пак да си кажа.
Аман от ретрокапацитети! Научете се да уважавете труда и на по-младите си колеги.
Ако админите преценят, че ще вдигнеш кръвно от истините, да изтрият поста. Хубава вечер от мен.
Хапеш като дунавски комар,ами да - подиграваш се,и то постоянно с колегите.
Мен не ме мисли,имам си хора за това да ми гледат кръвното,идваш бавно,
нп сигурно в моите релси.
И къде съм писал,че съм бог в риболова,нещо не се сещам да съм казвал такива приказки.
Това че се познавам лично с много голяма част от пишештите тук,е друга бира.
Много има да учиш за да ме стигнеш по този показател.
Твоте истини са си твои,не на цялата група,ама май си свикнал,само ти да
пееш като петел на върха на кола.
Намали оборотите,и може да се получи човек от теб.
Абе аз пиша карагьоз щото така по лесно иначе хариб ,блеч за бургазлии а така всички разбират . Благодаря за еваларката . Слагам и зелено на други модели отдавна знам ,че го клюопа тоя цвят . Тая риба ми е слабост и за мен лично е доста капризна влияе се много сменял съм до 5 чепарета на риболов много бързо и се сменя кефа.КИРО написа: Извинявай,че първо теб исках да коментирам бре.
Еваларка - хареса ми.Не само хариба и карагьоза ще го харесат де.
Може и две три куки в зелено да сложиш,пак са успешни,но не е задължително.
[quote="gergi_81"]
Ти това ли разбра от коментара ми? Нещо подигравателно ли усети?
Не знам колегата кво е разбрал ама ти ми пишеш ,че съм много прав ама и ти нищо не си разбрал или по скоро не искаш или е въпрос на характер.
Второто въпросително изречение според мен е ненужно . Този човек може да ти е баща . Младежо бъди уважителен и бъди по мек в изказа си и вярвай хората ще го оценят положително ,а и ти ще се почувстваш по добре . Стига с Тея излишни караници и спорове защото започваш да ставаш бетер от Люси като разликата ви е само в чепаретата.
Не знам колегата кво е разбрал ама ти ми пишеш ,че съм много прав ама и ти нищо не си разбрал или по скоро не искаш или е въпрос на характер.
Второто въпросително изречение според мен е ненужно . Този човек може да ти е баща . Младежо бъди уважителен и бъди по мек в изказа си и вярвай хората ще го оценят положително ,а и ти ще се почувстваш по добре . Стига с Тея излишни караници и спорове защото започваш да ставаш бетер от Люси като разликата ви е само в чепаретата.
Извинявай, ама като ми скачат все на въпреки и ми лепват етикети- няма как да си мълча (освен ако админ не прецени друго)bubamara написа:gergi_81 написа:
Второто въпросително изречение според мен е ненужно . Този човек може да ти е баща . Младежо бъди уважителен и бъди по мек в изказа си и вярвай хората ще го оценят положително ,а и ти ще се почувстваш по добре . Стига с Тея излишни караници и спорове.
Толкова ли е ограничен варненския боК, че всяко мое мнение да възприема като заяждане? Двамата с Ел пасото почват да ми лазят по нервите вече.
Това си беше комплимент към варненци, че те въведоха този "стандарт" с късите бидеми. И някои още го ползват. Кирил Велики обаче, пак видя нещо на криво.
Тръгнал после за его да ми говори. Той не може 5 изречения да прочете и осмисли,..
Уважението един към друг е двустранен процес.
- Димо Михалев
- Модератор
Ей,а спрете се бре,човек една ракия не може да изпие от вас,а имам и ботове да трия и мнения на нови потребители да одобрявам.
Киро ти що се палиш,ти си ги правиш чепаретата по свой тертип и едва ли на теб ще тръгне някой да ти дава акъл как се прави чепаре и как се лови риба.Друг е въпроса,че младите се стремят да изпипват нещата.Жоро не съм го виждал да претендира на кой е продал,на кой колко е вързал.Щом го търсят значи има защо.Хайде сега като разумни хора си стиснете ръцете.Рибата на никой няма да хване,а останалото са глупости.
Киро ти що се палиш,ти си ги правиш чепаретата по свой тертип и едва ли на теб ще тръгне някой да ти дава акъл как се прави чепаре и как се лови риба.Друг е въпроса,че младите се стремят да изпипват нещата.Жоро не съм го виждал да претендира на кой е продал,на кой колко е вързал.Щом го търсят значи има защо.Хайде сега като разумни хора си стиснете ръцете.Рибата на никой няма да хване,а останалото са глупости.
Колеги ,вземете се в ръце!Стига Его , Бройки,Кинти, Марки и ... т,н, ... !!! Темата е ,,Качествени чепарета,, !Тоест ,ловящи такива! Четящия от ... Полски Тръмбеш ,НЕ го интересува колко и как и сте връзвали ,а кое лови !!! Снимка на кука ,бидем ,ЧАСТ от чепаре и ... РИБА уловена с него !!! Бъдете по-толерантни и по-точни !!! Поздрави и Наслука на Всички !!!

- Димо Михалев
- Модератор
Ако не стане с добро почвам да трия,аз не мога да ви насмогна на писането!
Най- лесно е с ЛОШОТО !!! Винаги е било така ,НО ,защо ?!?!?

Аз цял Ишил,снемах във ваната да обясня на някои ,какво е това ,каквото и да ми костваше после ...
Вие само дразги ...
Не е хубаво така

- Димо Михалев
- Модератор
И аз така смятам, затова се опитвам с добро, ама щом не помага......lozzy.68 написа:Най- лесно е с ЛОШОТО !!! Винаги е било така ,НО ,защо ?!?!?![]()