Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Re: Качествени чепарета
[quote="Димо Михалев"
Е,тая картечница може и да остане без патрони,ако ме разбираш.[/quote]
На мен лично Люси ми е симпатичен и не ми пречи в темата ( цялата съм я изчел и съм запомнил това което е важно и ценно другото е локуми ) и даже предава една закачлива шарка на темата . Хората четат сравняват ,усмихвайки се виждат 2 и 200 даже е поучително виждат много добре етапите във усъвършенстването на качественото чепаре ,както за себе си така и между отделните колеги и като цяло разбират и на какъв етап са и колко са се усъвършенствали ( пример: почнах да ги връзвам по добре от Люси имам напредак . Има много хора които и на половината на Люси немогат да ги докарат но това не им пречи да се забавляват със хобито си).
Е,тая картечница може и да остане без патрони,ако ме разбираш.[/quote]
На мен лично Люси ми е симпатичен и не ми пречи в темата ( цялата съм я изчел и съм запомнил това което е важно и ценно другото е локуми ) и даже предава една закачлива шарка на темата . Хората четат сравняват ,усмихвайки се виждат 2 и 200 даже е поучително виждат много добре етапите във усъвършенстването на качественото чепаре ,както за себе си така и между отделните колеги и като цяло разбират и на какъв етап са и колко са се усъвършенствали ( пример: почнах да ги връзвам по добре от Люси имам напредак . Има много хора които и на половината на Люси немогат да ги докарат но това не им пречи да се забавляват със хобито си).
Поиграх си малко с гумичката и никак не е зле.
Или карайте по правилата или ще трия който ги нарушава
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

И с какво наруших правилата? Мислиш ли , че е редно да пиша аз 5 минути пост (по всички правила "измилени от теб"), да описвам всичко по чепарето и куките и т.н. да няма снимка на цяло чепаре.. да няма никакви обиди и груб тон,.. и накрая ти от чиста завист да го изтриеш. Еми извинявай Митак, ама така няма да ти станат по-добри чепаретата и няма да си върнеш безвъзвратно загубените клиетни.dobria1 написа:Поиграх си малко с гумичката и никак не е зле.
Трий си на воля. Махай линковете на колеги. Измисляй си правила да се бориш с конкуренция и да си правиш някакъв отчаян байпас на продукцията, но както сам виждаш - фактите са други! Потвърди се тезата, в която и други вече се усетиха: "Дай на глупака власт и му гледай сеира"
Айде сега ме трий и мене и да спиш спокойно.
И все пак, ако не те затруднявам, сподели пред хората, за които поста ми беше полезен, кое не ти хареса и го изтри.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
За втори път обиждаш Добрия с подчертания текст.gergi_81 написа: Потвърди се тезата, в която и други вече се усетиха: "Дай на глупака власт и му гледай сеира"
Айде сега ме трий и мене и да спиш спокойно.
И все пак, ако не те затруднявам, сподели пред хората, за които поста ми беше полезен, кое не ти хареса и го изтри.
мен три пъти ме обиди на ЛАЙНО .Без да ме познаваш,и да знаеш нещо за мен.
Едно куче като не знае да лае,само вкарва вълка в кошарата.
Нищо лично към теб де.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Мисля че сам ще си отговориш.gergi_81 написа:
Относно рекламата, Митака е супер далновиден с това предложение, и аз мисля, че ще тласне темата в правилната посока.
Нито искам да се карам с някой, нито ме интересуват завистта и драмите на който и да било.
Изпокара се с половината колеги.
А относно преценката и класифицирането ми от теб ще го....
Няма да трия никой, всеки е свободен сам да напусне, нямам нищо лично към никой но драканиците ви чак преливат!!!
п.п. "Глупака" си го избрахте вие, защото ви беше шубе да се занимавате

МНОГО ИСКАМ ДА ГО ВИДЯ КЪДЕ Е ТОВА !КИРО написа: три пъти ме обиди на ЛАЙНО ..
Кажи само за последния ми пост, Кое те доядя, че го махна?dobria1 написа:gergi_81 написа: Изпокара се с половината колеги.
п.п. "Глупака" си го избрахте вие, защото ви беше шубе да се занимавате

Не на мен, разбира се, аз знам защо го махна. Ей така, за другите

Имаш възможноста още да се излагаш, на сутринта ще поразчистяgergi_81 написа:Кажи само за последния ми пост, Кое те доядя, че го махна?dobria1 написа:gergi_81 написа: Изпокара се с половината колеги.
п.п. "Глупака" си го избрахте вие, защото ви беше шубе да се занимавате![]()
![]()
![]()
![]()

И за да ти задоволя любопитството, върни се на последния пост на 524 страница и пак сам ще си отговоришgergi_81 написа:Кажи само за последния ми пост, Кое те доядя, че го махна?dobria1 написа:gergi_81 написа: Изпокара се с половината колеги.
п.п. "Глупака" си го избрахте вие, защото ви беше шубе да се занимавате![]()
![]()
![]()
![]()

[quote="dobria1
И за да ти задоволя любопитството, върни се на последния пост на 524 страница и пак сам ще си отговориш[/quote]
Мислиш, че имат нещо общо ли? Сериозно ли това измисли? Махни и предния поне да не ти вади очите. И си измили ново правило. Когато някой твои клиенти почнат да взимат чепарета от друг - да напуска темата незабавно! Аз очаквах, че от там ще почнеш, но ти я караш доста по чикиджийската.
Е точно от тебе наистина не съм очаквал толкова елементарно поведение!
Стягай си и другите интструменти, защото аз няма да се махна сам

И за да ти задоволя любопитството, върни се на последния пост на 524 страница и пак сам ще си отговориш[/quote]
Мислиш, че имат нещо общо ли? Сериозно ли това измисли? Махни и предния поне да не ти вади очите. И си измили ново правило. Когато някой твои клиенти почнат да взимат чепарета от друг - да напуска темата незабавно! Аз очаквах, че от там ще почнеш, но ти я караш доста по чикиджийската.
Стягай си и другите интструменти, защото аз няма да се махна сам

gergi_81 написа:[quote="dobria1
И за да ти задоволя любопитството, върни се на последния пост на 524 страница и пак сам ще си отговориш

Поздравления!
Много като мен не са очаквали това от теб, или да!
dobria1 написа:Имаш възможноста още да се излагаш, на сутринта ще поразчистяgergi_81 написа:Кажи само за последния ми пост, Кое те доядя, че го махна?dobria1 написа:![]()
![]()
![]()
![]()
Имаш още време и възможностиgergi_81 написа:Аз очаквах, че от там ще почнеш, но ти я караш доста по чикиджийската.
Стягай си и другите интструменти, защото аз няма да се махна сам![]()
![]()

Четеш качествени чепарета и изведнъж:

Е, това не е нормално

Сега и на lusienn да се обясня(че гледам че наднича постояно)
И за да ме разбере, ще перефразирам:
"Днес дойде бай Спас искаше чепарета, ама нямаше пари,подарих му"
lusienn колкото теб те интересува бай Спас, толкова и другите тук ги интересува твоя Киро с многото кинти.
Надявам се си ме разбрал, и защо са ти изтрити някой коментари.
И за да ме разбере, ще перефразирам:
"Днес дойде бай Спас искаше чепарета, ама нямаше пари,подарих му"
lusienn колкото теб те интересува бай Спас, толкова и другите тук ги интересува твоя Киро с многото кинти.
Надявам се си ме разбрал, и защо са ти изтрити някой коментари.

Рекламите излизат според бисквитките.Мilena написа:Четеш качествени чепарета и изведнъж:Е, това не е нормално