Качествени чепарета

Модератори: Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Аватар
Мilena
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Качествени чепарета

Мнение от Мilena »

Здравей бисквитке!
Аз съм си АЗ :wink:
https://youtu.be/tAGnKpE4NCI
Аватар
gergi_81
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi_81 »

КИРО написа: мен три пъти ме обиди на ЛАЙНО .Без да ме познаваш,и да знаеш нещо за мен.
Много държа да ми покажеш, къде съм те обидил, още повече пък с думата ЛАЙНО - три пъти!!! Не ти отива на годините да лъжеш хората така. Никой няма да тръгне да търси дали е вярно и ще приемат думите ти за чиста монета. Което те прави много долен лъжец! Язък ти за всички стаж и умения (с лодките, не с чепаретата) ако така долно клеветиш хората.
Пък може и да съм те обидил, покажи го. Не вярвам Митака да го е изтрил, той трие само чепарета. :lol: :lol: :lol:
Аватар
gergi_81
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi_81 »

Мilena написа:Здравей бисквитке!
Явно трябва да ти се обясни, че бисквитки са следите, които оставяш в интернет чрез търсачката на Гугъл (и не само), според които ти излизат реклами с твоите интереси. Странни неща търсиш в интеренет, Милена.
Аватар
gergi_81
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi_81 »

Митак, между другото имам обява във форума, ако искаш изтрий и нея. :butthead:
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rap66 »

Митаче, някои хора са като крастата, колкото по ги чешиш, по лошо става. Сърби и не се трае. Или пък стоката залежава :D
lusienn
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

Добро утро на всички .
Стоката ни вода ни хляб иска.
По добре да я имаш в наличност.
Сезона предстои за всеки влак си
Има пътници.
И по новото правило,
Щом няма да има Чепарета,
То какво трябва да има.
Единични куки,с пера или без.
С главички или без.
И сложете една анкета,
Кой иска това правило
Да се види от потребителите
Които правят форума.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

gergi_81 написа:
КИРО написа: мен три пъти ме обиди на ЛАЙНО .Без да ме познаваш,и да знаеш нещо за мен.
Много държа да ми покажеш, къде съм те обидил, още повече пък с думата ЛАЙНО - три пъти!!! Не ти отива на годините да лъжеш хората така. Никой няма да тръгне да търси дали е вярно и ще приемат думите ти за чиста монета. Което те прави много долен лъжец! Язък ти за всички стаж и умения (с лодките, не с чепаретата) ако така долно клеветиш хората.
Пък може и да съм те обидил, покажи го. Не вярвам Митака да го е изтрил, той трие само чепарета. :lol: :lol: :lol:
Добро утро на всички.
Ами а сега да видим,кой крив,кой прав.
Гледам,първия път където си споменал е изтрито - няма значение
това е втория път
gergi_81 написа:
КИРО написа:
gergi_81 написа:
Това си е класическо варненско чепаре. Някои стари майстори още ги правят така, с бидеми по 3-4 см.
И какво от това ?
Твоите са най най ли?
Ти това ли разбра от коментара ми? Нещо подигравателно ли усети? Човече много неща ти куцат на тебе да знаеш. Аз също си правя и с къси бидеми и това съм го видял от варненски майстори но не толкова заядливи.
Спомена нещо за егото ми преди време, но ти просто не познаваш значението на някои думи. Егото е твой сериозен проблем, това, което те дразни в мен се нарича самочувствие. Често се среща да дразня хора, които от години връзват чепарета а ги правят с твоето ниво на изработка. Не вярвам, че и това ще разбереш, понеже ти си "боК" в морския риболов и ти се спестяват много неща, но все пак да си кажа.
Аман от ретрокапацитети! Научете се да уважавете труда и на по-младите си колеги.

Ако админите преценят, че ще вдигнеш кръвно от истините, да изтрият поста. Хубава вечер от мен.
gergi_81 написа:
bubamara написа:
gergi_81 написа:
Ти това ли разбра от коментара ми? Нещо подигравателно ли усети?

Не знам колегата кво е разбрал ама ти ми пишеш ,че съм много прав ама и ти нищо не си разбрал или по скоро не искаш или е въпрос на характер.
Второто въпросително изречение според мен е ненужно . Този човек може да ти е баща . Младежо бъди уважителен и бъди по мек в изказа си и вярвай хората ще го оценят положително ,а и ти ще се почувстваш по добре . Стига с Тея излишни караници и спорове.
Извинявай, ама като ми скачат все на въпреки и ми лепват етикети- няма как да си мълча (освен ако админ не прецени друго)
Толкова ли е ограничен варненския боК, че всяко мое мнение да възприема като заяждане? Двамата с Ел пасото почват да ми лазят по нервите вече.
Това си беше комплимент към варненци, че те въведоха този "стандарт" с късите бидеми. И някои още го ползват. Кирил Велики обаче, пак видя нещо на криво.
Тръгнал после за его да ми говори. Той не може 5 изречения да прочете и осмисли,..

Уважението един към друг е двустранен процес.
И за тези които не знаят значението на тази дума
Untitled.png
Това не ме натовари,натовари ме че се бъзикаш с Добрия,без и него да познаваш.
До тук бях,извинявам се на модераторите - прекратявам с пререканията,
отивам да си правя лодката,че дойде време да си проверяваме чепаретата.
Враните и хариба скоро ще са в залива.
Лек ден на всички.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
gergi_81
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi_81 »

КИРО написа:
gergi_81 написа:
Добро утро на всички.
Ами а сега да видим,кой крив,кой прав.
Гледам,първия път където си споменал е изтрито - няма значение
това е втория път
gergi_81 написа:
КИРО написа: И какво от това ?
Твоите са най най ли?
Ти това ли разбра от коментара ми? Нещо подигравателно ли усети? Човече много неща ти куцат на тебе да знаеш. Аз също си правя и с къси бидеми и това съм го видял от варненски майстори но не толкова заядливи.
Спомена нещо за егото ми преди време, но ти просто не познаваш значението на някои думи. Егото е твой сериозен проблем, това, което те дразни в мен се нарича самочувствие. Често се среща да дразня хора, които от години връзват чепарета а ги правят с твоето ниво на изработка. Не вярвам, че и това ще разбереш, понеже ти си "боК" в морския риболов и ти се спестяват много неща, но все пак да си кажа.
Аман от ретрокапацитети! Научете се да уважавете труда и на по-младите си колеги.

Ако админите преценят, че ще вдигнеш кръвно от истините, да изтрият поста. Хубава вечер от мен.
gergi_81 написа:
bubamara написа:
Извинявай, ама като ми скачат все на въпреки и ми лепват етикети- няма как да си мълча (освен ако админ не прецени друго)
Толкова ли е ограничен варненския боК, че всяко мое мнение да възприема като заяждане? Двамата с Ел пасото почват да ми лазят по нервите вече.
Това си беше комплимент към варненци, че те въведоха този "стандарт" с късите бидеми. И някои още го ползват. Кирил Велики обаче, пак видя нещо на криво.
Тръгнал после за его да ми говори. Той не може 5 изречения да прочете и осмисли,..

Уважението един към друг е двустранен процес.
И за тези които не знаят значението на тази дума
Untitled.png
Това не ме натовари,натовари ме че се бъзикаш с Добрия,без и него да познаваш.
До тук бях,извинявам се на модераторите - прекратявам с пререканията,
отивам да си правя лодката,че дойде време да си проверяваме чепаретата.
Враните и хариба скоро ще са в залива.
Лек ден на всички.
Това ли е? Къде съм ти казал ЛАЙНО? Не мислиш ли, че е долна лъжа? Отива ли ти? То верно, че старите рибари много лъжат, ама баш така ли?

А с Добрия изобщо не се бъзикам. Изтри ми комемтар, който беше интересен за темата, и с нищо не нарушаваше правилата. Причината е същата поради която накара Тихо да си махне подписа.
Аватар
radoadvokat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от radoadvokat »

Колко мъка има по тоя свят :( Кептън незнам защо се обясняваш на човек, който не може да ти стъпи на малкия пръст. Гледай си рахата. А Митака понеже не може да е конкуренция, триел, за да може да продава.
Боже, пребери си вересиите!!!
lusienn

Мнение от lusienn »

И днешните по поръчка с кафето,
Едва ли ще залежат точно
И един ден.

Старо моделче,доказано многократно
В риболова на сафрид.
IMG_20200430_074923.jpg
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
nabor4eto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nabor4eto »

Димо Михалев написа: Люси,чувал ли си за Дейвид Дънинг и Джъстин Крюгер?Това са двама психолози,които след няколко абсурдни случаи се заели да направят определено проучване.Те установили,че определени хора ,които нямат нужния опит и информация страдат от илюзорно превъзходство.Тоест тези хора надценяват своите способности,вярвайки в истинността им.Причината за това е неспособността да им да разпознават собствените си грешки.Основния проблем е липсата на реална самооценка.Причината е,че тези хора опитвайки се да си обяснят нещата,изхождат единствено от собствените си познания и опитност.Така си създават свои собствени убеждения,които всячески успяват да си докажат,отхвърляйки всяка информация,която им противоречи.По този начин се създава кръг от едно неистинско познание,гарантирано с претенции за много знаеш и можеш.Самия Дънинг казва "Един невеж ум,не е съвсем празен съд,а е пълен с каша от неподходящи или подвеждащи факти или житейска опитност,които на него му изглеждат полезни и точни знания".С други думи тези хора не могат да разпознаят дефицита в собствените си знания и умения.Поради този факт се смятат за много можещи и знаещи,и въпреки,че допускат много грешки в работата си ,имат самочувствието че се справят много добре.Тези хора страдат от когнитивна заблуда на илюзорно превъзходство,което те сами си създават.
Изключително съм впечатлен. Много точно изказване. Явно във форума има и образовани хора. Само дълбоко се съмнявам , че този стил на изказ , ще бъде разбран от хората за които е предназначен. Опасявам се , че когато чистиш редки л..йна, неминуемо е да се изпръскаш и да се изцапаш с тях, а дали това си струва?
Ненавременното изпиване на втората чаша, обезсмисляло първата :drinkers:
Аватар
nabor4eto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nabor4eto »

gergi_81 написа:
Това ли е? Къде съм ти казал ЛАЙНО? Не мислиш ли, че е долна лъжа? Отива ли ти? То верно, че старите рибари много лъжат, ама баш така ли?

А с Добрия изобщо не се бъзикам. Изтри ми комемтар, който беше интересен за темата, и с нищо не нарушаваше правилата. Причината е същата поради която накара Тихо да си махне подписа.
Жоро,не те познавам, но явно си много кадърно и можещо момче, поне чепаретата които правиш и показваш са изключително пипнати от всякъде. Преди да се проведе конкурса за нови модератори , те разбирах защо се палеше толкова много, но в момента не си прав. Ако опиташ само да смекчиш тона и да не гориш толкова в темата, ще видиш че пререканията ти с модераторите и някои от колегите , са напълно излишни и само ти вредят на добрия имидж, който си създал до момента.
Ненавременното изпиване на втората чаша, обезсмисляло първата :drinkers:
Аватар
gergi_81
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi_81 »

nabor4eto написа:
Жоро,не те познавам, но явно си много кадърно и можещо момче, поне чепаретата които правиш и показваш са изключително пипнати от всякъде. Преди да се проведе конкурса за нови модератори , те разбирах защо се палеше толкова много, но в момента не си прав. Ако опиташ само да смекчиш тона и да не гориш толкова в темата, ще видиш че пререканията ти с модераторите и някои от колегите , са напълно излишни и само ти вредят на добрия имидж, който си създал до момента.
Със сигурност си прав, но просто се паля на някои нередности. Стремя се да съм полезен в темата, както се вижда, и това да пиша 5 минути и накрая нялой да го изтрие не ме устройва.
А за Киро ще поясня, че турски не знам и нарочно е написано боК, което си е много често срещан лаф из рибарските чатове и постове. Ако си преглътне малко егото и прочете какво съм писал, може и да научи нещо полезно за себе си.
Аватар
gergi_81
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi_81 »

КИРО написа:

.
Киро, лепиш някакви етикети и умишлено ме дразниш с твоето пренебрежително отношение, викаш ми "Жорето Професора" цитираш някакви неща, които изобще не можеш да вденеш... и за капак си вадиш от "джоба" някакви преводи на дума извадена от конекста на нещо, което не искаш да признаеш... Еми извинявай.
Много хора те уважават и е нормално да скочат срещу мен, но имай предвид, че не си прав. Ти си този надменния, който се заяжда с мене. Не аз с теб. Приеми го като факт, защто "професора" ти го казва.
С пълна сила това се отнася и до Ел пасото, но няма да го пиша отделно на всеки.
Аз се показвам с това, което правя и никога не съм казвал, че е най-доброто. Никога не съм си хвалил чепарета и не съм подценявал тези на колегите. Всеки един от вас, който е публикувал чепрета тук е получавал моите комплименти за тях. БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ !!! Дори и Люси е имал попадения, които съм признавал..
Така, че думата НАДМЕНЕН е малко смешна и не на място, в изречение адресирано до мен.

Хубав ден на всички, и ако някой е решил наистина да пише нещо по темата и да е полезен, нека заповяда. Аз лично за поред път ще се опитам да спра да отговарям на заяждания и нападки срещу мен.
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rap66 »

IMG_20200429_205835.jpg
Сега сме на карагьозена тема. Кука 7, пера жълто и зелено, ламе злато.
Публикувай отговор

Обратно към “Изкуствени примамки”