за сом около Димитровград

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

georgi_gopata

за сом около Димитровград

Мнение от georgi_gopata »

здравейте, някой знае ли къде по Марица до Димитров град има сом и на какво кълве. :oops:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: за сом около Димитровград

Мнение от krokibg »

Само да имаш крака да ходиш и въдици да го хванеш и извадиш !!! На всякъде около Димитров град има,надявам се неискаш да ти кажа под кой камак те чака :shock: :lol: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
nikaro
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nikaro »

Krokibg написа:Само да имаш крака да ходиш и въдици да го хванеш и извадиш !!! На всякъде около Димитров град има,надявам се неискаш да ти кажа под кой камак те чака :shock: :lol: :wink:

хахаха :smt023 :smt023 :smt023
Кво ше кажеш,Кроки?Дали има сом в марица??? :smt017 :smt017 :smt017 :lol: :lol: :lol:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Единственно мисля че Дунава има повече,но не съм сигурен.Ако съм ловил в Искъра или Тунджа,щях да кажа на 100% :o :o :o :lol: :lol: :lol: :wink:

vanesa
новобранец
новобранец

Мнение от vanesa »

сом има доста преди димитров град ,към Чирпан ,в последно време само големи вадиме-10-12кг, :lol: :axe:
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

vanesa написа:сом има доста преди димитров град ,към Чирпан ,в последно време само големи вадиме-10-12кг, :lol: :axe:

Голяма информация бе колега vanesa отгога взе Марица да минава и покрай Чирпан :roll: :roll: Ми като сте решили да давате инфолмация давайте я актуално,наистина има доста сом около Димитровград но под Д-Град и под Симеоновград,но нямам информация този сезон някой вадил ли е.
vanesa
новобранец
новобранец

Мнение от vanesa »

Марица е на 10км от Чирпан информацията е вярна ,сом и шаран колкото искаш :evil: :evil: :evil:
barabinara
новобранец
новобранец

Мнение от barabinara »

vanesa написа:Марица е на 10км от Чирпан информацията е вярна ,сом и шаран колкото искаш :evil: :evil: :evil:
Колега би ли споделил как е уловен сома ... :roll: ... щото едно Чирпанско пиленце само ми пълни главата с глупости ...
vanesa
новобранец
новобранец

Мнение от vanesa »

СЪС ВЪДИЦА И ЧЕРВЕЙ !!!! :lol: :lol:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Да,Марица наистина е близо до Чирпан/Скобелевия мост е на 10 минути път от там/ и има доста/по точно имаше/риба но има толкова идиоти-бракониери там в околните села че постоянно я трепят със тоци,хвърлят сюркмета и залагат сари,та рибата се е ошашавила напълно.Онзи район се знае ча го тарашат денонощно със каквото им падне та дори и със харпуни по подмолите и бомби :twisted: :twisted: :twisted: Знам един тъпак от района,на който съм му обещал ще ако го хвана със ток по реката,ще му вържа кабелите за оная работа и ще пусна тока :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen:

Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”