Ивайловград-11,12 и 13.04.

Модератор: Кърцата

Nedeltcho Delev

Ивайловград-11,12 и 13.04.

Мнение от Nedeltcho Delev »

Тази седмица заминамвам за Ивайловградския,очертава се хубаво време до края на седмицата и очаквам шаро да се раздвижи малко,повечето информация ще взема от Кроки за места и как е положението там с риболова но няма да ми е излишна информация и от вас.На този язовир никога не съм ловил риба и всяко едно предложение ще го взема на сериозно.Поканих доста колеги от форума но се оказа,че са заети за тогава,та ако някой ходи там по това време мога да му дам телефона на лични да се запознаем и да споделим опит.Най ме интересува какви захранки да нося освен царевица.Мислих да пробвам на пружина но Кроки даде информация,че не дават повече от една кука на въдица така,че трябва да се съобразявам с тези изисквания.

Мнооооого ме е страх после да пиша в неуспешни :oops: но каквото и да е ще има поне доста снимков материал за релакс :D :D :D
Бейджан
новобранец
новобранец

Re: Ивайловград-11,12 и 13.04.

Мнение от Бейджан »

Здравей,миналата седмица понеделник на бащами братовчедите заминаха с 3 коли за яз.Ивайловград.Но се оказа че в сряда излиза вятър и се връщат, но 2 нощувки пак е добре те по принцип бяха отишли за цяла седмица до неделя.Та за рибата остана да ти разкажа.Много червеноперка по 150-200гр.,само 1 бяла риба 1 кг,1 амур 1 кг,костурчета 15-20 по 100-150 гр и дребни чаушанчета та ако ти е далеч не си струва да идеш това е моето мнение :wink:
НА СЛУКА !
Аватар
RUZBATA
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от RUZBATA »

Бат Неделчо днес случаино се срешнах с Батьо и разбрах за излета за които се готвите.Много се замислям дали да не цъфна и аз при вас.Ще се разбера с един колега и ще видим каква ще я измъдрим !!!!Затова ако искаш прати за всеки случаи на лични телефона си.Ако не доида ще чакам да пишеш в успешни :D :D :D .
VGS
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от VGS »

За ивайловградския освен едра царевица обезателно вземи поне 5-6кг кюспе. Или заедно с царевицата попарено или на плочки подобно на фидер закачаш като примамка(но държи значително по дълго).
Аз на ивайловград без кюспе не тръгвам.
Ще ти споделя още една тънкост която съм забелязал за там(лично мнение и наблюдение през годините), не слагай иcкуственно синтезирани аромати, рибата се отдръпва.
Най добри резултати като захранка за там е варена, стара , едра царевица при нея попарено кюспе и там разните му трици (добри резултати и с отпадъци от бисквити и вафли или подобни захранки , но се събира мноого дребосък).
Не забравяй и доволно количество торен, и ако ти попадне евентуално попово прасе.
Това от мен другото си го знаеш.
P.S.
Бих ти казал и местата на които ходя но последните години са ги набуали с фургони и там разни бараки(на мен не ми е приятно да ходя за риба и някой от фургона да се дуе все едно язовира е негова собственност), затова ги избягвам.
Най добрия вариянт е да се качиш на лодката и да си намериш удобно място.
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

Бат Недялчо повече ракийца и мършичка си вземи . То другото е ясно при тебе празно няма. Аз сигурно няма да дойда че тая година ме е подгонил един кутсуз да не взема да те заразя и тебе . :lol: Иначе на националната среща сигурно ще дойда та 5 дена 1 риба няма да се изкара то после бат Любо може да почерпи че като гледам колко народ се е засилил неубодена риба няма да остане. :lol:
didopoli
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от didopoli »

Здравейте аз също мисля да ходя на 12,13,14 и на мен ми е за сефте там.давайте телефони да се чуем ето моя:0888611846-Деян
Изображение
Където качеството е от значение!
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:roll: Да тази седмица там ще е лудница а и на другите водоеми :roll: Ако искате да сте сегурни, че ще извадите на Илиенци има мрежа по 19.50 за сто метра :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 а Неделчо от димитвоградския пазар може да намери и по евтина :lol: :lol: :lol:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

AL KAPONE написа::roll: Да тази седмица там ще е лудница а и на другите водоеми :roll: Ако искате да сте сегурни, че ще извадите на Илиенци има мрежа по 19.50 за сто метра :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 а Неделчо от димитвоградския пазар може да намери и по евтина :lol: :lol: :lol:
Внимавай,че всяка информация ще я разглеждам под лупа :D :D :D
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:lol: Добре тогава жокер от публиката :lol: На Бориславци до моста се виждат едни изсъхнали дървета :lol: Има доста глупав кефал само си носи от тези, белички и пастървички от малките :lol: Ооооо... забравих, че ти си с картечницата :lol: Захранка, пакет Промикс, пакет кюспе на прах, и пакет дреби гранулки.... евтино и ароматно :smt112 :smt112 :smt112
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

Ейййй Батьооо ,единия сом за мене. Изображение Като се върнеш да го видим на снимка! Изображение Успех!!! Изображение
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:smt023 :smt023 :smt023 :smt023

Е са говорих с rikosheth, да изтрие половината теми в "Успешни", за да има място за твоята! Желая ти успех братле, пък каквото дойде! Важното е да сме в играта!
ionko
новобранец
новобранец

Мнение от ionko »

shumaher_k написа:Колега на 10.04 заминавам за 4 дена.Аз по принцип ходя на месността"Марта"по средата на язовира се пада.На село Покрован.Там е доста дълбоко но моя кум е от Ивайловград и каза ,че тази седмица са ударили два сома :D на рибе.Така че аз заминавам,и както казва колегата по горе ще взема повече хапване и пииване :D Не знам на Вилата дали ще има място да вземем и теб.Тел. ми е 0888030855 ако искаш да се чуем.Това е от мен :wink:
здравей колега,на чия вила ще си,вуйчо ми е от с.Покрован а кмета ми е братовчет,и аз чух че некои и извадил сом на Марта,доста се чудя дали да не закрия полусезона там и аз?
Аватар
promi
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от promi »

Хайде на слука на всички.Да уставите малко риба и места за риболов :wink: :wink: :D :D
Последен шанс преди забраната.Само трофеии да се хващтат и трудно да се вадят.Ще ги мерим после :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”