Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз.Бриагово-04/04/2008
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
яз.Бриагово-04/04/2008
биях решил повиче да не пиша в форума, понеже някои колеги ги интерисува повиче клавиатурата отколкото вадицата.и как пишеш отколкото какво? но пак има и други които ниамат вина и независимо как пишеш им даваш информациа коиато ги интерисува повиче от колкото как си я написал.
та по темата:ходих днес на село .от Искра съм. по работа но се обаркаха нещата и следобиад викам си чакаи да ида на реката да вида как е хавата надоло кам устието на бриагово. по самата река нищо, но на устието на язовира започнаха да зимат доста добри каракуди,та за 2 часа си напалних коша.никои не мина на проверка, ниамаше никои на устието. сас кола е невазможно да се иди до там моита е биах оставил чак до тухларната, можи би и затова ниамаше никои.рибата се бии по брега и можи и ниакои диадо шаро да се обади. утри сам там но сас извеасна подготовка разбира се.<ако ниакои не можи да разбере каво сам писал извиниавам се предварителни. сас вдицата се разбирам по добре от колкото сас клавиатурата.ето и малко снимки.

та по темата:ходих днес на село .от Искра съм. по работа но се обаркаха нещата и следобиад викам си чакаи да ида на реката да вида как е хавата надоло кам устието на бриагово. по самата река нищо, но на устието на язовира започнаха да зимат доста добри каракуди,та за 2 часа си напалних коша.никои не мина на проверка, ниамаше никои на устието. сас кола е невазможно да се иди до там моита е биах оставил чак до тухларната, можи би и затова ниамаше никои.рибата се бии по брега и можи и ниакои диадо шаро да се обади. утри сам там но сас извеасна подготовка разбира се.<ако ниакои не можи да разбере каво сам писал извиниавам се предварителни. сас вдицата се разбирам по добре от колкото сас клавиатурата.ето и малко снимки.

Последно промяна от chestarfield на Нед Апр 06, 2008 8:15 pm, променено общо 2 пъти.
Re: яз.Бриагово-04/04/2008
Симпатяга ,да не си колега на Чирков

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- riboxva6tacha
- ще става разбирач
много са добри каракудите само незнам защо така пишеш
успех др път

само левски
-
- разбира нещата
Пич, с интерес следя информацията за Брягово, но защо все пак не се постараеш да пишеш правилно? И за теб ще е по-полезно.
"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
Лао Цзи
IDA каза:
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
пак ли сам писал НЕПРАВИЛНО ем сори това наистина ми беше последното инфо сериозно .от сега само снимки? иавно неграмотните ниамаме миасто тук.??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
-
- разбира нещата
Не се обиждай колега
Със времето ще свикнеш и със писането.Важното е че имаш доста свободно време за риболов и даваш полезна информация.Продължавай в същия дух

На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
-
- сериозен играч
колега пиши си как ти е кеф на тебе ич да не ти пука у секи форум е така се има некави каде се прват на интересни
че са ного грамотни и на мене ми прват забележки ич не ми пука пиши си и ги заеби
че са ного грамотни и на мене ми прват забележки ич не ми пука пиши си и ги заеби

Тури си ги тези граматици нали знаеш каде ... като не могат да ловят риба явно единственото им занимание са такива коментари, или пък дали си върнал рибата и т.н. - най уважавам тези които си хващат качествена риба за да си я пържат или както си я приготвят там ... който му се пуска да ходи на платени гьолове
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
благодариа колеги за коментарите? днес пак биах на бриагово на устието и пак хванах доста каракуда, излизат доста добри 600-800грамови каракуди. рибата се раздвижи и играе на самиа бриаг.един черно биал брат от махалата, до мен изкара шаран 2,5кила на перо
еи господ им помага на тиа хора бе.
следобиад калве повиче.утри пак сам там, да използвам свободното време.
п.п забравих да кажа? 7 лева такса днес ме таксуваха.

п.п забравих да кажа? 7 лева такса днес ме таксуваха.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Браво колега хубаво е че имаш време да си ходиш за риба.Браво за улова тъкива каракуди по 600-800 грама ги сънувам всеки ден по три пъти на нощ,ама това май си е за друга тема
Браво за излетите 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- вече хвърля и на тежко
Добрите Бряговски каракудиchestarfield написа:благодариа колеги за коментарите? днес пак биах на бриагово на устието и пак хванах доста каракуда, излизат доста добри 600-800грамови каракуди. .

Asenovgrad Fishing Team © ® Member of Asenova krepost fishing club © ®
Там найстина си има големи екземпляри.Браво колега!Важно е как пишеш , но по важно е какво скубеш 

TICA FAN
-
- разбира нещата
Човече, ни най-малко не съм искал да те обидя. Беше приятелски съвет към човек, който мислех за доста по-малък(ученик). Сега разгледах галерията ти и видях с кого "разговарям".
А за това, че ги хващаш, че и споделяш - ЕВАЛА!

А за това, че ги хващаш, че и споделяш - ЕВАЛА!

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.
Лао Цзи
IDA каза:
Лао Цзи
IDA каза:
-
- научил се да хвърля
В галерията колегата има снимки на яз.Бодрово. Бихте ли, ми казали, къде се намира? Благодаря ви, предварително!!!
Познанието се добива лесно за разлика от мъдростта - Аристотел
-
- научил се да хвърля
Разбрах ,че е на 30км от Пловдив посока Хасково.Ако може, малко по точна информация?
Познанието се добива лесно за разлика от мъдростта - Аристотел