Качествени чепарета

Модератори: Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Аватар
gergi_81
разбира нещата
разбира нещата

Re: Качествени чепарета

Мнение от gergi_81 »

dobria1 написа: В тоя ред на мисли хайде сега за последен път ще Ви помоля да си оправите "подписите" към tiho_roev и gergi_81 е поканата, ако съм пропуснал някой ще помоля да ми докладвате ако може.
След като платформата на форума го позволява, аз ще се възползвам от това. Ти си последния човек, който ще ми каже какъв да ми е подписа във форума. Ако нещо не ти харесва, отивай за риба.
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

gergi_81 написа:
dobria1 написа: В тоя ред на мисли хайде сега за последен път ще Ви помоля да си оправите "подписите" към tiho_roev и gergi_81 е поканата, ако съм пропуснал някой ще помоля да ми докладвате ако може.
След като платформата на форума го позволява, аз ще се възползвам от това. Ти си последния човек, който ще ми каже какъв да ми е подписа във форума. Ако нещо не ти харесва, отивай за риба.

Ти май нацяло си изтървал влака.

Каква конкуренция кви 5 лева
Нека те видят за какво пускаш доклади
IMG_20200605_001500.png
До къде я докара
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
Аватар
gergi_81
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi_81 »

dobria1 написа:
gergi_81 написа:

Ти май нацяло си изтървал влака.

Каква конкуренция кви 5 лева
Нека те видят за какво пускаш доклади
IMG_20200605_001500.png
До къде я докара
Кое пак не разбра бе, Митко? До къде и какво съм докарал? Я си прочети цитирания коментар и се виж как дълбаеш дъното. Тръгнал си да караш хората да си сменят подписите, в които има наистина качествени чепарета. Кой е жалкия тук?
Тук ли ще търсиш реванш за хората, които не искат и да чуят повече за твоите чепарета? Пробва преди време с други майстори да се пънеш и видя, че не става. Сега защо не си си взел поука и не заровиш глава в пясъка, Подписите ти пречат, картончета ти пречат, реклами ти пречат... Пречи ти това, че старите лаври овяхнаха.
Значи, толкова ми е писнало вече от такива.....
Ама нека аз да съм крив, щом так те устройва. Как обаче досега с един кадърен и умен човек не бях крив? Как все се разбирам с умните и кадърни хора, а все се карам и заяжам с някакви некадърни, необразовани и тотално прости индивиди?
Аватар
tiho_roev
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от tiho_roev »

Към dobria1 Даѝ ми една основателна причина от правилата на форума за да си променя подписа
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

gergi_81 написа:
Кое пак не разбра бе

некадърни, необразовани и тотално прости индивиди?
На "бе" говори с жена си,още не сме станали любовници че да ми говориш нежно.

Няколко души тук ти казаха да внимаваш с обноските, банаха те за това и пак продължаваш да ръсиш обиди, и да търсиш под вола теле,преиначавайки нещата за някаква конкуренция и прочие.
Имай уважение и обноски каквито подобава на възрастен човек.
Като майстор си велик, спор няма(никой не оспорва това), ама като ЧОВЕК си по зле и от дете.

Научи се на обноски, не да излизаш с някакви доводи за конкуренция,нямам нито саит нито страница както и тук и където и да е пусната снимка с рекламна цел. Мойта реклама е в морето и на брега

Ако искаш пускай доклади и до папата, боли ме..... ама се научи на обноски пак ще ти го спомена

Някой друг с "ограничени права" има ли???
Изображение
Аватар
gergi_81
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi_81 »

tiho_roev написа:Към dobria1 Даѝ ми една основателна причина от правилата на форума за да си променя подписа
Чакай да ти даде. :D
Аватар
gergi_81
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi_81 »

dobria1 написа:
gergi_81 написа:
Мойта реклама е в морето и на брега
Супер, но защо толкова ти пречат чепаретата на хората? Подписа си е подпис, който иска го отваря, който не иска подминава. Това е опция, която форума позволява. Ако чичо Митко от Варна ще ми забранява да я ползвам, направо ме блокирай от форума. Аз сам до такова падение няма да стигна, че да изпълнявам небивали правила.
Малко от малко бъди пич, г-н генералисимо.
Аватар
Димо Михалев
Модератор
Модератор

Мнение от Димо Михалев »

Що всеки,който продава чепарета не си отвори собствена тема и там да си спорите кой е по по най.Тук няколко куки с ясни снимки и да се виждат ламетата,и който реши да сподели,какви материали е използвал!

Много преди да реша да се регистрирам във форума имаше едно правило!

1.4- В подписите и аватарите си не може да имате препратки и линкове към други сайтове,както и реклама на такива, изключение правят сайтове и форуми, който имат лого на nariba.com
canidimex
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от canidimex »

аз лично ,съм потребител и не виждам нищо лошо да имат линкове,така е дори по добре
lusienn
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

Аз като прописах в темата,
Не съм продавал Чепарета,
Същото е и с другите
Като ти стане хоби,те търсят
И неминуемо ще станеш и
Търговец,може и на бартер също.
Шефа на форума няма нищо
Против,то и сайта е за безплатни
Обяви,който желае си пуска
Не може да му забраниш.
Пък и тая тема я разисквахме
Вече.
В началото как е било не съм
Запознат,не съм я чел.
Павката същото написа като
Глобален мод.
И като се сменят правила,
Се пуска анкета.
И се питат хората .
Качествени Чепарета не е една кука,
Може и да са различни в едно.
И не само самата кука е важна,
В цялото чепаре.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
tiho_roev
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от tiho_roev »

Димо Михалев написа:Що всеки,който продава чепарета не си отвори собствена тема и там да си спорите кой е по по най.Тук няколко куки с ясни снимки и да се виждат ламетата,и който реши да сподели,какви материали е използвал!

Много преди да реша да се регистрирам във форума имаше едно правило!

1.4- В подписите и аватарите си не може да имате препратки и линкове към други сайтове,както и реклама на такива, изключение правят сайтове и форуми, който имат лого на nariba.com
Нещо не мога да го открия това правило били ме насочил къде да го намеря?Благодаря !
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

tiho_roev написа:
Нещо не мога да го открия това правило били ме насочил къде да го намеря?Благодаря !
Аз ще те насоча

1.4 тук viewtopic.php?t=3684

А специално за gergi_81 точка 2.8
Изображение
Аватар
tiho_roev
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от tiho_roev »

dobria1 написа:
tiho_roev написа:
Аз ще те насоча

1.4 тук viewtopic.php?t=3684

А специално за gergi_81 точка 2.8
Това правило е заключено или не е деѝстващо тъѝ като го няма към момента :drinkers:
rules
Аватар
biserkehayov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от biserkehayov »

Общи условия и правила на naRiba.com

1. Акаунти и профили

1.1 - Имате право само на един потребителски профил. Забранена е регистрацията на повече от един профил с различни потребителски имена. Забранено е гласуването в една и съща анкета с повече от един потребителски профил!

1.2 - Аватарите и подписите НЕ трябва да бъдат прекалено големи, както и с неприлично съдържание, сексуални сцени, сцени на насилие, етнически и религиозни вражди,нациски/фашиски идеи.Забранено е в аватарите и подписите да има текстове или изображения злепоставящи,обиждащи или заяждащи потребители от сайта и форума.

1.3 - Аватарът не трябва да бъде по-голям от 160x160 пиксела като размер. Качените аватари от Вашия компютър не трябва да са по-големи от 39 KB.

1.4 - В подписите и аватарите си не може да имате препратки и линкове към други сайтове както и реклама на такива, изключение правят сайтове и форуми които имат лого на nariba.com

Изображение

или с разрешението на администратор и собственика на сайта.Сигнатури и аватари неотговарящи на изискванията ще бъдат изтривани без предупреждение, при повторни нарушения ще бъдат забранявани подписите и аватарите на съответните потребители.

2. Теми и постове

2.1 - Писането на български в сайта става само и единствено на кирилица! Забранено е изписането на български думи с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или комбинации от други знаци.Такива теми и постове ще бъдат изтривани без предупреждение.При повторни нарушения, ще следва предупреждение, а при системни банн.

2.2 - Пускайте темите си в правилните раздели, като преди това проверявайте дали вече не съществува такава тема. Забранено е пускането на мнения, които не са свързани с темата (offtopic) . Слагайте ясни заглавия на темите. Заглавието на темата трябва да е свързано пряко и разбираемо с нейното съдържание. Пример за лоши заглавия са: ПОМОООЩ!!!!!,Помогнете!!!!!!, Гърция и др. подобни

2.3 - Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители.Гневни, заядливи или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат изтривани, а създателите на такива постове баннвани и изгонвани от форума без предупреждение.

2.4 - Изказвайте адекватни и ясно обосновани мнения, пряко свързани с темата!.Препоръчително е да не ползвате голям брой емотикони в едно мнение , както и писането с главни което се приема за викане и повишен тон.

2.5 - Когато цитирате мнение на друг потребител цитирайте само първите 2-3 реда или само частта, която коментирате. Забранено е да се включват изображения в цитатите.

2.6 - Избягвайте да отправяте забележки и критики към другите потребители относно неспазване на правилата. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат изтривани без предупреждение .

2.7 - Теми и постове целящи безплатна реклама, ще бъдат заключвани и изтривани без предупреждение. Такива могат да бъдат поствани единствено с разрешението на собстеника на сайта.

2.8 - Потребители, които подклаждат спорове, насаждат неприязън или отправят заплахи към други потребители, група потребители или сайта и форума, ще бъдат баннати или изгонвани без предупреждение.Правилото важи и за потребители,които обиждат или изказват нецензурни думи към други потребители ,модератори, администратор или сайта и форума.

2.9 - Нямате право да публикувате съдържание, което показва сексуални сцени, сцени на насилие, етнически и религиозни вражди, нацистки/фашистки идеи!

2.10 - Забранено е постването на снимки с кървящи риби и брутални касапски сцени.Снимки на филетирани риби може да се постват само в "риболовна кухня".Малко повече уважение към рибите и към храната!

2.11 - Безмислени и тъпи теми ще бъдат изтривани без предупреждение.

2.12 - Нямате правото да променяте редакциите, направени от модератор или администратор!

3. Допълнителна информация и упътвания

3.1 - Последователността на наказанията за нарушения и неспазване на правилата са:
- предупреждение(могат да бъдат максимум 3)
- временен бан (по осмотрение на администратора)
- постоянен бан

3.2 - Когато забележите мнение или друга част от профила на потребител, която да е в разрез с правилата съобщете на модераторите на naRiba.com. Те ще предприемат необходимите компетентни действия.

3.3 - При неспазване на горепосочените правила, модераторите имат правото по своя преценка да ви санкционират неофициално с лично съобщение или официално с предупреждение.

3.4 –Модераторите си запазват правото да променят, трият или заключват теми и постове.Кое е спам,вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не на потребителите.

3.5 - Модераторски решения могат да бъдат отменяни само от администратор! Оплаквания от модератори, модераторски действия и решения не се приемат от други членове на екипа.

3.6 - Всичко свързано с визията, формата и структурите на форума и сайта е изцяло в компетенцията на собственика и администраторите на сайта.

Освен с тези правила сте длъжни да се запознаете и да спазвате отделните, специални правила за форуми и подфоруми (където има такива са обозначени като важни теми).

Администраторите си запазват правото да променят тези правила по всяко време. Всеки който се е регистрирал в сайта се съгласява с тези правила и е длъжен да ги спазва..
Аватар
biserkehayov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от biserkehayov »

Хубавата тема я омазахме тотално. Аз не връзвам и си купувам когато имам нужда от мой приятели, които виждат и връзват. Ама темата си я бива има страхотни неща и развитие в някой майстори. Занаята трябва да продължава да са предава. На мен лично на Люси писаниците не ми пречат, гледам снимки а локумите прескачам. Но пък споровете дразнят и ще се загуби интерес някой да прави и качва. Кой ще връзва, кой ще купува - това всеки сам за себе си решава.
Не мисля, че някой е станал милионер, а тези които си хващат достатъчно риба са благодарни от когото са купили. Няма смисъл от търговски трикове в темата. У фейса има достатъчно, както и olx.
Пийте си ракията или който има нужда от хапчета и пожелавам мир, спокойствие и достатъчно риба за всеки.
Публикувай отговор

Обратно към “Изкуствени примамки”