Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

СЪДЕБНИ КУРИОЗИ
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
СЪДЕБНИ КУРИОЗИ
1. Нека да се накара да не се занимава и заканва , което ме страхува.
2. Предупредете го, защото аз се страхувам от живота си.
3. Надявам се ,че тъжбата ми ще бъде уважена,съжалена и удовлетворена.
4. Мъжът ми пие и иска да си използува апартамента за лични нужди,младежки.
5. Искам децата ми спокойно да прекарат спокойствие в квартирата.
6. Аз съм една самотна краварка и затова моля да ми се окаже помощ.
7. Моля да ми се даде още една стая, защото имам четири члена.
8. Във връзка с това тя ходи където си иска и с когото си иска и си прави каквото си иска по всяко денонощие на времето, не се прибира, като върши крайно лоши,укорими и нетърпими деяния, защото няма лични морални,душевни,родителски,възпитателни качества, говори най-цинични думи и изрази и върши най-долни поведения-деяния.
9. Господин прокурор помествам в молбата си личните мои дърва, които съм ги насякъл от гората, около пет кубика и които на девети август тази година ми се откраднаха от гората.
10. Аз имам пълно право да си потърся правото.
11. Целите ми дрехи бяха скъсани в рани.
12. Възмущавам се как може той ерген, а да вземе жена с пет деца на трети етаж.
13. Жена ми с нервите не е добре, а той използва момента, отива и се оженва за нея.
14. Имах две деца-син и дъщеря,по семейни недоразумения.
15. Моля вещото лице да изследва на коя пишуща машина е написан представения ръкопис.
16. Господин съдия,не съм извършил никаква измама и моля да ме оправдаете, защото адвокатът на противната страна се оказа по-голям лъжец от мен.
17. Председателят на текезесето вършеше големи злоупотреби: раздаваше храна на партийните секретари, а ощетяваше другите животни.
2. Предупредете го, защото аз се страхувам от живота си.
3. Надявам се ,че тъжбата ми ще бъде уважена,съжалена и удовлетворена.
4. Мъжът ми пие и иска да си използува апартамента за лични нужди,младежки.
5. Искам децата ми спокойно да прекарат спокойствие в квартирата.
6. Аз съм една самотна краварка и затова моля да ми се окаже помощ.
7. Моля да ми се даде още една стая, защото имам четири члена.
8. Във връзка с това тя ходи където си иска и с когото си иска и си прави каквото си иска по всяко денонощие на времето, не се прибира, като върши крайно лоши,укорими и нетърпими деяния, защото няма лични морални,душевни,родителски,възпитателни качества, говори най-цинични думи и изрази и върши най-долни поведения-деяния.
9. Господин прокурор помествам в молбата си личните мои дърва, които съм ги насякъл от гората, около пет кубика и които на девети август тази година ми се откраднаха от гората.
10. Аз имам пълно право да си потърся правото.
11. Целите ми дрехи бяха скъсани в рани.
12. Възмущавам се как може той ерген, а да вземе жена с пет деца на трети етаж.
13. Жена ми с нервите не е добре, а той използва момента, отива и се оженва за нея.
14. Имах две деца-син и дъщеря,по семейни недоразумения.
15. Моля вещото лице да изследва на коя пишуща машина е написан представения ръкопис.
16. Господин съдия,не съм извършил никаква измама и моля да ме оправдаете, защото адвокатът на противната страна се оказа по-голям лъжец от мен.
17. Председателят на текезесето вършеше големи злоупотреби: раздаваше храна на партийните секретари, а ощетяваше другите животни.