Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Качествени чепарета
[quote="biserkehayov"]Общи условия и правила на naRiba.com
1. Акаунти и профили
Колега тези правила са от 2006г и са заключени което значи че не са актуални ,поне така мисля аз отвори си сегашните правила
1. Акаунти и профили
Колега тези правила са от 2006г и са заключени което значи че не са актуални ,поне така мисля аз отвори си сегашните правила

Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
- st_beer
- ще става разбирач
Нямам нищо против теб и подписа ти. Виждам и че нещата не вървят на добре в тая тема и много съжалявам за това. На мен също ми прилича на издребняване от страна на модераторите за подписите ви понеже не виждам нещо нередно и едва ли това са ви основните доходи от продажба на чепарета.tiho_roev написа:
Не знам дали наистина не знаеш,но повечето форуми да не кажа всичките в които съм влизал темата с правилата се пише от създаването на форума и самата тема се заключва за да не се пише и спами в нея. Това ,че темата е заключена не значи , че не е актуална и правила та в нея не важат.
Работата на админите и модераторите е изключително гадна и наистина са за съжаление понеже си създават много врагове и хора , които ги мразят. Затова и никой не иска да се нагърбва с нея. Тая попара съм я сърбал и никой не е в състояние да ме накара да сърбам пак.
Hobie Mirage Outback
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Може и да е така не споря ама защо тогава не са заключени сегашните правила където ги няма тези точки 1.3 14 и тн?st_beer написа:Нямам нищо против теб и подписа ти. Виждам и че нещата не вървят на добре в тая тема и много съжалявам за това. На мен също ми прилича на издребняване от страна на модераторите за подписите ви понеже не виждам нещо нередно и едва ли това са ви основните доходи от продажба на чепарета.tiho_roev написа:
Не знам дали наистина не знаеш,но повечето форуми да не кажа всичките в които съм влизал темата с правилата се пише от създаването на форума и самата тема се заключва за да не се пише и спами в нея. Това ,че темата е заключена не значи , че не е актуална и правила та в нея не важат.
Работата на админите и модераторите е изключително гадна и наистина са за съжаление понеже си създават много врагове и хора , които ги мразят. Затова и никой не иска да се нагърбва с нея. Тая попара съм я сърбал и никой не е в състояние да ме накара да сърбам пак.
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
А защо не пуснете една анкета, в която хората да покажат дали им се чете тема за чепарета - без чепарета? Голяма част от хората, които влизат тук, е заради снимките на чепарета.
Темета е генератор на идеи за чепарета, по-скоро беше. Не знам обаче кой я осра повече, Люси, Аз или новите модератори.
Пуснете една анкета и вижте какво искат хората, които ползват темата, барем се осъзнаете малко.
Колко трябва да си изтрещял, да забраниш снимките на чепарета в тема за чепарета?
Темета е генератор на идеи за чепарета, по-скоро беше. Не знам обаче кой я осра повече, Люси, Аз или новите модератори.
Пуснете една анкета и вижте какво искат хората, които ползват темата, барем се осъзнаете малко.
Колко трябва да си изтрещял, да забраниш снимките на чепарета в тема за чепарета?
Аз като писах,малко хора бяха активни.
Като разбраха че връзвам всеки ден
Почнаха с нападки.
А няма една обява все още
Като разбраха че връзвам всеки ден
Почнаха с нападки.
А няма една обява все още

Риболовци.
Освен 2.8 прочети и 2.3 rulesgergi_81 написа:Колко трябва да си изтрещял
Вместо да ти правя анкета,защо не си пуснеш една тема в която си се рекламирай и пускай снимки на воля,предложението важи и за Люси и всеки който пожелае. Дано това удовлетвори мераците ти(Ви) за реклама.
Тук ще се пише за:ламета, органзи, коси, флуорокарбони,техники, начини, модели,и всякакви неща които ще са интересни за обсъждане, снимки на една или повече куки ще са интересни за гледане, но БЕЗ цели наредени чепарета!
Ще помоля също и наистина да се спазва добрия тон и уважение към другите.
Това е последен компромис който правя, който не му харесва и не спазва правилата няма да има компромис.Не склонихте с добро,не искам сърдити после!
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Мен лично не ме интересува
Кой ще е модератор.
Не съм обидил никой.
И не се карам с никой.
Мир и щастие за всички.
Аз лично не гласувам за
Непознати за мен и толкова.
Успешен сезон за колегите.
Пък чепаретата кой как иска
Да си ги прави.
Тук не е изповедалня,всичко извън темата трия!
Кой ще е модератор.
Не съм обидил никой.
И не се карам с никой.
Мир и щастие за всички.
Аз лично не гласувам за
Непознати за мен и толкова.
Успешен сезон за колегите.
Пък чепаретата кой как иска
Да си ги прави.
Тук не е изповедалня,всичко извън темата трия!

Риболовци.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
st_beer написа:...........Не знам дали наистина не знаеш,но повечето форуми да не кажа всичките в които съм влизал темата с правилата се пише от създаването на форума и самата тема се заключва за да не се пише и спами в нея. Това ,че темата е заключена не значи , че не е актуална и правила та в нея не важат.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
И като ти нащракам един куп ламета и влакна ще разбереш ли нещо? Усещаш ли колко е глупаво?dobria1 написа: Тук ще се пише за:ламета, органзи, коси, флуорокарбони,техники, начини, модели,и всякакви неща които ще са интересни за обсъждане, снимки на една или повече куки ще са интересни за гледане, но БЕЗ цели наредени чепарета!
Ааа, да. Извинявай. Ти си експерта, врял и кипял в риболова и само докато видиш ламетата с пакет куки още в магазина знаеш как ще изглежда на чепарето и дали ще работи. (Сега да не се засегнеш пак за това? Не е подигравка.)
Хората които влизат тук обаче, искат да гледат чепарета. Това, че пишем 5 човека и показваме нещо (не знам дали си от тях) не означава, че форума е само за нас. Питай хората какво искат и стига се прави на диктатор. Смешно е вече! Не изказвам само мое мнение. Това, че само аз ти го казвам, далеч не означава, че не си тема за присмех между колегите. (тука вече ако искаш се засягай и ме блокирай, и без това осра темата.)
- st_beer
- ще става разбирач
Аз също съм на мнение ,че освен куката,материала и неговата разбивка е хубаво да се вижда и крайния резултат как ще изглежда самото чепаре.
Дали ще е на кратотче навито или на фибран наредено си е хубаво да се покаже . Всичко което си връзвам и ловя с него съм го научил от тази тема и точно от такива мнения със снимки на чепарета , материали и видео.
Избрахме модератори именно с цел да се оправи темата и да се разчисти спама и излишното,но за съжаление нещата станаха още по зле и темата тотално се засра. Жалко много жалко за тази хубава тема .
Дали ще е на кратотче навито или на фибран наредено си е хубаво да се покаже . Всичко което си връзвам и ловя с него съм го научил от тази тема и точно от такива мнения със снимки на чепарета , материали и видео.
Избрахме модератори именно с цел да се оправи темата и да се разчисти спама и излишното,но за съжаление нещата станаха още по зле и темата тотално се засра. Жалко много жалко за тази хубава тема .
Hobie Mirage Outback
Хората които влизат тук, искат да видят други неща: как се прави възел, как се прави фитил, как..., как...., и.т.н. Хората които искат да си купят чепарета, влизат в магазина, или отиват на буната и гледат кой прави синджирите, или се оглеждат в селото за това, и питат "откъде са чепаретара". Имай малко уважение към хората, които са споделили ИНОВАЦИИ. Аз по твоите чепарета (които на външен вид са ТОП) съм видял едно нещо, което ми е било интересно и питах как става, и отговор не получих (шлаухите на чернокопените чепарета).gergi_81 написа:dobria1 написа:...
Хората които влизат тук обаче, искат да гледат чепарета. Това, че пишем 5 човека и ...
Последната седмица правих малко сравнения за ползата от глава/капка/лак на възела. Защото това с малката рибка или червената глава .... да кажем че основната храна на сафрида не са малки рибки, а скаридки. Извода ми е
1 Очичките нямат никакво влияние върху улова. Еднакви куки, смесени, с очички и без.
2. Поне за бяло(УВ) и тиква, много по добре без нищо като боя по куката, отколкото с червена боя. Колкото по голяма е капката, по лошо.
2. Огромно влияние на диаметъра на бидема, колкото по тънко, по добре. От 0.18, та до 0.12. Диаметъра на майката май няма отношение. Но и не съм го тествал, щото ме мързи да връзвам отделно за лодка и от брега и всичко е 0.23
3. Огромно влияние размера на куката. 11, 12 поне по 2 спрямо 9-10.
В комбинация т.1,2и 3 разликата е 2-3-5 към 8-10-12. Това за сегашните риби.
Възли и фитили? В общи линии всичко е казано вече. Единственото интересно остават различните комбинации от ламета и цветове, които е хубаво да се видят реално как седят на чепарето и какви резултати дават.rap66 написа:Хората които влизат тук, искат да видят други неща: как се прави възел, как се прави фитил, как..., как...., и.т.н. Хората които искат да си купят чепарета, влизат в магазина, или отиват на буната и гледат кой прави синджирите, или се оглеждат в селото за това, и питат "откъде са чепаретара". Имай малко уважение към хората, които са споделили ИНОВАЦИИ.gergi_81 написа:dobria1 написа:...
Хората които влизат тук обаче, искат да гледат чепарета. Това, че пишем 5 човека и ...
Тук не вярвам да влизат хора, които искат да си купят чепаре. Тук влизат хора, които искат да си вържат такова. Не го забравяйте това.
- Димо Михалев
- Модератор
Е,щом е така,какво ти пречи да си махнеш подписа.gergi_81 написа:
Възли и фитили? В общи линии всичко е казано вече. Единственото интересно остават различните комбинации от ламета и цветове, които е хубаво да се видят реално как седят на чепарето и какви резултати дават.
Тук не вярвам да влизат хора, които искат да си купят чепаре. Тук влизат хора, които искат да си вържат такова. Не го забравяйте това.
За последен път ти казвам с добро СПРИ СЕ!
Какво съм казал сега, или по принцип да не пиша?Димо Михалев написа: За последен път ти казвам с добро СПРИ СЕ!

Подписа ще го махна. Просто още мисля с какво да го заменя, че да не разстройвам генералисимото.
- Димо Михалев
- Модератор
Я пак прочети правилата!gergi_81 написа:Какво съм казал сега, или по принцип да не пиша?Димо Михалев написа: За последен път ти казвам с добро СПРИ СЕ!![]()
![]()
![]()
Подписа ще го махна. Просто още мисля с какво да го заменя, че да не разстройвам генералисимото.
3.4- Модераторите си запазват правото да променят,трият или заключват теми и постове.Кое е спам,вулгарно, непристойно и др.е по тяхна преценка,а не на потребителите
3.5-Модераторски решения могат да бъдат променяни само от администратор! Оплаквания от модератори,модераторски действия и решения не се приемат от други членове на екипа.
П.П Че апнеш банана ми се струва.