Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

6.04.2008г-Аз,Каундауна, bendy,Валери Хинков
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- d_a_m_i_a_n_o_v_
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
6.04.2008г-Аз,Каундауна, bendy,Валери Хинков
4.Я,ма те били пред входа уа
"сори за закъснението ооооспах се"

И тръгнахме да вземем моята "любима Валери
А он вече буден и,хоп в колата

Малко пауза на излизане от София,апнахме пийнахме,ако имаше и кво да чукнеме-ама нъц:)

Път,път,път,ЛюБОВ,майтапи
Ония двамата,така се бяха заговорили отпред,че ние се чудехме кво да правиме,е намерихме
Познайте чий са тези ричички

Охххх,стигнахме,писна ми да го държа за ръчичка

А там Сара ни чакаше за поредната доза,рънъ,ама си остана с надеждата
нищо другия път 2-на доза:)

Снимка за преди старта.

ИИИИИИИИИИИИИИИИИ,Стааааарт.

тУК Валери се опита да вдигне някоя риба на Попер,ама нъц.

Тук един нереализиран удър от моя страна на Джако 5.5см

И тамън Валери ми дрънна,че е хванал едно щукле 35см и го е релийзнал,Каундауна му завидя и прас

Веднага пробвах на същото място,да не би да се е завъртял пасаж,ама нъц

Тука Бенди с жалкото си фотоапаратче се е опитал да ме снима гол
Смятайте колко е зле,щом съм излезнал с дрехи на снимката

Бе и Каундауна трябваше да е излязъл по прашки,ама и той облечен,странна работа,сигурно е от батерийте

Продължаваме,напрао ми се зави свят

Тая па снимка га съм я правил :fish6:
Както и да е,продължаваме.

Да знаете,че тука на тва заливче невсека седмица е великден:)и Каундауна се удеди в това:)

Баси колко сме мокри,а ни остава поне още 3 часа риболов:)

На път за другите гьолове с Валерата минахме по няколко обещаващи расперджийски места......Ама риба не удари....все пак и нивото е очевидно ниско.

Валери остана леко разочарован,че неуспя да стигне до един от въртопите...

че съм мокър,мокър съм,ама кво ми гледа толкова незнам:)

Пробвахме и тък на Скитър Уаук и Скитър Поп,но рибата явно и тук не си беше пуснала хайвера,или просто дъжда развали работата.

Тук Валери изглежда щастлив,но преди снимката и след нея продължи да мрънка"копеле,студено ми е на ръцете,айде звънкай им да си ходиме".

Ми както пожела след малко вече бяхме до колата и се,събличахме.
Разбора,ми всичко беше супер готино,ако изключим лошото време......Това,че не си реализирах удъра си е по моя вина,а 2-те мерни риби извадени от Каундауна и Валери си бяха повече от добро постижение за времето в което ловихме.
Бенди,ми той е нов във спининговия риболов,но все пак се пласираше добре,има усет,просто не му достигна късмет.Но нищо,другата седмица се вдигаме мощна Софийска група,и ще напукаме рибата на Тунджа

И тръгнахме да вземем моята "любима Валери

А он вече буден и,хоп в колата

Малко пауза на излизане от София,апнахме пийнахме,ако имаше и кво да чукнеме-ама нъц:)

Път,път,път,ЛюБОВ,майтапи

Ония двамата,така се бяха заговорили отпред,че ние се чудехме кво да правиме,е намерихме

Познайте чий са тези ричички

Охххх,стигнахме,писна ми да го държа за ръчичка

А там Сара ни чакаше за поредната доза,рънъ,ама си остана с надеждата

Снимка за преди старта.

ИИИИИИИИИИИИИИИИИ,Стааааарт.

тУК Валери се опита да вдигне някоя риба на Попер,ама нъц.

Тук един нереализиран удър от моя страна на Джако 5.5см

И тамън Валери ми дрънна,че е хванал едно щукле 35см и го е релийзнал,Каундауна му завидя и прас

Веднага пробвах на същото място,да не би да се е завъртял пасаж,ама нъц

Тука Бенди с жалкото си фотоапаратче се е опитал да ме снима гол

Бе и Каундауна трябваше да е излязъл по прашки,ама и той облечен,странна работа,сигурно е от батерийте

Продължаваме,напрао ми се зави свят

Тая па снимка га съм я правил :fish6:
Както и да е,продължаваме.

Да знаете,че тука на тва заливче невсека седмица е великден:)и Каундауна се удеди в това:)

Баси колко сме мокри,а ни остава поне още 3 часа риболов:)

На път за другите гьолове с Валерата минахме по няколко обещаващи расперджийски места......Ама риба не удари....все пак и нивото е очевидно ниско.

Валери остана леко разочарован,че неуспя да стигне до един от въртопите...

че съм мокър,мокър съм,ама кво ми гледа толкова незнам:)

Пробвахме и тък на Скитър Уаук и Скитър Поп,но рибата явно и тук не си беше пуснала хайвера,или просто дъжда развали работата.

Тук Валери изглежда щастлив,но преди снимката и след нея продължи да мрънка"копеле,студено ми е на ръцете,айде звънкай им да си ходиме".

Ми както пожела след малко вече бяхме до колата и се,събличахме.
Разбора,ми всичко беше супер готино,ако изключим лошото време......Това,че не си реализирах удъра си е по моя вина,а 2-те мерни риби извадени от Каундауна и Валери си бяха повече от добро постижение за времето в което ловихме.
Бенди,ми той е нов във спининговия риболов,но все пак се пласираше добре,има усет,просто не му достигна късмет.Но нищо,другата седмица се вдигаме мощна Софийска група,и ще напукаме рибата на Тунджа

Спининг риболов и мухарство
- maycal
- ще става разбирач
Re: 6.04.2008г-Аз,Каундауна, bendy,Валери Хинков
Много снимки, много нещо, а се разбира само, че се каните да ходите в бъдеще на Тунджа...
Само по още една- две думи ако добавяш, и вече освен интересно написано и илюстрирано, ще е и по-ясно! 

- d_a_m_i_a_n_o_v_
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Какво да пиша уа,да пиша"това е североисточната страна на водоема,отсреща се вижда разцъфнала брезичка,тук вятъра беше много по-слаб"я не се излагай..........maycal написа:Много снимки, много нещо, а се разбира само, че се каните да ходите в бъдеще на Тунджа...Само по още една- две думи ако добавяш, и вече освен интересно написано и илюстрирано, ще е и по-ясно!
Май не ви се иска да има снимки във форума а?еми ок,другия път ще си помисля дали да пусна.
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
пускаи приателию хич да не ти пука, важно е че сте си направили кефа, и аз си мислих че не си заслужава ?но има колеги които го оцениават по достоинство. поне аз сам един от тиах.
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Барниславе много си се изнервил , Бе човекd_a_m_i_a_n_o_v_ написа:Какво да пиша уа,да пиша"това е североисточната страна на водоема,отсреща се вижда разцъфнала брезичка,тук вятъра беше много по-слаб"я не се излагай..........maycal написа:Много снимки, много нещо, а се разбира само, че се каните да ходите в бъдеще на Тунджа...Само по още една- две думи ако добавяш, и вече освен интересно написано и илюстрирано, ще е и по-ясно!
Май не ви се иска да има снимки във форума а?еми ок,другия път ще си помисля дали да пусна.

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- d_a_m_i_a_n_o_v_
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Що не бре БожоБожидар написа:Барниславе много си се изнервил , Бе човекd_a_m_i_a_n_o_v_ написа:Какво да пиша уа,да пиша"това е североисточната страна на водоема,отсреща се вижда разцъфнала брезичка,тук вятъра беше много по-слаб"я не се излагай..........maycal написа:Много снимки, много нещо, а се разбира само, че се каните да ходите в бъдеще на Тунджа...Само по още една- две думи ако добавяш, и вече освен интересно написано и илюстрирано, ще е и по-ясно!

- maycal
- ще става разбирач

Но тези неща от моя страна са само дружески съвети за по-несъществени въпроси, иначе -отново поздравления за интересните снимки и "сценарий"!

- d_a_m_i_a_n_o_v_
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Водоема е в това състояние понеже преди време се разнасяше името му из форумите.......Предпочитам да не го споделям,още повече,че не сме хванали кой знае какво та да съжаляваш,че не си го разбрал.За воблера,ми аз съм си написъл Джако 5.5см..........който разбрал разбрал.........
- maycal
- ще става разбирач
Ами тогава си поеми отговорността и "търпи критиката", не се ядосвай и оплаквай (щом е вярна!)!d_a_m_i_a_n_o_v_ написа:Водоема е в това състояние понеже преди време се разнасяше името му из форумите.......Предпочитам да не го споделям,още повече,че не сме хванали кой знае какво та да съжаляваш,че не си го разбрал.За воблера,ми аз съм си написъл Джако 5.5см..........който разбрал разбрал.........

- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- d_a_m_i_a_n_o_v_
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
maycal написа:
Ами тогава си поеми отговорността и "търпи критиката", не се ядосвай и оплаквай (щом е вярна!)!
Благодаря за съдействиетоAL KAPONE написа: Автора на всяка тема си има авторското право сам да решава колко информация да дава къде и как