6.04.2008г-Аз,Каундауна, bendy,Валери Хинков

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
d_a_m_i_a_n_o_v_
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

6.04.2008г-Аз,Каундауна, bendy,Валери Хинков

Мнение от d_a_m_i_a_n_o_v_ »

4.Я,ма те били пред входа уа :lol: "сори за закъснението ооооспах се" 8)
Изображение
И тръгнахме да вземем моята "любима Валери :lol:
А он вече буден и,хоп в колата :lol:
Изображение
Малко пауза на излизане от София,апнахме пийнахме,ако имаше и кво да чукнеме-ама нъц:)
Изображение
Път,път,път,ЛюБОВ,майтапи :lol:
Ония двамата,така се бяха заговорили отпред,че ние се чудехме кво да правиме,е намерихме :lol: :lol: :lol:
Познайте чий са тези ричички :lol:
Изображение
Охххх,стигнахме,писна ми да го държа за ръчичка :lol:
Изображение
А там Сара ни чакаше за поредната доза,рънъ,ама си остана с надеждата :oops: нищо другия път 2-на доза:)
Изображение
Снимка за преди старта.
Изображение
ИИИИИИИИИИИИИИИИИ,Стааааарт.
Изображение
тУК Валери се опита да вдигне някоя риба на Попер,ама нъц.
Изображение
Изображение
Тук един нереализиран удър от моя страна на Джако 5.5см :oops:
Изображение
И тамън Валери ми дрънна,че е хванал едно щукле 35см и го е релийзнал,Каундауна му завидя и прас :lol:
Изображение
Веднага пробвах на същото място,да не би да се е завъртял пасаж,ама нъц :?
Изображение
Изображение
Изображение
Тука Бенди с жалкото си фотоапаратче се е опитал да ме снима гол 8) :lol: Смятайте колко е зле,щом съм излезнал с дрехи на снимката :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
Изображение
Бе и Каундауна трябваше да е излязъл по прашки,ама и той облечен,странна работа,сигурно е от батерийте :roll: :lol:
Изображение
Продължаваме,напрао ми се зави свят :roll:
Изображение
Изображение
Тая па снимка га съм я правил :fish6:
Както и да е,продължаваме.
Изображение
Изображение
Да знаете,че тука на тва заливче невсека седмица е великден:)и Каундауна се удеди в това:)
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Баси колко сме мокри,а ни остава поне още 3 часа риболов:)
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
На път за другите гьолове с Валерата минахме по няколко обещаващи расперджийски места......Ама риба не удари....все пак и нивото е очевидно ниско.
Изображение
Изображение
Валери остана леко разочарован,че неуспя да стигне до един от въртопите...
Изображение
Изображение
че съм мокър,мокър съм,ама кво ми гледа толкова незнам:)
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Пробвахме и тък на Скитър Уаук и Скитър Поп,но рибата явно и тук не си беше пуснала хайвера,или просто дъжда развали работата.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Тук Валери изглежда щастлив,но преди снимката и след нея продължи да мрънка"копеле,студено ми е на ръцете,айде звънкай им да си ходиме".:)
Изображение
Ми както пожела след малко вече бяхме до колата и се,събличахме.
Разбора,ми всичко беше супер готино,ако изключим лошото време......Това,че не си реализирах удъра си е по моя вина,а 2-те мерни риби извадени от Каундауна и Валери си бяха повече от добро постижение за времето в което ловихме.
Бенди,ми той е нов във спининговия риболов,но все пак се пласираше добре,има усет,просто не му достигна късмет.Но нищо,другата седмица се вдигаме мощна Софийска група,и ще напукаме рибата на Тунджа :wink:
Спининг риболов и мухарство
Аватар
maycal
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: 6.04.2008г-Аз,Каундауна, bendy,Валери Хинков

Мнение от maycal »

Много снимки, много нещо, а се разбира само, че се каните да ходите в бъдеще на Тунджа... :o Само по още една- две думи ако добавяш, и вече освен интересно написано и илюстрирано, ще е и по-ясно! :)
Аватар
d_a_m_i_a_n_o_v_
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

maycal написа:Много снимки, много нещо, а се разбира само, че се каните да ходите в бъдеще на Тунджа... :o Само по още една- две думи ако добавяш, и вече освен интересно написано и илюстрирано, ще е и по-ясно! :)
Какво да пиша уа,да пиша"това е североисточната страна на водоема,отсреща се вижда разцъфнала брезичка,тук вятъра беше много по-слаб"я не се излагай..........
Май не ви се иска да има снимки във форума а?еми ок,другия път ще си помисля дали да пусна.
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

пускаи приателию хич да не ти пука, важно е че сте си направили кефа, и аз си мислих че не си заслужава ?но има колеги които го оцениават по достоинство. поне аз сам един от тиах.
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

d_a_m_i_a_n_o_v_ написа:
maycal написа:Много снимки, много нещо, а се разбира само, че се каните да ходите в бъдеще на Тунджа... :o Само по още една- две думи ако добавяш, и вече освен интересно написано и илюстрирано, ще е и по-ясно! :)
Какво да пиша уа,да пиша"това е североисточната страна на водоема,отсреща се вижда разцъфнала брезичка,тук вятъра беше много по-слаб"я не се излагай..........
Май не ви се иска да има снимки във форума а?еми ок,другия път ще си помисля дали да пусна.
Барниславе много си се изнервил , Бе човек :idea:
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Аватар
d_a_m_i_a_n_o_v_
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Божидар написа:
d_a_m_i_a_n_o_v_ написа:
Барниславе много си се изнервил , Бе човек :idea:
Що не бре Божо :roll: като ме нервят,няма как.......
Аватар
maycal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от maycal »

:) Просто никъде не си отбелязал кой е този водоем, освен ако съм пропуснал нещо...., а също така, например, назоваваш някакъв воблер по име, но пред това име не пише "воблер", и поне някои колеги, ще имат затруднение да разберат за какво става дума-все пак въпрос е и на зачитане и на онези, които не познават конкретната "вещ" само по "нарицателно" име...
Но тези неща от моя страна са само дружески съвети за по-несъществени въпроси, иначе -отново поздравления за интересните снимки и "сценарий"! :)
Аватар
d_a_m_i_a_n_o_v_
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Водоема е в това състояние понеже преди време се разнасяше името му из форумите.......Предпочитам да не го споделям,още повече,че не сме хванали кой знае какво та да съжаляваш,че не си го разбрал.За воблера,ми аз съм си написъл Джако 5.5см..........който разбрал разбрал.........
Аватар
maycal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от maycal »

d_a_m_i_a_n_o_v_ написа:Водоема е в това състояние понеже преди време се разнасяше името му из форумите.......Предпочитам да не го споделям,още повече,че не сме хванали кой знае какво та да съжаляваш,че не си го разбрал.За воблера,ми аз съм си написъл Джако 5.5см..........който разбрал разбрал.........
Ами тогава си поеми отговорността и "търпи критиката", не се ядосвай и оплаквай (щом е вярна!)! :D
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:roll: Малко се депресирам като гледам такива излети по средата на седмицата :lol: d_a_m_i_a_n_o_v_, пускай ги в петък, че да има само по една безсънна нощ, сега как да работим :lol:
:roll: и послепис.... Автора на всяка тема си има авторското право сам да решава колко информация да дава къде и как 8) от мен Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
d_a_m_i_a_n_o_v_
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

maycal написа:
Ами тогава си поеми отговорността и "търпи критиката", не се ядосвай и оплаквай (щом е вярна!)! :D
AL KAPONE написа: Автора на всяка тема си има авторското право сам да решава колко информация да дава къде и как
Благодаря за съдействието :finga:
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”