Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Re: Качествени чепарета
Стигааа вечееееее!
Абе като малките деца правите!
Жоре , требе се попречупиш брато, щото си като гръм от ясно небе!
Требва ти пречупване, инак, че си чупиш главата.
Стига се драпайте, че вече не сте интересни!
Всичко е с мярка!!!
Абе като малките деца правите!
Жоре , требе се попречупиш брато, щото си като гръм от ясно небе!
Стига се драпайте, че вече не сте интересни!
Всичко е с мярка!!!

- Димо Михалев
- Модератор
Аз не се драпам давам му урок.Утре като стана може и да го няма в темата!Мilena написа: Жоре , требе се попречупиш брато, щото си като гръм от ясно небе!
Всичко е с мярка!!!
На мен лично ми е ясен, за мое съжаление!
В самото мое начало в този форум, го мислех за "готин" и неразбран от другите, но уви.....
Пожелавам му да стане по-добър човек, от това което е сега!
В самото мое начало в този форум, го мислех за "готин" и неразбран от другите, но уви.....
Кое в коментара ми пак е на криво? Мисля, че бях много полезен, за тези кокто лакират по сходен начин. Верно, че съм малко по-саркастичен напоследък, но това е моят начин да се справя с вътрешните си терзания спрямо вредата от действията на някои хора.Димо Михалев написа:Аз не се драпам давам му урок.Утре като стана може и да го няма в темата!Мilena написа: Жоре , требе се попречупиш брато, щото си като гръм от ясно небе!
Всичко е с мярка!!!
И стига сте се правили на загрижени за темата, защото за никой тук не сте били полезни.
И стига сте ми трили коментарите, ами ме оборете с факти! Или ме блокирайте най-накрая или пишете нещо смислено. Заради тъпотиите ви малко хора ще обърнат внимание на това с куката, което е супер полезно.
Нито Димо, нито Добрия, нито пък Милена, могат да покажат цитат от темата, в който са били полезни на някой, който връзва чепарета. Осъзнайте се малко.. Милена, ти недей. Толкова можеш и така си ОК.
- Димо Михалев
- Модератор
Ти не разбра ли,че това не минава тук?Какво си вързал,как си го направил не те прави ВЕЛИК и не ти дава привилегии.Тука такива неща няма.Намери си друг начин да се справяш с терзанията,а щом желаеш да ти се "помогне" няма проблем.Един съвет от мен порасни малко!gergi_81 написа: Мисля, че бях много полезен, за тези кокто лакират по сходен начин. Верно, че съм малко по-саркастичен напоследък, но това е моят начин да се справя с вътрешните си терзания
Пънете се, че триете неща, които уж не са по темата, а всъщност не сте написали и 2 реда по темата. И в крайна сметка оправихте ли темата? Постигнахте ли целта, за която бяхте избрани?Димо Михалев написа:Ти не разбра ли,че това не минава тук?Какво си вързал,как си го направил не те прави ВЕЛИК и не ти дава привилегии.Тука такива неща няма.Намери си друг начин да се справяш с терзанията,а щом желаеш да ти се "помогне" няма проблем.Един съвет от мен порасни малко!gergi_81 написа: Мисля, че бях много полезен, за тези кокто лакират по сходен начин. Верно, че съм малко по-саркастичен напоследък, но това е моят начин да се справя с вътрешните си терзания
А в крайна сметка, темата е пусната от човек, който пита от къде да си купи чепарета? За какви правила за снимки и реклами изобщо се вайкате, не мога да разбера.
Много добре ме разбират те, там е проблема.Мilena написа:На мен лично ми е ясен, за мое съжаление!

Освен подледния половин/един час преди мръкване. Тогава недовижда явно ...rashkoto1 написа: ...Кольо не ми вярва, че иска с малко материал понякога(почти винаги)
Писал съм когато трябва,голяма част от това което връзва всеки един сега съм го показал и обяснил навремето, и какво трябва да се бия по гърдите с това ли, или да го намеквам на всяка страница.gergi_81 написа: Пънете се, че триете неща, които уж не са по темата, а всъщност не сте написали и 2 реда по темата.
Казах ти за тиквата имено по тази причина, защото старото име беше цвят "лайняно"
Как ти звучи (на какво лови "на лайняно")
Съжалявам че платформата на "снимка бг" се сгъбяса и много от смислените неща обяснени със снимки отиде в киреча но това няма как да го знаеш.
Темата е съвкупност от няколко теми обединени в 1 + ново заглавиеgergi_81 написа:А в крайна сметка, темата е пусната от човек, който пита от къде да си купи чепарета? За какви правила за снимки и реклами изобщо се вайкате, не мога да разбера.
Но и това няма как да знаеш.
Престани с тънките и подигравателни нападки към хората тук, така устремено си се запътил към почивка че и аз не мога да ти помогна!
Темата ще я има и без мен,теб и който се сетиш, обуздай си егото и бъди ЧОВЕК
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Добре. До тук това е коментара ти с най-много смилъл. Спирам с подигравките, само се съобразявай и ти с труда на хората и уважавай всички. А почивката сам си я взимам, че патакламата почна и изоставам.dobria1 написа:Писал съм когато трябва,голяма част от това което връзва всеки един сега съм го показал и обяснил навремето, и какво трябва да се бия по гърдите с това ли, или да го намеквам на всяка страница.gergi_81 написа: Пънете се, че триете неща, които уж не са по темата, а всъщност не сте написали и 2 реда по темата.
Казах ти за тиквата имено по тази причина, защото старото име беше цвят "лайняно"
Как ти звучи (на какво лови "на лайняно")
Съжалявам че платформата на "снимка бг" се сгъбяса и много от смислените неща обяснени със снимки отиде в киреча но това няма как да го знаеш.
Темата е съвкупност от няколко теми обединени в 1 + ново заглавиеgergi_81 написа:А в крайна сметка, темата е пусната от човек, който пита от къде да си купи чепарета? За какви правила за снимки и реклами изобщо се вайкате, не мога да разбера.
Но и това няма как да знаеш.
Престани с тънките и подигравателни нападки към хората тук, така устремено си се запътил към почивка че и аз не мога да ти помогна!
Темата ще я има и без мен,теб и който се сетиш, обуздай си егото и бъди ЧОВЕК
Успешен сезон на всички.
Да...то за щастие(или нещастие, че и аз се чудя кое да сложа вече) имам всякакви видове, но с лодката този половин час ми е да може да се приберем на брега.rap66 написа:Освен подледния половин/един час преди мръкване. Тогава недовижда явно ...rashkoto1 написа: ...Кольо не ми вярва, че иска с малко материал понякога(почти винаги)
Вчера лек превес над тиквата даде перцето с ламе, като бияча беше червеникаво перо без ламе.
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
Преди време стана въпрос за храненето на сафрида. Факт е че в момента по резултатни са по бедните чепарета, но вчера докато откачах граците, на една и стърчеше опашка от устата. Да се чудиш как лапна куката. Извадих трицона, колкото половината граца. И в кофата имаше няколко повърнати.
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
A при нас беше обратното искаше по натоварени чепарета и наѝ вече бяло ама само едър сафрид нямахме нито една граца
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Не забелязах да иска повече материал, по-скоро ако е бил по дневен цвят, че водата няма много видимост.
Иначе на този бияч се пълни предоволно.
Иначе на този бияч се пълни предоволно.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!