Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

искам да благодариа??"??
Модератор: dantho.mihov
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
искам да благодариа??"??
пускам тази тема защото искам да благодариа за тарпението и разбирането на сички модератори в този форум. понежи много хора много интереси. а вие триабва да се саобразиавате сас сички наши недостатаци и предрасадаци а забравих наи важното и правописи. много ми помогнахте в сиако начинание дали било слагане на снимки в галериата, или от галериата в форума.абсолиютно за сичко срешнах разбиране и уважение.
благодариа ви че подаржате този форум чист и непокатнат от ваншни влианиа. ние сме българи и трибва да си пазим българското наследство било то язовири, езера, реки, благодариа на този форум че ми дава ясна представа за циалостното састояние на водните площи в българиа. щом ние сащиствуваме значи не сичко е загубено.едно голиамо благодарско от мен::::::::: :
благодариа ви че подаржате този форум чист и непокатнат от ваншни влианиа. ние сме българи и трибва да си пазим българското наследство било то язовири, езера, реки, благодариа на този форум че ми дава ясна представа за циалостното састояние на водните площи в българиа. щом ние сащиствуваме значи не сичко е загубено.едно голиамо благодарско от мен::::::::: :
-
- разбира нещата
Re: искам да благодариа??"??
Ам кък да та изтрият бе,приятелю?!То без теб форума ще опустей
п.п.Казвам го най-добронамерено и не целя да те обидя!

п.п.Казвам го най-добронамерено и не целя да те обидя!
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
Трябва да ги пазим ама .. всеки вика трябва да ги пазим .. и малцина ги пазят найстина.То като гледаш , какво е на повечето водоеми .. един пикник на полянката не можеш да си направиш!
TICA FAN
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Можеш разбира се !SONY написа:Трябва да ги пазим ама .. всеки вика трябва да ги пазим .. и малцина ги пазят найстина.То като гледаш , какво е на повечето водоеми .. един пикник на полянката не можеш да си направиш!
Почистваш ,,лайната,, на предния и си правиш пикнинка !
Тръгвайки си почистваш свойте лайна !!!
Ако всички го правим и се стигне до извода че е много по лесно да ни е хубаво и приятно когато чистим само свойте ,, лайна ,, никога няма да оставяме нашите да ги чистят следващите който също идват да почиват А НЕ ДА НИ ЧИСТЯТ ПОРАЗИИТЕ !!!
ЛЕСНО Е ! ПРОСТО АКО ВСЕКИ СИ ЧИСТИ СВОЙТЕ ,,ЛАЙНА,, !!! ЛАЙНА НЯМА ДА ИМА !!!
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Да,ама все още има прекалено много ЛАЙНЯРКОВЦИ колега!!! Неможем да смогнем да чистим на всички !!!alcora написа:Можеш разбира се !SONY написа:Трябва да ги пазим ама .. всеки вика трябва да ги пазим .. и малцина ги пазят найстина.То като гледаш , какво е на повечето водоеми .. един пикник на полянката не можеш да си направиш!
Почистваш ,,лайната,, на предния и си правиш пикнинка !
Тръгвайки си почистваш свойте лайна !!!
Ако всички го правим и се стигне до извода че е много по лесно да ни е хубаво и приятно когато чистим само свойте ,, лайна ,, никога няма да оставяме нашите да ги чистят следващите който също идват да почиват А НЕ ДА НИ ЧИСТЯТ ПОРАЗИИТЕ !!!
ЛЕСНО Е ! ПРОСТО АКО ВСЕКИ СИ ЧИСТИ СВОЙТЕ ,,ЛАЙНА,, !!! ЛАЙНА НЯМА ДА ИМА !!!

Ще те спукам,рибо!