ПРИТЕСНЕНИЯ

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

ПРИТЕСНЕНИЯ

Мнение от grandal_331 »

Надявам се че,МОДЕРНИЗАТОРИТЕ няма да ми смачкат фасона преди да прочетат.И без моите глупости батака покрай третата среща е пълен.Мисля,че ще изразя доста просто моите,а и на не малко от съфорумците,притеснения!КАК ЩЕ МЕ ВЪЗПРИЕМАТ С МОИТЕ ДОПОТОПНИ ТАКЪМАЖИ СПЕЦИАЛИСТИТЕ? Аз си тръгвам с каквото имам-старо ,ама изпитано-и пак се притеснявам :(
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Re: ПРИТЕСНЕНИЯ

Мнение от Митев »

grandal_331 написа:Надявам се че,МОДЕРНИЗАТОРИТЕ няма да ми смачкат фасона преди да прочетат.И без моите глупости батака покрай третата среща е пълен.Мисля,че ще изразя доста просто моите,а и на не малко от съфорумците,притеснения!КАК ЩЕ МЕ ВЪЗПРИЕМАТ С МОИТЕ ДОПОТОПНИ ТАКЪМАЖИ СПЕЦИАЛИСТИТЕ? Аз си тръгвам с каквото имам-старо ,ама изпитано-и пак се притеснявам :(

То май няма да наблягаме на такъмите :wink:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Да ти имам притесненията :lol: :lol: :lol: Абе човек,всички сме земни хора и надали някой ще ти гледа такъмите.Е,малко бъзик може да отнесеш,но неможе всички да са милионери я :shock: :lol: :wink: Кой каквото има и с каквото дойде,много важно,хич неси го слагай на сърце :lol: :lol: :lol: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Не се притеснявай колега със сигурност няма да си единсвения.Аз имам само две въдици и са ми напълно достатъчни.На едната макара не ми трака аванса,но съм си свикнал без него.Имам едно 5 метрово телескопче наследство от баща ми.Аз смятам,че старите въдици ми носят късмет и с други няма да ми върви в риболова.Сигурно и ти?
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

Krokibg написа:Да ти имам притесненията :lol: :lol: :lol: Абе човек,всички сме земни хора и надали някой ще ти гледа такъмите.Е,малко бъзик може да отнесеш,но неможе всички да са милионери я :shock: :lol: :wink: Кой каквото има и с каквото дойде,много важно,хич неси го слагай на сърце :lol: :lol: :lol: :wink:
:smt038 :smt038 :smt038 :smt038
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Бях намислил да купувам нови макари,но сега вече знам-няма да се охарчвам! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Май , "старото обурудване" е по - интересно от новото , защото още си гледам старите "Риоби-та", които бях си взел през миналия век (около 1987 г. ), как работят още в ръцете на колега , а аз вече сменям трети път макари ... , е , разбира се всичко на този свят се крепи на човешката суета !!!
Тъй че , кой каквото има , сърце да е широко ... !
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Аз ще ви кажа кое е по-важното.За мен,най-важното от тази среща е да се направя изводите за всеки един от вас,какво претставлява като човек и вие да си прецените хората със които общувате постоянно във форума и мен във това число.Някой от Вас се познават,но има хора които тепърва ще се опознаят и какво по хубаво от това да ги видиш на живо.Мисля,че ще съумеем да направим един голям риболовен празник,който ще ни остане и спомен със снимки,майтапи и куриози,които мисля че няма да липсва.Мисля,да помоля Ивака,десет дни преди датата,да пусне тема по организацията на събирането,защото ще сме минимум 50 човека-мъже,от които поне 10-15 ще си доведат и половинките.Хубаво е да се направи добра организация,за да си прекараме чудесно.Ако някой има китара и свири,нека да я носи.Ще си направим един мини рибарски оркестър и ще се испеят много песни.Мисля че е добра идея,не съм го правил от десет години и се надявам да не съм забравил да свиря :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Каквото и да е оборудването, най-важни са ръчичките :wink: Не се кахъри колега. Важното е да се съберем и да прекараме весело.
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

grandal_331, няма да се пУашиш! :wink:
Ако трябва ще си изровя руския телескоп (около 5 кила живо тегло :lol: ) и макаричките Делфин 6, 8, 10, 12 и т.н. :D :lol: ...може и някоя катюшка. :roll: :mrgreen:

Мен ако питаш, въобще не носи въдици само да ти тегнат (и да ти се хилят :P ), така или иначе едва ли ще се стигне до риболов. :drinkers: :drinkers: :drinkers:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Rapala_Team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Rapala_Team »

Аз лично ще гледам да съм центъра на всяко събити Ставам в 5 и лягам в 4 :lol: :lol:
CARP FISHING :fishing9:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

:shock: :o :shock: :o :shock: :o :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :smt044 :smt045 :smt043 :smt042 :smt082 :smt081 :smt080 :smt081 :smt082 :smt081 :smt080 :smt081 :smt082 :smt044 :smt045 :smt042 :smt043 :smt082 :shock:

Аватар
Rapala_Team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Rapala_Team »

Krokibg написа::shock: :o :shock: :o :shock: :o :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :smt044 :smt045 :smt043 :smt042 :smt082 :smt081 :smt080 :smt081 :smt082 :smt081 :smt080 :smt081 :smt082 :smt044 :smt045 :smt042 :smt043 :smt082 :shock:
Е кво бе бат Любо кво му е смещното там аз ще ви се смея :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Като гледам,от мерак може и без пръчки да тръгнеш да ловиш риба.Хората си имат притеснения за такъмите,ти обаче нямаш такива защото си за купона.Така го разбирам.Вземи си и ти някоя пръчка та да ни оставяш отвреме на време дъртаците на спокойствие за по час-два :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Аватар
Rapala_Team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Rapala_Team »

Страх ме е че няма да остане риба бе бат Любо! Абеееее кака няма да си взема вадици само накрая да не ви прибирам аз със жените ви по палатките :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”