Хора със лабилна психика да не четат!!! - част 2

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Re: Хора със лабилна психика да не четат!!! - част 2

Мнение от dimitar_ »

Такива неща , като чувствата на една човешка душа , трудно се обесняват с думи , човек трябва да ги е изживявал , за да разбере !!!
Това според мен е връзката между бъдещето и настоящето , няма по - голямо удоволствие от това да срещнеш на язовира , рибарче , ученик на човека , на който някога ти си показал първият възел ... !
Абе смятам , че това мнение напълно си отговаря на условието за "човек с лабилна ..." , а иначе на Ники , ЧЕСТИТО , пък колегата ще видим какво ще го правим на Езерово ...
Живи и здрави да сте и двамата !!!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Да,жеста е много важен,хората се познават по постъпките им !!! Правете добрини и да ви се връща !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
HarryCarp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от HarryCarp »

За колегата какво да кажа? ГОЛЯМ ЧОВЕК. :smt023
Rapala_Team написа:Аз миналото лято си подарих половината вадици на приятелите само и само да се научат на Риболов ! :wink: :drinkers:
Тази година съм решил същото, но ми е малко неудобно, да не бъда разбран погрешно.
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Жест на човек достоен за пример и уважение !

Митев , вземи си няколко черни дроба за срещата , че колко пиене те чака ....... :drinkers:
борислав енчев
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от борислав енчев »

и постъпката на колегата,и вашето уважение към него са за поклон.Моите поздрави към всички съвестни рибари и хора въобще
ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от old fox »

nikejo написа:Преди известно време Неделчо Делев пусна една тема [Хора със лабилна психика да не четат!!! . В нея ставаше дума за един изключителен жест на друг наш колега - Ивайло Митев. Е сега аз пускам 2-ра част на тая тема , защото главното действащо лице и тоя път е Иво Митев :lol: Случката има малко предистория :roll: Преди няколко дни ми пише Митев на ЛС и ми иска телефона и точния адрес , бил имал нещо в предвид , ОК , дадох му ги като си мислех , че ще ми прати платика в бурканче ( имаме си с него една такава ебавка ) :lol: И днес получавам SMS да отида в ЕКОНТ в Перник да си взема пратката. Отивам и гледам някакъв продълговат пакет :shock: Викам си - " ТОВА НЕ Е НИТО БУРКАН , НИТО ПЛАТИКА " :shock: Прибирам се в къщи преди малко , разопаковам и кво да видя:

Изображение

Макара SHIMANO - NEXAVE 4000RA с намотано плетено влакно на нея и въдица 4м , неможах да разбера каква е марката , на пръчката пише само GGZI.com

Едновременно съм много изненадан и много щастлив , но нека Митев каже защо беше този подарък - такъмите не са нови , личи си , че са ползвани , но са запазени. БЛАГОДАРЯ ПРИЯТЕЛЮ :D
:D :D Крушата си има опашка! Явно е по заслуги :D :D
РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”