Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Хвърляте хартийки – ще горите в ада!
Модератор: dantho.mihov
- krokibg
- учете се от него
Re: Хвърляте хартийки – ще горите в ада!
Много ми се иска да е така.За темата че е добра и поучителна спор няма !!! Но я ми кажете ,какво са научили хората от табелите...Не плюйте по тротоарите !!! Нищо,продължават да плюят и какво да направиш ако го видиш,по голям грях ли да си вземеш ??? Много пъти съм правил забележки на хората,за доста неща и винаги са продължавали зад гърба ми да си го правят.По лесния начин е когато имаш възможност да отстраниш срането дето са го оставили и това е.Нали продават индулгенций,ша си купа ако съм згрешил и давай към ада

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- и господ не е толокова добър
Безгрешни хора няма.Въпроса е да се учим от грешките си и тези на другите.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Та и друг път май съм го казвал но да се повторяKrokibg написа: За темата че е добра и поучителна спор няма !!! Но я ми кажете ,какво са научили хората от табелите...Не плюйте по тротоарите !!!

Още на слизане от самолета на летището се виждат табели с размери 5 на 5 на които пеше.....
Употребата на наркотици се наказва със смърт - на няколко езика

На следващата пише за превишение на скороста - затвор до 1 година

На следващата "Ако закачиш чужда булка..., затвор колкото поиска мажът и, глоба и екстрадация доживот!

И ми е интересно, ние като сме в чужбината не хвърляме, плюем и серем навсякъде... а тук що го правим

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Малко ще изляза от темата но ще отговоря на AL KAPONE защо го правим!AL KAPONE написа:И ми е интересно, ние като сме в чужбината не хвърляме, плюем и серем навсякъде... а тук що го правим
Вуйчо ми е международен шоф'ор.Пътува предимно за Англия.Та той ми разказва следната случка.
Пътували негови колеги 4 камиона и за пръв път за Англия.Спряли на TIR паркинг разпънали си масичка сипали си ракийка и а наздраве!До тук нищо лошо!Обаче един див заек да хване да мине покраи камионите и единия от нашите селяни го хванал за ушите.
-Искате ли да си сготвим заешка чорбичка?
Всички искали и тоя като извади ножа резнал на заека певеца,одрал си го оставили през ноща да се кисне в оцет.
На другия ден се разбрали че един ще стане по рано да го управи.Става нашия човек мие се бръсне се и отива за заека.Абе гледа около камионите конуси ама нищо.
Отсреща от два джипа големи слизат цивилни хора идват към него и го канят да иде с тях в джипа.Като през цялото време му се извиняват за неудобството.
Влиза българина ония отварят Лаптопа и заснет как хваща заека как го убива и дере.При това единия то англичаните му казва:
-Господине много се извиняваме за неудобството но знаете ли че всички животни в Англия принадлежат на кралицата?
Нашия от къде да знае.Ония си продължава:
-За отнемането на живот на животни глобата е 7000 паунда.Ако възразявате да я платите имаме право да конфискуваме камионите заедно със стоката.
Та така по една заешка чорбижа в Англия нашите тарикати си платили по 4900 лева.
Е тва е!
-
- ще става разбирач
- krokibg
- учете се от него
dimi,аз го отнесох също от не знание в Канада.Нашата простотия край няма и каквото и да си говорим,никой няма да го запомни/или ще го запомнят много малка част от колегите/.Ако му се отдаде възможност,ще го направи и ще си вика че него няма да го хванат.И като го хванат обаче,започва да хитрува и увърта като селска брантия хваната гола на мегдана.Оставете и не се опитвайте да поучавате никой,защото ще си стой сега зад монитора,нищо няма да напише,но ще вика ....Е,тоя/тия седнал/ли да ни учат какво да правим,а в същото време ще пише нещо съвсем различно.Просто съм реалист и всеки който си го е помислял да знае че за него съм го написал

-
- ще става разбирач
Тази тема е много обширна, отношението към природата, обществената собственост и други дребни неща определят начина ни мислене и живот.
Нямали уважение към човека до теб,окло теб, няма и уважение към всичко останало.
Ето и пример, например ние с колегата Любо , Krokibg, имаме много големи различия, но това хич незначи че него уважавам.Той си притежава достойни за уважение качества.
Или друг пример, хич не ми харесва държавата България, ама туй незначи че усираме брега на реката с боклуци
..Ей такива дребни неща се оказват доста важни.
Нямали уважение към човека до теб,окло теб, няма и уважение към всичко останало.
Ето и пример, например ние с колегата Любо , Krokibg, имаме много големи различия, но това хич незначи че него уважавам.Той си притежава достойни за уважение качества.
Или друг пример, хич не ми харесва държавата България, ама туй незначи че усираме брега на реката с боклуци

-
- и господ не е толокова добър
Доста дребни нищеца,като да мразиш цяла държава 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- ще става разбирач
Малка Държава, дребни хора на върха, дребни нещаsnegk написа:Доста дребни нищеца,като да мразиш цяла държава

- krokibg
- учете се от него
Дребни,не-дребни,ние си ги обичаме
Я виж как чинно си ги избираме под строй
Ти обаче,незнам дали ме уважаваш или не,но си голям гьон сурат,постоянно въртиш,въртиш и пак започваш като конска муха си,едвам се траеш

-
- ще става разбирач
„Свободолюбиви „ ора , трудно се изтрайват

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Лапландецо,бих те принесъл като Коледен подарък на тъщата!Дупе да Ви е яко и на двамата!
Яко и дълго ще горите в ада!

- krokibg
- учете се от него
Каква свобода бе колега
там сте със ледени блокчета в главите и само за алкохол мислите и жените не може да си оправяте,само те са свободни щото я карат през къра
То верно че който докопа алкохол/заради сухия режим/ все върви на четири крака и господ от снегове,мъгли и студ нищо неможе да види,освен разни четериноги
Ако от твоята рода са познавали картата на света,щяха да хванат в някоя друга посока,но какво да се прави,решили са че там ще са добре и са ви закарали във фризера да живеете.Пък и хубаво са те насочили към зъболекарството,щото там като се напият и понеже е тъмно вечно се подхлъзват и си падат на замразените глави та си чупят и зъбите,само това мисля че ти е добрето.И риба наможеш да ловиш,само си пишеш някакви несвързани неща,дето човек се чуди за риба ли ходиш или работиш в Екирисажа /ако знаеш изобщо какво е това/
Айде приятно мръзнене !!! 

-
- ще става разбирач
А, такваз жестокост съм незаслужил,sapuna написа:Лапландецо,бих те принесъл като Коледен подарък на тъщата!Дупе да Ви е яко и на двамата!
С какво на тъщата бих послужил,
по арно е в ада да вървя,
и цяла вечност да кървя,
че казвах аз лоши думи,
и истории разтягах кат локуми,
достойни, видни колеги засегнах,
и на патриотичните им чувства аз посегнах,
баце кроки, за прошка моля,
плюех аз държавата по неволя,
малък човек съм, дребен,
и за здравето на, любо вреден,
айде, че спам се завихри тука,
да се връщаме на темата за боклука

- krokibg
- учете се от него
В риболова,никакъв те няма
Да плюеш си майстор страшен и нямаш равен
Но да пишеш стихчета,признавам ти докарал си го горе долу към то боклука.Да оставим господ да прецени кой къде ще гори,ако е хвърлял много хартийки или ще се пече на райските канарски острови.Хартийки много,но събирачите са малко.