Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Пунтове на арендаторите на язовири
Модератор: sapuna
Re: Пунтове на арендаторите на язовири
Щом не си я чувал, не виждам смисъл да ти я обяснявам, стара жаргонна дума. Но все пак: „ номера”, „ хитрости”, „ тарикатлъци”. Стига ти толкова, няма да издавам тълковен речник 

В случая,колегатаПетър Недев написа:Може ли да обясниш думата "Пунтове" ? Не съм я чувал до сега
вероятно използва думата ''пунтове'' в смисъл на ''номера''.
Щом не си я чувал, не виждам смисъл да ти я обяснявам, стара жаргонна дума. Но все пак: „ номера”, „ хитрости”, „ тарикатлъци”. Стига ти толкова, няма да издавам тълковен речник 

Разбрах, че като всеки форум навсякъде в нет-а и тук е фрашкано с разни комплексари- стари кучета, които могат да си пишат всякакви глупости, но ако някой чужд изрази мнение, веднага го порязват. Както и да е. Ловил съм риба на много места в Европа и Африка и знам по-вече от модераторчета и други разбиратели.тук, дето трият. Стойте си в селото „,На риба” и мислете, че много разбирате, селски арендаторчета, какво да ви ограмотявам.
- antivik
- кандидат преподавател
VLADOGEN написа:Разбрах, че като всеки форум навсякъде в нет-а и тук е фрашкано с разни комплексари- стари кучета, които могат да си пишат всякакви глупости, но ако някой чужд изрази мнение, веднага го порязват. Както и да е. Ловил съм риба на много места в Европа и Африка и знам по-вече от модераторчета и други разбиратели.тук, дето трият. Стойте си в селото „,На риба” и мислете, че много разбирате, селски арендаторчета, какво да ви ограмотявам.

А вие като сте обиколили света и натрупали опит би трябвало да се сетите и сам какво може да се очаквате, а не да занимавате "...в селото „,На риба”...", където па никой не ви е търсил помощ и ограмотяване и не ви е калесвал с бъклица!
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Има и още нещо много важно.Арендаторите на язовири са основния пазар на бракониерите,ако не са го разбрали някои колеги.
валатът не най-лошото нещо на света
- kikk4o
- ще става разбирач
Абсолютно си прав!!!аксел написа:Има и още нещо много важно.Арендаторите на язовири са основния пазар на бракониерите,ако не са го разбрали някои колеги.