Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Модератор: dantho.mihov
- Martin Mihailov
- учете се от него
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Дончо без разрешително нестава
И Доган беше напраил барбекю без разрешително и виде що стана

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Малииий, мноо сте писали, мноо явно и се е трило, та му изпущих края!
@Дончо, ората имат предвит, че ти тряа план за сейн - демек казваш на комшията ае, баце, имам план да си турим един басейн и почваш да кОпаш....така де - без план не стаа, не мое току-така спонтанно да решиш, прво тряа се планува.
Некои сараи дигнаа без кюрава документацеа, ти па за един гьол у двора зор и притеснения - фащай се и кОпай с казмата на ръка и тъкмо до другото лето че се плицикаш.
@ЖОреееееее, натопорчил съм се за одене у Грция и ако ковид ми не мине през теста - кинем!
Ся си праа логистиката и стискам палци да нема блокади по пътя, да нема стачкуващи фериботи и фобще да нема проблеми, инак ще тряа да плажувам на онаа ексзотика на Дунава - се едно съм у Грция деба - чадърите без пари, гнйетиш яденье и пийенье от караванката и те така.
@Данчо, кеф е да се расождаш с лотка, ма мое да слънчасаш яко или па да те фане морска боуест.

@Дончо, ората имат предвит, че ти тряа план за сейн - демек казваш на комшията ае, баце, имам план да си турим един басейн и почваш да кОпаш....така де - без план не стаа, не мое току-така спонтанно да решиш, прво тряа се планува.

Некои сараи дигнаа без кюрава документацеа, ти па за един гьол у двора зор и притеснения - фащай се и кОпай с казмата на ръка и тъкмо до другото лето че се плицикаш.

@ЖОреееееее, натопорчил съм се за одене у Грция и ако ковид ми не мине през теста - кинем!
Ся си праа логистиката и стискам палци да нема блокади по пътя, да нема стачкуващи фериботи и фобще да нема проблеми, инак ще тряа да плажувам на онаа ексзотика на Дунава - се едно съм у Грция деба - чадърите без пари, гнйетиш яденье и пийенье от караванката и те така.

@Данчо, кеф е да се расождаш с лотка, ма мое да слънчасаш яко или па да те фане морска боуест.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Don4o_62
- учете се от него
Кирчо,казма немам или с дикела да копам
има багер и някой кибик като пита,що ти е тоя Сеин
ами да събирам дъждовна вода и като се стопли,да си поливам доматите
дотам да стигне,ще дигна от пред висока ограда и ще гледат......нищо няма да гледат
,целта на питането ми беше ония дяволи кръвопийци от данъчното,дето ни ядат душичките с тия данъци,дали ние не сме по големи дяволи от тях, да заобиколим плановете и да се води яма за поливане,облицована с плочки и т.н. 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Христо Рангелов
- разбира нещата
Здравейте, как е?
Дълго време мина, ама все време не остава, егати....
Живи ли сте , как живеете в условията на пандемията?
Дълго време мина, ама все време не остава, егати....
Живи ли сте , как живеете в условията на пандемията?
"The more you know, the less you carry"
Така е -кръвопийци големи.Гераните да плащаме,клозетите също и басейните и тях и още и още.....
А нали "моят дом моя крепост е " .Поне така е по света.А тук данъци,такси и налози само.За всичко.
А нали "моят дом моя крепост е " .Поне така е по света.А тук данъци,такси и налози само.За всичко.
Късмет.Всичко е до късмет. 

- GODzillata
Христо Рангелов написа:Здравей те, как е?
Ооо, Ице, къде одиш, когато те нема, бро?

Мое ли ми обЯсниш защо си избрал хименно "The more you know, the less you carry", а не да речем "The less you know, the more you carry"?

- Христо Рангелов
- разбира нещата
То туй си седи от 10 години...
А когато ме няма ходя на работа - вече стана 2 години и кусур бачкам в един от най, ако не и най - добрия месарски магазин у Варна...
А когато ме няма ходя на работа - вече стана 2 години и кусур бачкам в един от най, ако не и най - добрия месарски магазин у Варна...
- GODzillata
Яла ти те идеи, па и планове - и никой не мое ти кае и копче за тях:Don4o_62 написа:Кирчо,казма немам или с дикела да копам

- GODzillata
Нищо де, 10 години, ама мен сега ме зачовърка мисълта.Христо Рангелов написа:То туй си седи от 10 години...

Месарски магазин.......

В твоя магазин риба има ли или само твърдо мясо?

- Христо Рангелов
- разбира нещата
Само царете в месарското царство - пиле, прасе, агне, теле...
Допреди година и зайчета имаше, ама беше частен доставчик и явно не може да смогва човечеца - сам си ги гледаше, колеше и консервираше..
Иначе смея да твърдя , че във Варна поне ( за София( не знам, ама нямаме аналог
Допреди година и зайчета имаше, ама беше частен доставчик и явно не може да смогва човечеца - сам си ги гледаше, колеше и консервираше..
Иначе смея да твърдя , че във Варна поне ( за София( не знам, ама нямаме аналог

- Don4o_62
- учете се от него
ха ха,определено ще е първия модел Сейн,само че тия кайши дето го копат тая пясък, при мен ще видят бая зор с Чернозема
иначе весело клипче
Кирчо,кво ме обърка с Луско бре
неговите риби ги събира в едно чекмедже на фризера
а аз ако почна да замразявам,трябва от някой щанд за фризери, да ми отпуснат 15 - стина бройки

Кирчо,кво ме обърка с Луско бре

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Павел Иванов
Здрасти Ице Джуниър , коме стаа ?
Затри се като хамбургски салам през 89та
Ние корона кризата си я караме яваш , яваш , без натоварване , тука изключваме Кире по обясними причини и се потиме у жегата като излезем извън обсега на климатика
Начи да ви информирам кво се реши относно третата почивка тая година на семейно съвет .
Ще се пропуснат секви натоварвания и след десетина дена палиме па на нашето си море
Начи понеже вече бехме на Дюни ще дириме разнообразие и букнахме на Каваците
Друго , неска на Витоша Сюр минаа три бабета + едно моме + един пенционер на оглед .
Въртеа се налево на десно , снимаа с един таблет , питаа кво що и като ги напече жегата след дваесетина минути си биха камшика по спешност
Ся от понеделник спокоено моем си стегам другото къще и да обединявам процедурно дворовете па аку кажат от Юръпа , че ще финансират комплекса , убаво , ако не , ще има не комплекс под дългосрочен наем и те така
Дончо , ногу зависи и от съседите ти и от местното кмет .
Ако те нарочат и евентуален басейн , па и ограда тип зид и пр. неща бес разрешение напраени моат те накарат ем да ги бутнеш , ем глоби да плащаш .
Затри се като хамбургски салам през 89та

Ние корона кризата си я караме яваш , яваш , без натоварване , тука изключваме Кире по обясними причини и се потиме у жегата като излезем извън обсега на климатика

Начи да ви информирам кво се реши относно третата почивка тая година на семейно съвет .
Ще се пропуснат секви натоварвания и след десетина дена палиме па на нашето си море

Начи понеже вече бехме на Дюни ще дириме разнообразие и букнахме на Каваците

Друго , неска на Витоша Сюр минаа три бабета + едно моме + един пенционер на оглед .
Въртеа се налево на десно , снимаа с един таблет , питаа кво що и като ги напече жегата след дваесетина минути си биха камшика по спешност

Ся от понеделник спокоено моем си стегам другото къще и да обединявам процедурно дворовете па аку кажат от Юръпа , че ще финансират комплекса , убаво , ако не , ще има не комплекс под дългосрочен наем и те така

Дончо , ногу зависи и от съседите ти и от местното кмет .
Ако те нарочат и евентуален басейн , па и ограда тип зид и пр. неща бес разрешение напраени моат те накарат ем да ги бутнеш , ем глоби да плащаш .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- GODzillata
Май е умряла сиганката дето е фАлила магазина, м?Христо Рангелов написа:Иначе смея да твърдя , че във Варна поне ( за София( не знам, ама нямаме аналог

У Софаа най-гуемо разнообразие има у на Луско фризера - кеф ти скумрии с левурда, кеф ти пъстърви с манатарки, или па люлински щастливи кокошки от гаража на съседа.

Ако не верваш - яла те - Марто че ти кае и он.

@ПаФ, щом че одиш па на нащо море след 10 дена, начи ако утре-другиден се изпИкам бесдаискам у Дунава, куту плюна на пръста у и видя накъде дуа ветъра и скороста на течението, сметам, че баш след 10 дни на Каваците ще видиш нещо жлто у водата покрай теб.

@Дончо, мАни ко ти редят и те плашат, само ти завиждат на плановете за безпланов сейн - кОпай смело и се не бой, у нащо села немаме отходна канализацеа и сички дворове са куту швейцарско сиренье от дупки за отходни шахти....хех, то и у градо има квартали без канализацеа, дако сме у 21 век........та и ако при вазе е така - винаги мое да каеш, че тва е септична яма

- Христо Рангелов
- разбира нещата
Аз говоря за готово овкусено месо....
Магазини има дето сичко си побират у нашата овкусената витрина..
Вижте у фейсбук Магазин за месо с транжорна Мръвката и ще видите за какво става въпровс...
Магазини има дето сичко си побират у нашата овкусената витрина..
Вижте у фейсбук Магазин за месо с транжорна Мръвката и ще видите за какво става въпровс...
- GODzillata
Он пълни фризерите на сичките си комшии от целиа блок, ништо не знаеш ти.Don4o_62 написа:...кво ме обърка с Луско бренеговите риби ги събира в едно чекмедже на фризера
а аз ако почна да замразявам,трябва от някой щанд за фризери, да ми отпуснат 15 - стина бройки
![]()

@Ае, пичуе, начи чуек мое да кОпа септична яма у двора без секфи формалности, м?