Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Къца- кълве воблери BG
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- къца - кълве
- сериозен играч
Re: Къца- кълве воблери BG
Ако имаш предвид, като казваш майстор това, че съм направил тези уникални воблери да. Това на реката е лесно с тези воблери.Павел Три написа:Майстор си ти,бай Кръстьо,майстор ама явно и воблерите ти са добри.Даже и аз хващам с тях.![]()

- къца - кълве
- сериозен играч
И днес намерих малко време за риболов, но воблерите свършиха и трябва да работя. Това е трудна работа и иска много време.
- къца - кълве
- сериозен играч
Тези са продадени, но няма начин с това качество и резултатност, на тази цена да останат налични. Тази година ще запазя цената и дори да се налага да чакате ще изпълнявам поръчки, но за догодина не обещавам.
- къца - кълве
- сериозен играч
-
- новобранец
[img]file:///D:/Downloads/117642775_675637119696038_8862640699354187417_n.jpg[/img]
[image]file:///D:/Downloads/117344282_299313451181532_3904824359255966800_n.jpg[/image]
на река Тунджа
[image]file:///D:/Downloads/117344282_299313451181532_3904824359255966800_n.jpg[/image]
на река Тунджа
- къца - кълве
- сериозен играч

Демек открил е истината. Добре е.
Аз преди време си купих 5 къцита и не я открих,та после си купих други 700 и вече съм ок.
Аз преди време си купих 5 къцита и не я открих,та после си купих други 700 и вече съм ок.
Остави само стъпки
- къца - кълве
- сериозен играч
След подобни мнения ме заливат с поръчки и съм ок. Не ми остава нищо друго освен да ти благодаря.gergi762 написа:Демек открил е истината. Добре е.

Колеги според вас през м. август блесните ли са по-успешни или воблерите?
"Това, което можеш да приемеш спокойно, повече не те управлява."
- къца - кълве
- сериозен играч
Този въпрос не е за производител на воблери.DeadAngel написа:Колеги според вас през м. август блесните ли са по-успешни или воблерите?

Аз ловя само на воблери "къца кълве". Не мога да ги сравня с блесни. Ловя успешно през цялата година. През студените месеци по трудно, но не е невъзможно.
Да, и аз така преположих че е неудобен въпроскъца - кълве написа:Този въпрос не е за производител на воблери.DeadAngel написа:Колеги според вас през м. август блесните ли са по-успешни или воблерите?
Аз ловя само на воблери "къца кълве". Не мога да ги сравня с блесни. Ловя успешно през цялата година. През студените месеци по трудно, но не е невъзможно.

При мен пък е обратното-ловя почти само на блесни, от всички видове.
- къца - кълве
- сериозен играч

- къца - кълве
- сериозен играч
Един чисто приятелски съвет!
Воблерите ти са много красиви, но речния кефал обича по-малки с преобладаващ жълто и черен цвят.
Имах го перфектния, при който имаше ли я рибата, беше моя. За съжаление ми го отне едно надвесило се над река дърво,. Никъде не мога да намеря, дори подобен.
Воблерите ти са много красиви, но речния кефал обича по-малки с преобладаващ жълто и черен цвят.
Имах го перфектния, при който имаше ли я рибата, беше моя. За съжаление ми го отне едно надвесило се над река дърво,. Никъде не мога да намеря, дори подобен.
Аз пък конкретно за воблерите, съм останал с впечателение, че кефалът обича всичко, що е сребристоМilena написа:Един чисто приятелски съвет!