Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Горни дъбник - успешен начин за риболов+снимки
Модератор: sapuna
Горни дъбник - успешен начин за риболов+снимки
Извинявам се за лошото качество, правени са с GSM !!!
Я да видим как се лови?

Гледайки въдичката на балъка, обърнете внимание на малките червени стрелки!!!
Тази прегражда цялото заливче.
А сега втора серия:

Репортажа е от събота, когато напук на СИНОПТИЦИТЕ времето беше супер
Ето и още:

тая имаше поне 300м. и беше висока 4м.
От тук та до брега:

Това е риболова на я. Горни дъбник, иначе месните ловяха редки каракуди, бабушки и уклей. Естествено синоптиците сбъркаха за пореден път и в събота беше ясно, а в неделя як дъжд. От ИАРА не останаха по-назад и кактовсяка година забраната започва когато в част от водоемите рибата вече хвърля хайвер, а в друга още нее започнала и ще свърши по същата схема. На всичко отгоре е до 31.05 - ден събота - ВКЛЮЧИТЕЛНО. И то само защото стадо дебелогъзи чиновници, на които НИЕ им плащаме заплатите ги мързи да погледнат дните от календара и да направят РАЗГРАНИЧАВАНЕ НА ВОДОЕМИТЕ СПОРЕД ВИДОВЕ И НАДМОРСКА ВИСОЧИНА......
ЗАПОВЯДАЙТЕ В БЪЛГАРИЯ ДА ПОЛОВИМ.......... ЗАЕДНО

Я да видим как се лови?

Гледайки въдичката на балъка, обърнете внимание на малките червени стрелки!!!
Тази прегражда цялото заливче.
А сега втора серия:

Репортажа е от събота, когато напук на СИНОПТИЦИТЕ времето беше супер
Ето и още:

тая имаше поне 300м. и беше висока 4м.
От тук та до брега:

Това е риболова на я. Горни дъбник, иначе месните ловяха редки каракуди, бабушки и уклей. Естествено синоптиците сбъркаха за пореден път и в събота беше ясно, а в неделя як дъжд. От ИАРА не останаха по-назад и кактовсяка година забраната започва когато в част от водоемите рибата вече хвърля хайвер, а в друга още нее започнала и ще свърши по същата схема. На всичко отгоре е до 31.05 - ден събота - ВКЛЮЧИТЕЛНО. И то само защото стадо дебелогъзи чиновници, на които НИЕ им плащаме заплатите ги мързи да погледнат дните от календара и да направят РАЗГРАНИЧАВАНЕ НА ВОДОЕМИТЕ СПОРЕД ВИДОВЕ И НАДМОРСКА ВИСОЧИНА......
ЗАПОВЯДАЙТЕ В БЪЛГАРИЯ ДА ПОЛОВИМ.......... ЗАЕДНО

Акъл и да нямаш, може да дадеш !!!!!!!
Re: Горни дъбник - успешен начин за риболов+снимки

- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Тошко,а ти защо не звънна един телефон на ИАРА?
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
И те като ще се затичат
Big^Fish написа:Тошко,а ти защо не звънна един телефон на ИАРА?
Не знам защо, ама аз бих се обадил. Мисля, че бих се "набутал" с един разговор още повече че може и да " се затичат " някой път.sashko71 написа:И те като ще се затичатBig^Fish написа:Тошко,а ти защо не звънна един телефон на ИАРА?
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?p=126203

Просто си длъжен пичsashko71 написа:И те като ще се затичатBig^Fish написа:Тошко,а ти защо не звънна един телефон на ИАРА?

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...

Трябва да се алармират органите за подобни явни нарушения! Бях в събота на въпросния водоем и за мое учудване, за първи път от както го посещавам, минаха на проверка от ИАРА. Бяха с една Нива и не съм сигурен дали са в състояние да реагират адекватно на подобен сигнал, но в крайна сметка това им е работата. Разбира се има опастност да са наясно какво се върши на язовира, но да си трайкат. Да се надяваме, че не е така!
Алармирал съм не веднъж дваж не става дума и за 2та лева разговор иде реч за безхаберието на ИАРА.Ще каже нйакой ама те не са слънце да огреят на всякаде ДА АМА НЕ хората в цивилизованите страни са го постигнали.Щото годишната такса си я давам и в замяна искам да не виждам мрежи из гьоловете а уж сме европейци и претендираме че държавата ни е правова.Та мисълта ми беше за ИАРА за момента това е една напълно бесполезна организация лапаща грешни пари.
- Бисо
- сериозен играч
Докато мълчим така ще е!!!

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
-
- фен клуб-скобар
С риск да се повторя , май писах и в друга тема. Иара Плевен имат специално отношение при сигнали за този язовир.
Не реагират когато става въпрос за там лично аз съм се обаждал два пъти тази година. Когато в началото беше касапницата и нищо. Телефона им е 0887212666.
Не реагират когато става въпрос за там лично аз съм се обаждал два пъти тази година. Когато в началото беше касапницата и нищо. Телефона им е 0887212666.
До някъде си прав но донякъде не е така,че защо си даваме парите за билети после да им се обаждаме,ами по добре вместо билет да ни дават по един ваучер и ще им се обаждаме,десет пъти ако видя бракониери и им звъня колко ми става билетаianeka написа:Докато мълчим така ще е!!!![]()
![]()
![]()

-
- вече хвърля и на тежко
Тая година има страшно много мрежи в язовира