Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Мухарски риболов
naRiba.com

Форум

Костури на мухата
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Костури на мухата
Може ли някои да ми каже,улавял ли е костур с мухарката и на какъв тип муха.Слу4и ми се една неделя (в събота си направих няколко мухи),на Голям Беглик да хвана 2 костура и няколко които преследваха и се въртяха като луди под мухата без да клъвнат и то само на един вид муха на 8 или10 №кука не помня то4но(уникат за мен защото още се мъ4а да направя същата)която в последствие ми бе скъсана от една подводница(кефал към 3-4кг както го видях).
fly
Re: Костури на мухата
Направи си стример и ще хванеш ...колкото искаш ,ако ги има!!Иво написа:Може ли някои да ми каже,улавял ли е костур с мухарката и на какъв тип муха.Слу4и ми се една неделя (в събота си направих няколко мухи),на Голям Беглик да хвана 2 костура и няколко които преследваха и се въртяха като луди под мухата без да клъвнат и то само на един вид муха на 8 или10 №кука не помня то4но(уникат за мен защото още се мъ4а да направя същата)която в последствие ми бе скъсана от една подводница(кефал към 3-4кг както го видях).

Мали, жестока риба.Иво написа:... в последствие ми бе скъсана от една подводница(кефал към 3-4кг както го видях).
На стример съм чувал с потъващ пнур, че се хващат костури...

Трябва да е бил към 70-80см ... а това е максимума за кефал до колкото знамИво написа:(кефал към 3-4кг както го видях).

Здрасти Иво ето ти един стример който е 100 % изпробван. Миналата неделя с едно приятелче известно в мухарските среди като Акулата бяхме на Щъркелово гнездо точно под моста , там беше като митинг и ния влезнахме точно в залива . Отначало 2-3-ма ни изгледаха с надсмешка , но като се почна един бой по главите костурови всички замлъкнаха.
Ето ти и въпросния стример =>стример
Поздрави и успех
Поздрави и успех
Не е срамно да не знаеш, а да не питаш, когато не знаеш!!!
Я тоз човек не замина ли тогава за чужбинко брях, брях?tatkoto написа:Здрасти Иво ето ти един стример който е 100 % изпробван. Миналата неделя с едно приятелче известно в мухарските среди като Акулата бяхме на Щъркелово гнездо точно под моста , там беше като митинг и ния влезнахме точно в залива . Отначало 2-3-ма ни изгледаха с надсмешка , но като се почна един бой по главите костурови всички замлъкнаха.
Поздрави и успех

Хехе Ивчо аз да давам на теб урок ??? Ама дано и това да стане ученик да дава съвет на учителя , ако може така да се кажеdave написа:Екстра е тате и шнура добре и пасна ... ама трябваше да ме подберете с колегата и да покажете малко професионализъм на нази неуките![]()
![]()
Поздрави!

Чувствай се длъжен да ми се обадиш за риба

Поздрави Иван
Не е срамно да не знаеш, а да не питаш, когато не знаеш!!!
благодаря
Благодаря за стримера.Доста време ме нямаше във форума и не сам писал.tatkoto написа:Здрасти Иво ето ти един стример който е 100 % изпробван. Миналата неделя с едно приятелче известно в мухарските среди като Акулата бяхме на Щъркелово гнездо точно под моста , там беше като митинг и ния влезнахме точно в залива . Отначало 2-3-ма ни изгледаха с надсмешка , но като се почна един бой по главите костурови всички замлъкнаха.
Поздрави и успех
fly