Къца- кълве воблери BG

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Публикувай отговор
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Re: Къца- кълве воблери BG

Мнение от къца - кълве »

Don4o_62 написа:Къци,да те питам един профи въпрос, халката е излята на лопатката,ако удари голяма риба, има ли опасност да изскубне лопатката :roll: има логика според мен,че може да я изскубне, но водещи фирми така ги правеха преди,сега линията е с тел по дължина както и трябва си мисля,твоето мнение....
https://www.youtube.com/watch?v=WJ2lQoEhnJo
Не знам защо хора, които не разбират нищо от воблери, пишат глупости и се излагат. Хайде на боп4о му е простено, той се е доказвал, много пъти. :D
Аватар
Мilena
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Мilena »

къца - кълве написа:
Don4o_62 написа:Къци,да те питам един профи въпрос, халката е излята на лопатката,ако удари голяма риба, има ли опасност да изскубне лопатката :roll: има логика според мен,че може да я изскубне, но водещи фирми така ги правеха преди,сега линията е с тел по дължина както и трябва си мисля,твоето мнение....
https://www.youtube.com/watch?v=WJ2lQoEhnJo
Не знам защо хора, които не разбират нищо от воблери, пишат глупости и се излагат. Хайде на боп4о му е простено, той се е доказвал, много пъти. :D
Щото са от село!
:lol:
Аз съм си АЗ :wink:
https://youtu.be/tAGnKpE4NCI
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Бориславчо - като пиша Бопчо ми се карат :lol: - остави го,той си живее в неговия свят и не му обръщай внимание :wink: та какво мислиш за халките на лопатките и има ли опасност от изскубване,говорим за маркови воблери от по старите модели
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
bobopeli
Модератор
Модератор

Мнение от bobopeli »

Don4o_62 написа:Бориславчо - като пиша Бопчо ми се карат :lol: - остави го,той си живее в неговия свят и не му обръщай внимание :wink: та какво мислиш за халките на лопатките и има ли опасност от изскубване,говорим за маркови воблери от по старите модели
За Кръстя по ''маркови'' от кютучетата няма!
къца - кълве написа: Не знам защо хора, които не разбират нищо от воблери, пишат глупости и се излагат. Хайде на боп4о му е простено, той се е доказвал, много пъти. :D
Ти на това воблер ли му викаш?

Изображение
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
Д-р Флекс
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д-р Флекс »

:D :D :D
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Това е болна жаба пред умиране и бавно ще се движи....а рибите точно това харесват,без да се мъчат и лапат без да питат,кой ги е правил :D Къци,кво разбират от воблери някой,та да обесняваме :lol: :drinkers:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Don4o_62 написа:Това е болна жаба пред умиране и бавно ще се движи....а рибите точно това харесват,без да се мъчат и лапат без да питат,кой ги е правил :D Къци,кво разбират от воблери някой,та да обесняваме :lol: :drinkers:
IMG_20201015_085415.jpg
IMG_20201015_085336.jpg
Някой хора имат такива способности, че и желязна жаба да им направя ще я счупят. :D
Прикачени файлове
IMG_20201015_085415.jpg
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Don4o_62 написа:Бориславчо - като пиша Бопчо ми се карат :lol: - остави го,той си живее в неговия свят и не му обръщай внимание :wink: та какво мислиш за халките на лопатките и има ли опасност от изскубване,говорим за маркови воблери от по старите модели
Хората които продават такива воблери твърдят, че се чупят на друго място, но никога на лопатката. Тези воблери са много скъпи, но къца-кълве ги бие по резултат.
Аватар
bobopeli
Модератор
Модератор

Мнение от bobopeli »

къца - кълве написа:.................но къца-кълве ги бие по резултат.
:D :D :D :D :D :D :D Дежавю :D

bobopeli написа: За Кръстя по ''маркови'' от кютучетата няма!
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
Аватар
preparatos
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от preparatos »

къца - кълве написа:
preparatos написа:
Миналата година лопатките са били от друг материал, сега са от карбон, затова твърдя, че са ми много здрави воблерите.
Къци, и какъв е бил миналата година тоя "друг материал", че ми стана интересно? Така от снимките на външен вид лопатките си приличат едно към едно със старите. Хахаха много смях тука.... :lol:
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

preparatos написа:
къца - кълве написа:
preparatos написа:
Миналата година лопатките са били от друг материал, сега са от карбон, затова твърдя, че са ми много здрави воблерите.
Къци, и какъв е бил миналата година тоя "друг материал", че ми стана интересно? Така от снимките на външен вид лопатките си приличат едно към едно със старите. Хахаха много смях тука.... :lol:
Във феисбук се появиха много клипчета направени от добри спинингисти с голям опит. Те са ползвали всякакви примамки, но тяхната оценка накланя везните в полза на къца кълве. Искам да ги извадя и събера на едно, за да отговоря на боп4о. Това вече се е състояло и не е измамно чувство. :D Ако не покажа клипчета, рискувам да влезем в безсмислена полемика и да напълним темата със спам.
Сега отговарям на теб. Тоя материал е ноухау, което съм постигнал с хиляди опити в продължение на повече от тридесет години. Ще ти дам един пример. Не искам да те засягам, но се съмнявам, дали ще разбереш. Аз си купувам грозде и правя вино. Купувам каберне ( не казвам сувиньон, както не казах поли карбонат :D) гроздето е с 25-26 захарни единици, слагам го в бурето и готово. Вземам две чаши и в едната слагам от него, а в другата сипвам от вино закупено от магазина за 1,50 лева за литър. Не знам как са постигнали същия външен вид, може би с калиев перманганат. Не можеш да разбереш разликата докато не изпиеш и двете чаши.
Очаквайте клипчета.
Аватар
bobopeli
Модератор
Модератор

Мнение от bobopeli »

къца - кълве написа: Това вече се е състояло и не е измамно чувство. :D
Е това изречение ме грабна! Рядка форма на самородна тъпота :D

къца - кълве написа:Тоя материал е ноухау, което съм постигнал с хиляди опити в продължение на повече от тридесет години.
Що ли пък не отдели една минута от тия 30 години да видиш как се пише Ноу-хау :D Представям си го и образно ''ноухау'' - то . Лопатките ги шприцваш само по пълнолуние добавяйки млени пера от бяла мисирка в материала за по голяма здравина?

ПП като прочетох как правиш вино, явно и там си на същото ниво на каквото са ти и воблерите :D
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

bobopeli написа:
Е това изречение ме грабна! Рядка форма на самородна тъпота :D
Ако всички хора бяха толкова тъпи като теб, щях да покажа как се правят воблерите. Защото ти не можеш на вързано куче да дадеш леб. Има талантливи хора, които от малко могат да се ориентират. Нека открият сами пътя, както направих аз.
Аватар
bobopeli
Модератор
Модератор

Мнение от bobopeli »

къца - кълве написа: Ако всички хора бяха толкова тъпи като теб, щях да покажа как се правят воблерите. Защото ти не можеш на вързано куче да дадеш леб.
Прав си, все някой ден ония смотаняци от SMITH ще се усетят и ще купят секретната технология на кютучетата :D
къца - кълве написа: Нека открият сами пътя, както направих аз.
На тоя път( задънена улица на еволюцията) ти си единствен и без конкуренция :D всичкото останало воблеростроител е на километри пред теб :D
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

bobopeli написа:
къца - кълве написа: Ако всички хора бяха толкова тъпи като теб, щях да покажа как се правят воблерите. Защото ти не можеш на вързано куче да дадеш леб.
Прав си, все някой ден ония смотаняци от SMITH ще се усетят и ще купят секретната технология на кютучетата :D
къца - кълве написа: Нека открият сами пътя, както направих аз.
На тоя път( задънена улица на еволюцията) ти си единствен и без конкуренция :D всичкото останало воблеростроител е на километри пред теб :D
received_959819607846021.jpeg
received_959819607846021.jpeg (64.53 KiB) Преглеждано 1022 пъти
От тази вечер.
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”