Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Къца- кълве воблери BG
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- къца - кълве
- сериозен играч
Re: Къца- кълве воблери BG
https://www.youtube.com/watch?v=WJ2lQoEhnJoDon4o_62 написа:Къци,да те питам един профи въпрос, халката е излята на лопатката,ако удари голяма риба, има ли опасност да изскубне лопаткатаима логика според мен,че може да я изскубне, но водещи фирми така ги правеха преди,сега линията е с тел по дължина както и трябва си мисля,твоето мнение....
Не знам защо хора, които не разбират нищо от воблери, пишат глупости и се излагат. Хайде на боп4о му е простено, той се е доказвал, много пъти.

Щото са от село!къца - кълве написа:https://www.youtube.com/watch?v=WJ2lQoEhnJoDon4o_62 написа:Къци,да те питам един профи въпрос, халката е излята на лопатката,ако удари голяма риба, има ли опасност да изскубне лопаткатаима логика според мен,че може да я изскубне, но водещи фирми така ги правеха преди,сега линията е с тел по дължина както и трябва си мисля,твоето мнение....
Не знам защо хора, които не разбират нищо от воблери, пишат глупости и се излагат. Хайде на боп4о му е простено, той се е доказвал, много пъти.

- Don4o_62
- учете се от него
Бориславчо - като пиша Бопчо ми се карат
- остави го,той си живее в неговия свят и не му обръщай внимание
та какво мислиш за халките на лопатките и има ли опасност от изскубване,говорим за маркови воблери от по старите модели

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

За Кръстя по ''маркови'' от кютучетата няма!Don4o_62 написа:Бориславчо - като пиша Бопчо ми се карат- остави го,той си живее в неговия свят и не му обръщай внимание
та какво мислиш за халките на лопатките и има ли опасност от изскубване,говорим за маркови воблери от по старите модели
Ти на това воблер ли му викаш?къца - кълве написа: Не знам защо хора, които не разбират нищо от воблери, пишат глупости и се излагат. Хайде на боп4о му е простено, той се е доказвал, много пъти.

...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
- Don4o_62
- учете се от него
Това е болна жаба пред умиране и бавно ще се движи....а рибите точно това харесват,без да се мъчат и лапат без да питат,кой ги е правил
Къци,кво разбират от воблери някой,та да обесняваме

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- къца - кълве
- сериозен играч
Някой хора имат такива способности, че и желязна жаба да им направя ще я счупят.Don4o_62 написа:Това е болна жаба пред умиране и бавно ще се движи....а рибите точно това харесват,без да се мъчат и лапат без да питат,кой ги е правилКъци,кво разбират от воблери някой,та да обесняваме
![]()

- къца - кълве
- сериозен играч
Хората които продават такива воблери твърдят, че се чупят на друго място, но никога на лопатката. Тези воблери са много скъпи, но къца-кълве ги бие по резултат.Don4o_62 написа:Бориславчо - като пиша Бопчо ми се карат- остави го,той си живее в неговия свят и не му обръщай внимание
къца - кълве написа:.................но къца-кълве ги бие по резултат.

bobopeli написа: За Кръстя по ''маркови'' от кютучетата няма!
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
- preparatos
- вече хвърля и на тежко
Къци, и какъв е бил миналата година тоя "друг материал", че ми стана интересно? Така от снимките на външен вид лопатките си приличат едно към едно със старите. Хахаха много смях тука....къца - кълве написа:preparatos написа:
Миналата година лопатките са били от друг материал, сега са от карбон, затова твърдя, че са ми много здрави воблерите.

- къца - кълве
- сериозен играч
Във феисбук се появиха много клипчета направени от добри спинингисти с голям опит. Те са ползвали всякакви примамки, но тяхната оценка накланя везните в полза на къца кълве. Искам да ги извадя и събера на едно, за да отговоря на боп4о. Това вече се е състояло и не е измамно чувство.preparatos написа:Къци, и какъв е бил миналата година тоя "друг материал", че ми стана интересно? Така от снимките на външен вид лопатките си приличат едно към едно със старите. Хахаха много смях тука....къца - кълве написа:preparatos написа:
Миналата година лопатките са били от друг материал, сега са от карбон, затова твърдя, че са ми много здрави воблерите.

Сега отговарям на теб. Тоя материал е ноухау, което съм постигнал с хиляди опити в продължение на повече от тридесет години. Ще ти дам един пример. Не искам да те засягам, но се съмнявам, дали ще разбереш. Аз си купувам грозде и правя вино. Купувам каберне ( не казвам сувиньон, както не казах поли карбонат

Очаквайте клипчета.
Е това изречение ме грабна! Рядка форма на самородна тъпотакъца - кълве написа: Това вече се е състояло и не е измамно чувство.

Що ли пък не отдели една минута от тия 30 години да видиш как се пише Ноу-хаукъца - кълве написа:Тоя материал е ноухау, което съм постигнал с хиляди опити в продължение на повече от тридесет години.

ПП като прочетох как правиш вино, явно и там си на същото ниво на каквото са ти и воблерите

- къца - кълве
- сериозен играч
Ако всички хора бяха толкова тъпи като теб, щях да покажа как се правят воблерите. Защото ти не можеш на вързано куче да дадеш леб. Има талантливи хора, които от малко могат да се ориентират. Нека открият сами пътя, както направих аз.bobopeli написа:
Е това изречение ме грабна! Рядка форма на самородна тъпота![]()
Прав си, все някой ден ония смотаняци от SMITH ще се усетят и ще купят секретната технология на кютучетатакъца - кълве написа: Ако всички хора бяха толкова тъпи като теб, щях да покажа как се правят воблерите. Защото ти не можеш на вързано куче да дадеш леб.

На тоя път( задънена улица на еволюцията) ти си единствен и без конкуренциякъца - кълве написа: Нека открият сами пътя, както направих аз.

- къца - кълве
- сериозен играч
От тази вечер.bobopeli написа:Прав си, все някой ден ония смотаняци от SMITH ще се усетят и ще купят секретната технология на кютучетатакъца - кълве написа: Ако всички хора бяха толкова тъпи като теб, щях да покажа как се правят воблерите. Защото ти не можеш на вързано куче да дадеш леб.![]()
На тоя път( задънена улица на еволюцията) ти си единствен и без конкуренциякъца - кълве написа: Нека открият сами пътя, както направих аз.всичкото останало воблеростроител е на километри пред теб