Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Павел Три
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3

Мнение от Павел Три »

Казваш широко му е около вратЪ. Па нали и по язовири работи-вода много. :D
Късмет.Всичко е до късмет. :D
Д-р Флекс
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д-р Флекс »

А, работи... Ти помниш ли, бай Павле, как Гагарин, като правил първата си обиколка, се снижил над Перник... щото видял един перничанин на нивата да работи, и не повярвал на очите си :D
Аватар
Мilena
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Мilena »

Павел Иванов написа:Тук с удоволствие бих цитирал Ян Хус защото не случаЕно написах онзи послепис :wink:
СлучАйно, редакцията понякога е от телефона ми.
Учудва ме финалната емотиконка, смекчаваща евентуално грубостта ти.Това,че не можеш да разбереш някои неща не те прави велик с цитат :mrgreen:
А това си е моя запазена марка " :wink: "
Аз съм си АЗ :wink:
https://youtu.be/tAGnKpE4NCI
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Мнение от Martin Mihailov »

Павел Три написа:Весело му е на Мартин,няма геран,няма грижа. :D
Питаш ли ни кви ще ги дъвчим-колко муй дупката,кой я е въртял,за кво ша е ползва.
Имам на село геран ама е извьн оградата :roll: Нека се оправят с кмето да им плаща :mrgreen:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Абе нищо не коства човек да пусне едно любовно писмо към Басейнова,да си вържи гащите,и пише като Кирчо и мен,имаме сонда,нямаме помпа и да идват да си проверяват,не знам Кирчовата колко е дълбока,но при мен се слиза по едни железни стълби на около 9 -10 м. надолу :mrgreen: после имам площадка със стойка дето е имало баба Вида :D и надолу има няква тръба още 26 м. надолу :roll: като цяло при комши и мен,водата е около 36 - я метър :roll: а иди вади вода....трябва да дам 500 лв. за хидрофор, комшите карат с едни охтики и всяко лято им правят ремонти, и за кво ми е тая държавна вода :mrgreen: за 2 реда домати и краставици :lol:
пп Относно Кирчовите байпаси :D ,един шмиргел ми викаше,копни преди водомера и сложи тръба да поливаш..... :lol: нито ми трябва,нито ще го правя,за 3 г. от как сме взели Юртата имам изразходвана 30 кб. вода :D повече не можахме да изпием :lol: в града хабим на месец повече :mrgreen:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Д-р Флекс
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д-р Флекс »

Аз в какво приключение се вкарах с тази чанта от Австралия, просто не е истина :D

Значи, търговеца - пич, праща я незабавно след плащането по международен куриер, експрес, и само за три дни, чантата пристига в България, на... митницата, на летището. И оттам започва една пълна кретения: първо, от мен се иска да си вдигна задника от центъра, да се занеса до митницата и да си извадя някакъв регистрационен индивидуален номер, ЕОРИ (излиза за три до 5 дни), с който да съм подадял по-нататък всевъзможни молби, декларации, копия от документи, доказателства за транспортни разходи по ИНКОТЕРМС ( :D ) и пр. щуротии, второ, да упълномощя и да платя на куриера да обмити и освободи стоката, ако че съм си платил за това предварително. За всичкото това време се цъка "магазинаж", почвайки от 10 лв на ден и нагоре, след третия календарен ден от пристигането на стоката. И това за една никаква чанта, дето не знам и защо е на митница, след като е под 50 евро обявена стойност. Та, още преди да съм се разтичал за Еорита и пълномощни, чантата струва вече двойно :D Аз, разбира се, ще я изоставя, и някое дете на беден митничар ще я получи на предколедната томбола в митницата :D И никога повече няма да си купувам нещо за доставка в България...
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

Не съм сигурен в преценката ми, но предполагам проблемите ти са се струпали поради куриера.
Жалко за чантата ти. Познат ми е този мерак да си взема нещо от вън и впоследствие да се откажа.
Д-р Флекс
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д-р Флекс »

Абе и аз подозирам нещо такова, но изборът беше на продавача... "Век живей, век се учи", майната й на чантата, и без туй я спазарих в момент на риболовна абстиненция :D
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Мilena написа:....
Аааааа , няма как да ме вкараш в обяснителен режим с ниски топки :wink:
Най-много да удволетворя ищаха на Георге :
G.Petkov написа:Ами цитирай, бре ? :D
Че ми стана любопитно.
дедо Хус некога написа:O, sancta simplicitas!
:D

Д-р Флекс написа:Аз в какво приключение се вкарах...
Това щото не ползваш джокер , обади се на прЕател :D
Верно , освобождаването от митница летище е тегавиня , ама не е ча толко страшно и тегаво а и Еорито си ти остава доживот и може да ти послужи за много неща последствие . Па и ако се поръча къде си требва , докато испие човек едно кафе и е готово :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Д-р Флекс
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д-р Флекс »

Павел Иванов написа:
Това щото не ползваш джокер , обади се на прЕател :D
Верно , освобождаването от митница летище е тегавиня , ама не е ча толко страшно и тегаво а и Еорито си ти остава доживот и може да ти послужи за много неща последствие . Па и ако се поръча къде си требва , докато испие човек едно кафе и е готово :wink:

Основното проблем е, че баш тази седмица нямам време да се мотая по летището, а магазинажа цъка, и чантето от "на далавера" ще стане "ебасимо лукса", та, един финансист трябва да знае кога и как да ограничава щетите... :D
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Мнение от Martin Mihailov »

Павле щому обясняваш и без това нема дате разбере :lol: Може даму предложим кожени дисаги :lol: :lol: :mrgreen:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Д-р Флекс написа:Основното проблем е, ...
Респективно думаш , че ако на някой му требе подобна чанта , то би могъл да си я закупи на обявена стойност от магазина за "Непотърсени и конфискувани митнически пратки" в бараките срещу митницата след месец :roll:
Какви благини на обявена стойност съм си купувал от там :D
Но от друга страна така и така си я прежалил , земи си пусни едно онлайн поръчка за ЕОРИ която вече верно е за от три до пет дни , щото не се знае в перспектива точно за какво ще пририташ неудържимо а ще го доставят само с ФедЕкс или ДиЕйчЕл :wink:

пп - поне позитивен фийт бек пусна ли на селърчето или не си пазарувал от сайт :roll:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Д-р Флекс
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д-р Флекс »

Ха! Ще дебна след месец...

Пуснах, разбира се, отличен фийдбек, селърчето е много опрятно, и заслужава на 100%. Еори също ще си извадя, но първо ще си направя електронен подпис, или пък, ще го извадя на фирмата - ти си прав, ни гние, ни храна иска, а занапред може все повече да ми потрябва!
Д-р Флекс
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д-р Флекс »

Martin Mihailov написа:Павле щому обясняваш и без това нема дате разбере :lol: Може даму предложим кожени дисаги :lol: :lol: :mrgreen:

Сух, брако, сух за теб.
Аватар
Павел Три
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Павел Три »

Martin Mihailov написа:]
Имам на село геран ама е извьн оградата :roll: Нека се оправят с кмето да им плаща :mrgreen:
Е ти пак проблем-Брат ми има общ геран с още двама комшии-аде ,кой ще го регистрира ?
Други хора имат общ ,ама е извън дворовете,демек на пътя,а има и селски по нивите и поляните.
А комшийката ми е на 75 год. с два бастуна и няма и-нет и до поща не ходи...
И още,и още ,и още....
Това ли сега е грижа на държавата?
Аз съм лесен ,някак ще се справя ,ами които не могат ...кво праим?
Късмет.Всичко е до късмет. :D
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”