Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Малко извън гъбарската тема-бай Дончо,този твой "приятел " от сомския-с мустаците-нещо....? или бъркам?
Късмет.Всичко е до късмет. 

Епа, това иде неприлично като съдържание.Don4o_62 написа:
За да те успокоя, и Дончовите неприлични постове съм премахвал.
-
- Модератор
Кире, на есен е много по-успешно засаждането, отколкото на пролет.
Причината - не скелета на корена, а малките бели власинки усвояват храната и водата. Минава минимум месец, до като корена образува нови. През това време дръвчето не изпитва недостиг на влага.
Само трябва да съкратиш короната и ще забавиш развитието с една година. Ако е на пролет, забавянето вече е две години. Но и шанса за успешно прихващане вече е 50 %.
Причината - не скелета на корена, а малките бели власинки усвояват храната и водата. Минава минимум месец, до като корена образува нови. През това време дръвчето не изпитва недостиг на влага.
Само трябва да съкратиш короната и ще забавиш развитието с една година. Ако е на пролет, забавянето вече е две години. Но и шанса за успешно прихващане вече е 50 %.
- Don4o_62
- учете се от него
Аз пък да ви кажа как на село традицийте са живи още, като си искаш булка,та имаме на нашата улица едно момче,завърши мин. г. електротехник в града,но го влечат козите та беше постоянно с тях,скоро си взе и конче вихрогонче с каручка
дотук добре но си харесал едно моме от другата улица,но момето отракано,наперено,всичко си има,скъп тел., селфита по фейса,готова манекенка,абе цвете в пустиня,племенница е на наши познати,та ми разправяха,била у тях и наш Цанко също там,подарил и обечки и пръстенче, но не златни а от шир потреба
и казал че я иска за жена
нашите хора викат, една конфузна ситуация стана
не можем да излезнем от ситуация без да го обидим,но казали че има време да завърши,после мъжа ми вика,младежите на негова възраст пилят гуми на БМВ - та, той пили гуми на каруцата,нашето Моме иска БМВ,не ще да дой кози и да се вози в каруци
арно е момчето и работливо, но дано си намери жена от неговата партия
пак с обечки и пръстенче,но златни
горкия сигурно е чел много разкази на Йовков 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- Модератор
Е що пък трябва да са златни ? /ся булките ще ме налазят
/.
Аз на моята съпруга нищо не бях й подарил. Казах й нещо от рода на "хайде да се оженим".
В случая момчето е стъпило здраво на земята, пък момето витае из облаците.

Аз на моята съпруга нищо не бях й подарил. Казах й нещо от рода на "хайде да се оженим".

В случая момчето е стъпило здраво на земята, пък момето витае из облаците.
- Don4o_62
- учете се от него
И аз на моята така казах
впоследствие всичко си имаше,важното е разбирателство да има
а днешните Момета са...оле мале,нищо ценностно нямат и гледат изгода и скъпи коли,та Цанко май скоро няма си намери, коя да дой козите и храни кончето

- Don4o_62
- учете се от него
Трябваше да преместя един улук,че пречеше на комина на барбекюто,та завчера направих и налях основата, като преди това забих 2 шиша надолу да я държат на бури и урагани
направих я бързо и лесно и фиксирах дюбелите на мокро
днес монтирах и кола за улука
та основа най лесно става със туба от 8 - 10 л. вместо кофражи и т.н.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Don4o_62 написа:И аз на моята така казахвпоследствие всичко си имаше,важното е разбирателство да има
а днешните Момета са...оле мале,нищо ценностно нямат и гледат изгода и скъпи коли,та Цанко май скоро няма си намери, коя да дой козите и храни кончето
Трябва да потърси мома извън родния си край Цанко. Има такива ценностни моми още, е те, по варненските села, например. И козата ще издои, и кончето ще напои, и на кокошките ще сложи, и едва след това ще влезе в интернет и фейса.
Вече и У наше село няма такива ,бай Андрея,камо ли по варненско.
Там отдавна,отдавна са се научили на съвременните ценности.Ако искаш питай...... 

Късмет.Всичко е до късмет. 

Че защо да питам, какво има да питам, ей на, имаме си нагледен пример те тук те, в Прехода. Премете двори, нахрани пилци, напои конче, изведе крава на паша, издои козица, сготви на мъжа си, и т.н., и едва след това влиза в интернета, кога ПИ е вече на втората половина царевичакПавел Три написа:Вече и У наше село няма такива ,бай Андрея,камо ли по варненско.Там отдавна,отдавна са се научили на съвременните ценности.Ако искаш питай......

- Don4o_62
- учете се от него
точно ДоктореД-р Флекс написа:Don4o_62 написа:И аз на моята така казахвпоследствие всичко си имаше,важното е разбирателство да има
Трябва да потърси мома извън родния си край Цанко. Има такива ценностни моми още, е те, по варненските села, например. И козата ще издои, и кончето ще напои, и на кокошките ще сложи, и едва след това ще влезе в интернет и фейса.

-
- Модератор
Сега, след като приготви вечерята, ще влезе тук да ви нагледа иииии представям си как ще ви подреди. 

dantho.mihov написа:Сега, след като приготви вечерята, ще влезе тук да ви нагледа иииии представям си как ще ви подреди.
Ами селско дете обичливо, що пък да не подреди...

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Павел Три написа:Вече и У наше село няма такива ,бай Андрея,камо ли по варненско.Там отдавна,отдавна са се научили на съвременните ценности.Ако искаш питай......
Трифонов,
За съжаление си напълно прав !
Няма !
И на село, и в града - няма !
Ако е имало нещо по-читаво,
Вече е омъжена/женен/, гледа деца, семейство и кариера, ако може да хване три дини с една ръка.
Другото е колосално количество кифли, пички, златотърсачки, кариеристи, егоисти и други,
От двата пола !
Само деца на хора, които познавам лично,
Които са малко под или над 40 години,
Живеят сами и нямат дори партньор,
Не брак и семейство.
Кога ще се женят,
Кога ще раждат деца,
Кога ........................... ?
Това е голям проблем,
И не само за БГ,
Навсякъде е така.