Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Бракониери край Търново!
Модератор: bobopeli
-
- вече хвърля и на тежко
колега badboy4life има разлика между търмъченето и ловенето на гола теойка
ето виж тук:
http://fishes.nariba.com/fishsubdetail/10/103.html
а иначе щом си го видял значи наистина е търмъчил, просто ти давам този линк за да видиш по-подробно как се лови по другият начин

http://fishes.nariba.com/fishsubdetail/10/103.html
а иначе щом си го видял значи наистина е търмъчил, просто ти давам този линк за да видиш по-подробно как се лови по другият начин
КОЛЕГИ НАСЛУКА !!! (И ПО 2 НА КУКА)
-
- научил се да хвърля
Незнам кой е крив или кой е прав но щеви кажа че вчера Събота бях на ТЕЦ Гълабово и по обед дойдоха ИАРА двама пича видимо здрави и започна проверка ама проверка каквато скоро не бях виждал. За около10 минути хората намаляха видимо проверяваха за билети и килограми риба но имаше хора който я скриха в багажниците. Заприказвахме се с единия и той каза че щом е с плувка и има до 3 кг. риба не е в нарушение . Понаписаха доста акта а имаше и хора който изгоряха и с въдици.
Re: Бракониери край Търново!
Колеги на 5 април слязох на Дряновската река на гара Соколово да ловя с воблер.След неуспешни едночасови опити дойде местен колега с празен живарник,тръгнал си за вкъщи и ми каза,че всички вирове са гърмяни,а преди два дни и този на ЧЕХА.Там не си губете времето.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
ИАРА дари конфискувана риба
Служители на ИАРА Велико Търново подариха конфискувана,по време на проверка риба на възпитаниците на дома за деца,лишени от родителски грижи в село Балван.След получен сигнал за незаконен риболов във водите на река Янтра през нощта на 14 срещу 15 март била организирана съвместна акция,в която участвали полицаи от РПУ Полски Тръмбеш,горски стражари от ДЛ Горна Оряховица и инспектори от териториалното звено на ИАРА Велико Търново.
В околностите на ж.п. прелеза при село Куцина проверяващите спрели автомобил за проверка.При огледа те открили в него две рибарски мрежи,електрически кеп,гумена лодка и 34кг риба.
На тримата/не са посочени имена/ са съставени актове по ЗРА.Оборудването е конфискувано,а рибата дарена на дома.
източник: В-к Рибар
- майсторчето страхил
- сериозен играч
За толкова одини браконерство по тези места тази хайка е нищо.Между другото тези които са хванати доколкото знам и имам някаква информация ,май ще им се извинят че са ги безпокоили.....
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

-
- новобранец
kolev skobara nalapva na maikati putkata.Kolegi izvinqvam se 4e pi6a na latinica i sam tolkova rqzak v izkazvaneto.