Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3

Мнение от G.Petkov »

Martin Mihailov написа:.......Останах с впечатлението че замятате на кьци от воблерите и ловите жьлто зелени жаби .....
Е, аз и на жаба бих бил доволен ! :D
Ама е те не щат да взимат на тоз воблер, бре !
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Мнение от Martin Mihailov »

Виновен е воблеро не жабата :drinkers:
Аватар
bobopeli
Модератор
Модератор

Мнение от bobopeli »

Д-р Флекс написа: По-лошо. Нямат официален производител (затова и няма официален вносител). Има една дузина гаражи след като американосите унищожиха фабриката - майка през 1999, дето дялкат Дъклинги, с резки промени в качеството, и не си заслужава риска.... С Голди не е така, всичко им е как си требва.
Бях чел някъде за това, но се споменаваше за някакви опити фабриката да бъде възродена. Явно не се е получило, ще разходвам останелите ми патки пестеливо, две - три направо ще ги прехвърля в алеята на славата :D
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
Аватар
bobopeli
Модератор
Модератор

Мнение от bobopeli »

G.Petkov написа:
bobopeli написа: ......... Играе се до скъсване, мятане на върба или удар в някой камък и счупване на лопатката :D
Ако го настъпя "случайно" - свири ли се края на мача ? :D
Брои се :D :D :D За такива воблери дори е традиционна и популярна мярка :D
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Надали това тепьрва може да стане :wink: Моите ги фьрлям като преди това наи малко три пьти проверявам с други дали е чисто :drinkers: А от ментетата ми казваха че в Румьния имало.Може там даги прават нелегално :roll:
Д-р Флекс
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д-р Флекс »

bobopeli написа:
Д-р Флекс написа: По-лошо. Нямат официален производител (затова и няма официален вносител). Има една дузина гаражи след като американосите унищожиха фабриката - майка през 1999, дето дялкат Дъклинги, с резки промени в качеството, и не си заслужава риска.... С Голди не е така, всичко им е как си требва.
Бях чел някъде за това, но се споменаваше за някакви опити фабриката да бъде възродена. Явно не се е получило, ще разходвам останелите ми патки пестеливо, две - три направо ще ги прехвърля в алеята на славата :D
Имам три-четири пъстървово-кефалови, два от тях са "пушка", ловят уставно, два се разлепиха, закривиха, не знам какво още - очевидно гаражното качество не е като онова от преди 99а... но нека не се и лъжем де, това са воблери от миналото, съвременните, дори китайски реплики, са с несравнени предимства пред тях.
Аватар
bobopeli
Модератор
Модератор

Мнение от bobopeli »

Д-р Флекс написа: Имам три-четири пъстървово-кефалови, два от тях са "пушка", ловят уставно, два се разлепиха, закривиха, не знам какво още - очевидно гаражното качество не е като онова от преди 99а... но нека не се и лъжем де, това са воблери от миналото, съвременните, дори китайски реплики, са с несравнени предимства пред тях.

Нямаше голям избор на времето, точно с тях и с Profi съм започнал :D
Д-р Флекс
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д-р Флекс »

Трий още сега, Дончо :D
Д-р Флекс
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д-р Флекс »

А, той вече изтрил гайката и туистера :D

Да, Боби, така беше едно време с воблерите :D Минаха трийсет години, воблестроенето се разви, ружните пачета останаха далеч назад в приоритета на спинингиста, само най чврстите тикви продължавват да се кълнат в тях...
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Маните ги тия фофлери и жаби, ами да си Газаджийче, пълнач на битови бутилки днешно време,но не на колонка с пистолет, а на плот с кантар :wink: ти да видиш далавера :mrgreen:значи,пълня бутилката от колонката,кара месец и половина,пълня я от стационарна зареждачка с теглилка,кантар и т.н. карам 20 дена :roll: кинтите са 5 лв. и при двете,как става тая работа :roll: :lol:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Докторе, във вашият ред на мисли, кое фата или не :D се сетих преди няколко години като карах курса за Риболовец :D та водещия викаше - Някога ако почнете да ловите риба,никога няма да показвате истинските примамки,откачате и закачате...ха ха, друга :lol: ,да не се намаля популацията :D без майтап,така ни учеха :roll:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Martin Mihailov написа:...А и колко са оргинални незнам...
Върти ми се в главата един спомен от времето когато се регна у форума , че водихме една полемика относно "оригиналните" патета та ми е интересно по какво разбираш кое е "оригинално" и кое "менте" ружно паче :roll:

bobopeli написа:...Бях чел някъде за това, но се споменаваше за някакви опити фабриката да бъде възродена...
Още с фрийдъма у СрЪбия се пръкнаха куп гаражчета които имаха претенции , че те предлагат "оригинала" на "фабриката" но явно са замрели едно по едно . Бяха собственост на бивши работници в цеха за производство на ружно паче и всеки дялкаше . 2005 - 2007г тук беше наводнено от вноса на тези производители но сами си подляха вода с времето . Сега са останали две , три гаражчета които нямат особено производство , някои от тях , като Мато примерно , предпочитат да предлагат вече само своя ръчно произведена продукция клонинг на патетата с много по-добър ефект от към цена за единица продукция и са зарязали Ружно паче :) Това въпреки , че Ружно паче е най-добрият воблер според Мир Богоев , Жоро воблера и Мартинчо 8)
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Д-р Флекс
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д-р Флекс »

Павел Иванов написа: Сега са останали две , три гаражчета които нямат особено производство , някои от тях , като Мато примерно , предпочитат да предлагат вече само своя ръчно произведена продукция клонинг на патетата с много по-добър ефект от към цена за единица продукция и са зарязали Ружно паче :) Това въпреки , че Ружно паче е най-добрият воблер според Мир Богоев , Жоро воблера и Мартинчо 8)
Глобалнио па е прегрел невроните с царевична пукница и се прави на прохфесор :)

Мато, тикво, е толкова далеч от всякакви клонинги на Ружно, колкото и останалите водещи ужичани, ма ти това откъде да го знаеш... Може и да е гараж, но произвежда и продава на 4 континента, и ръка му целуват :)
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Па си запотил цаките с метилови изпарения и интерпретираш преди да си осъзнал за що иде реч :roll:
"Далеч" е от нема и петнаесетина години , изгре баш като ювелир на патета запазвайки технологията изучена в изравнения цех и пакетирайки ги в дървени кутишки :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Гледаи са Павеле.У моите воблери има упьтване как да ги използваш.Ако воблеро е правен за технио пазар е на срьбски.Ако е за юрапо е на англииски.Имам и такива правени за рашьно сьответно на руски.Ако искаш по качествени снимки требе да чекаш до час :roll:
20201109_183806.jpg
20201109_183500.jpg
20201109_183815.jpg
20201109_183429.jpg
20201109_183412.jpg
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”