Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Модератор: dantho.mihov
- Don4o_62
- учете се от него
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Малка спретната къщурка със голяммм двор отзад за копане
добре че влиза трактор да оре
Това е на жена ми бащината къща но е живяла до 5 -6 клас,после в града са взели апартамент а аз като млад зет дихател
там що прасенца и теленца с дядото сме оправяли,само двамата,лятото пълни чанти с продукция са носили,абе хубаво си беше,сина ми като малък по цяло лято седеше там и му харесваше,цялата работа стана като на шега,тоя дето я беше купил не е продаваше и доста подобрения беше направил но по стечение на обстоятелствата се принуди и сина ми изкара късмет да я вземе,радваме се че,къщата пак при нас си дойде,ще си направят чудесна вила за отмора
от напрегнатия градски живот 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последно промяна от Don4o_62 на Нед Ное 22, 2020 5:50 pm, променено общо 1 път.
Тъй то! "С една дума" кой как се уреди.Don4o_62 написа: да не ти влизат майстори в къщата,моли сещото не бира
ами и скара ще искат с топъл обед на обед
На стиснатите много пари искат

Хубава къща, харесвам едноетажните селски къщи с голям двор. Отзад стопанина отглежда домати, краставици, пипер и др., в стопанските пристройки - кокошки, кози, патки, зайци, а отпред на пътя, стопанката продава на импровизиран тезгях прясната продукция на преминаващи ценители кат мен 

Дърто чадо, ама убаво!Д-р Флекс написа:Хубава къща, харесвам едноетажните селски къщи с голям двор. Отзад стопанина отглежда домати, краставици, пипер и др., в стопанските пристройки - кокошки, кози, патки, зайци, а отпред на пътя, стопанката продава на импровизиран тезгях прясната продукция на преминаващи ценители кат мен

- Don4o_62
- учете се от него
Докторе,нашия има приятел там и като видя двора,свинарка,заячарника,пилешарника и още и още,вика от теб мястото от мен работата,има и трактор,ще го сеят с картофи,ще вземат 2 прасенца,няколко пуйки,и наполовина после,то хубаво така,да събираш рента 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Martin Mihailov
- учете се от него
Па оди си на село тогава що висиш у СофяД-р Флекс написа:Хубава къща, харесвам едноетажните селски къщи с голям двор. Отзад стопанина отглежда домати, краставици, пипер и др., в стопанските пристройки - кокошки, кози, патки, зайци, а отпред на пътя, стопанката продава на импровизиран тезгях прясната продукция на преминаващи ценители кат мен

Еми, Дончо, освен да пускаш на ЛС точните координати, и от следващия селскостопански сезон ставам постоянен клиент. И клубна карта за отстъпка ще си заработя 

- Martin Mihailov
- учете се от него
Нема проблемиМilena написа:Марто, не се опъвай, че ме научиш как се лови щука! Инак ще съм ти много сърдита.С две думи, си в орбита
![]()

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Зачетох се в ТТ данните на Roomba s9+: !
Ибаси !
Високо технологично изделие.
Само не видях, като почисти килима, дали после предлага масаж !
Или това е тайна, допълнителна екстра, само при желание на клиента !
Ама има ли куче, има и косморляк - обилно.
Лично го видях това с косморляка.
Ужасих се !
То затова дъщерята и тя си е взела робот, Пепе се казва и е произведен в Перу.
Също приема команди по телефона, ама е по-технологичен,
Щото може да катери стълби и да размества мебели !
Ибаси !

Високо технологично изделие.
Само не видях, като почисти килима, дали после предлага масаж !

Или това е тайна, допълнителна екстра, само при желание на клиента !

Ама има ли куче, има и косморляк - обилно.
Лично го видях това с косморляка.

Ужасих се !
То затова дъщерята и тя си е взела робот, Пепе се казва и е произведен в Перу.
Също приема команди по телефона, ама е по-технологичен,
Щото може да катери стълби и да размества мебели !

Martin Mihailov написа:Па оди си на село тогава що висиш у СофяД-р Флекс написа:Хубава къща, харесвам едноетажните селски къщи с голям двор. Отзад стопанина отглежда домати, краставици, пипер и др., в стопанските пристройки - кокошки, кози, патки, зайци, а отпред на пътя, стопанката продава на импровизиран тезгях прясната продукция на преминаващи ценители кат мен
Винкелхоф, отново и отново четеш без разбиране: аз не искам да живея в такава къща на село, аз искам да преминавам покрай такава, за да напазарувам качествени продукти, и да си се прибера дОма в Софя

Глеай, Флекс! Наш Донча те уреди! Кво сякаш в повечеDon4o_62 написа:Докторе,нашия има приятел там и като видя двора,свинарка,заячарника,пилешарника и още и още,вика от теб мястото от мен работата,има и трактор,ще го сеят с картофи,ще вземат 2 прасенца,няколко пуйки,и наполовина после,то хубаво така,да събираш рента

- Martin Mihailov
- учете се от него
Е вие те от това преминаване разнесохте вирусо ис цела европа 

Нали немаше вирос бре, мошинецо? Аре стига се напиняй да остроумничиш, че ти се прасне мозако! 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Такива "майстори" от времето на баш Майстора по моя виалет ногу , ногу не вървът , да не кажа ичDon4o_62 написа:... щото не бираами и скара ще искат с топъл обед на обед

Не че не се пръкват от време на време ама бързо научават , че са объркале селото

Това бира или недай си боже твърдо докато са на работа

Директно там от където са дошле и те така

Ако искат топъл обед със скара да одат да си купат у обедната почивка , достатъчно им се плаща и тъй

Тая болест те е напраила ебати извратеняко , на прахосмукачки даже си зел да налиташG.Petkov написа:... дали после предлага масаж ! ...

Масажа се прави единствено от млада , слаба и убава жена , може и две но примерно три само си пречат , проверено , сичко друго си е за чуждите фетиши , при мен не вирее

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Martin Mihailov
- учете се от него
Болиме фаро за виросоД-р Флекс написа:Нали немаше вирос бре, мошинецо? Аре стига се напиняй да остроумничиш, че ти се прасне мозако!