Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Ааа, щъ замоля си имаме уважението! Т'ва че Лус не турга риба у чурбата, не начи, че сички не моем да готвим, еле па щука!Д-р Флекс написа:....за сготвянето са необходими познания, които явно са дефицит в тази група ...

К'ва щука моем ти напраим, не е истина, нема толкоз ни Мишлен, ни Мишелин звезди

Ся сички, дет викат, че штука дОма не носят - за тех мое и да си праф.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Павел Иванов
Тука ще си позволя да заимствам един израз от Борето и да заявя , че подкрепям мнението на Андре с две ръце и три крака относно вкусовите качества на шутката
Буля е станала такъф шеф мастер в изготвянето и , че Кире цел живот да тича срещу и , нема къ да я стигне
Аку на некой простосмъртен му се отдаде възможността да пробва от нейната рапсодия на щуко манджа изпада във възхита от таз гурме амброзия и получава кулинарна полюция веднагически . А ако добави и от прословутата и чеснова паста за доувкусяване получава вкусова имплозия стигаща до точка множествен оргазъм причинен му от две млади и слаби тайландки професионалистки
Не случаено за шести са ми поръчани две щуки , или евентуално една въз дебелшка , щото сме щели да имаме гости и това ми дава нишан да мръднем поне три пъти за рибоулов на такава но като имаме предвид , че у в петък си зех годишната лепта от един брой шутка на близко таено место и ся там ще въртя само "капота" , това ще доведе до евентуален четвърти излет на Пънчо от дека ще си заприходим некоя платена красавица и те така

Буля е станала такъф шеф мастер в изготвянето и , че Кире цел живот да тича срещу и , нема къ да я стигне

Аку на некой простосмъртен му се отдаде възможността да пробва от нейната рапсодия на щуко манджа изпада във възхита от таз гурме амброзия и получава кулинарна полюция веднагически . А ако добави и от прословутата и чеснова паста за доувкусяване получава вкусова имплозия стигаща до точка множествен оргазъм причинен му от две млади и слаби тайландки професионалистки

Не случаено за шести са ми поръчани две щуки , или евентуално една въз дебелшка , щото сме щели да имаме гости и това ми дава нишан да мръднем поне три пъти за рибоулов на такава но като имаме предвид , че у в петък си зех годишната лепта от един брой шутка на близко таено место и ся там ще въртя само "капота" , това ще доведе до евентуален четвърти излет на Пънчо от дека ще си заприходим некоя платена красавица и те така

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Е... Съветските другари не случайно са отбелязали, "на вкус и цвет, товарищей нет!" Аз не осъждам никого за вкуса му (или за липсата на такъв) 

Пафеле, мое ти шерна (споделя, demecque) една прясноуловена и шоковозамразена двойка, без да ти искам нищо в замяна 
Момци (пак Пафеле и ти Киро), ако щете, да си спретнем подир Никулден един Мастършеф в София, да приготвим всеки по своя си начин по малко щуче, па да го апнем с литър-два-три от квото Господ дал, а? Сериозно ви редим

Момци (пак Пафеле и ти Киро), ако щете, да си спретнем подир Никулден един Мастършеф в София, да приготвим всеки по своя си начин по малко щуче, па да го апнем с литър-два-три от квото Господ дал, а? Сериозно ви редим

- Павел Иванов
Относно първото ти предложение твърдо ТЦ !Д-р Флекс написа:Пафеле ...
За да стане благинята шутката требе да е пресно уловена лично от мен или поне да е уловена лично от мен и шоково замразена у в фризера

Относно фторото , твърдо ЗА

Още повече , че така след шести ще ми се отвори нишан за пето щукозахождане като обявя на буля , че ногу съм и пофалил майсторията у в форума и група ентусиасти едвам са ме навили да занесем малце приготвена от нея благодат

Това естествено трябва да бъде проведено съгласно сички разпоредби на Коцето с лизнатия алаброс и секи да си носи маска у жоба

Павел Иванов
Павел Иванов
- Martin Mihailov
- учете се от него
Вие убаво чеси спретнете ама нали прьво требе да фанете
А като ви гледам сте неблагонадежни
Ако сакате може дави шитнем некоя и друга
Па главата и арматурата даите некои дави напраи чорба 

А като ви гледам сте неблагонадежни

Ако сакате може дави шитнем некоя и друга

Селтик, ти къде се слагаш с твоите недоноски...
- Martin Mihailov
- учете се от него
Яжте тогаи от мизернио пьнчак броилерите

Не разбирам какво ломотиш, брако, аз моите щуки ги ловя по кюстендилско и по пернишко.
- Martin Mihailov
- учете се от него
чЕти форумо, бре, пашитен...
- G.Petkov
Този от клипа верно е специалист,Martin Mihailov написа: ..... Те от тоя гледахНа третата вече бех спецялист ......
Ама рандемана при него пада още повече !

Много ще съм изненадан, ако може плаващите кости да се извадят от щуката при транжирането.
- Павел Иванов
Тоа па какво го тормозиG.Petkov написа:... плаващите кости да се извадят ...

Ако нема плаващи кости по що ще познаеш , че е щука а не некоя извънземна блага риба ловена по каньоните на Венера примерно

Павел Иванов
Павел Иванов
- Martin Mihailov
- учете се от него
Плавашите се препьржат и неги усещаш вобщеG.Petkov написа:Този от клипа верно е специалист,Martin Mihailov написа: ..... Те от тоя гледахНа третата вече бех спецялист ......
Ама рандемана при него пада още повече !![]()
Много ще съм изненадан, ако може плаващите кости да се извадят от щуката при транжирането.

- GODzillata
Нема къ да участвам у тоа компетишън поради следните причини:Д-р Флекс написа:...да приготвим всеки по своя си начин по малко щуче, ...
Прво - "малко щуче" аз не фащам, мойте са се гуеми;

Фторо - винаги е опция да купя "малко щуче" от некой от вазе двамцата, щото ваще щучета едва надфърлят размера на мойте воблери

Трето - Тва състезание е предрешено, не съм почнал - не съм го спечелил и понеже сте преатели, неща да ви посрамвам пред целиа форум!

Четврто - зарад такива куту вазе ковидът е насекъде - единият кани госке, другиа па прави збирки и състезаниа, е - къ да се опраим, а?

Пето (нещо куту гими файв) - обмислях вариант да пратя представител от мойо име, на който преди тва да му предам кулинарни уроци относно готвенето на штука с ефекта "Ммммммммм, че фкусно, деба!".....тааа.......си мислех за Лус...., НООООооооооо.........последствие се отказах, щото мое да не тури щуклето у манджата.

И те така, те!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!