Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

ботуш от двигател
Модератор: emo vasilev
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: ботуш от двигател
Щом е с въздушно,мисля,че не ти трябва да слагаш и водно охлаждане.Между другото,виждал съм и салют на въздушно охлаждане,но доста ръждясал.Но там човека също е "оптимист",каза че ще го направи,ама като го познавам.....
Това и аз си го мислех за правене,но след като си взех "голямата играчка",оставих салюта в отпуск.Ще го правя през свободното време.
Това и аз си го мислех за правене,но след като си взех "голямата играчка",оставих салюта в отпуск.Ще го правя през свободното време.
- gogo.ko
- научил се да хвърля
Картера на мотора трябва да стои върху ботуша прав а този мисля че няма да стане,иначе не ти трябва водна риза,охлаждат се нормално.
- Моряка
- кандидат преподавател
И моето коритце е таковаstiv1961 написа: моето коритце/Айгул 21АП

Предполагам за язовир и езеро ти трябва.Но дори и за море при спокойно време/то при лошо с гуменка не се влиза/до 500-1000метра,на мен ми върши идеална работа това:stiv1961 написа: Ще бъда благодарен на всички,които имат някакви идеи
Втората снимка не успявам да я пусна голяма.Това е руски ел.двигател.С акомулатор от Тико съм влизал на километър в морето,излизал съм,след това разходка с лодка за децата и си паля колата и заминавам.Купил съм го за 60лв. употребяван.На табелката пише 1991г.Че това е моето предложение,търси нещо такова.

А сега де? 

- stiv1961
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
И това е идея,но имам два ,,Салют"-а,защо да не направя поне единия.А това в bgribolov е една много добра идея,аз бях 432-рия,нека повече колеги гласуват за нея.
- stiv1961
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Извинявам се-342-рия.