Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Една малко неприятна? история, която понякога се
Модератор: dantho.mihov
- maycal
- ще става разбирач
Една малко неприятна? история, която понякога се
случва във форума! Тя е следната: някой публикува голям брой снимки, коментари, а не казва за кой водоем става дума! Изглежда това се случва по две причини.Първата е обикновен пропуск-поради разсеяност-на всеки може да се случи. Втората причина е криене на водоема с цел да не се увеличи присъствието на риболовци на него.Тази причина е разбираема и не е осъдителна, но автора на темата, когато има такава идея, трябва, според мен да се съобразява с нея при разказа си, защото е неприятно и дразнещо да търсиш в текста името на водоема или реката, да се чудиш дали си го пропуснал, да се връщаш назад.....
Така че, моето предложение към "криещите автори" да започват темите си примерно с :"вчера ходих на една река (или на един водоем) и се случи еди какво си, ето снимки на водоема, на рибата..."-така веднага ще стане ясно на читателя, че името на обекта няма да се съобщава и съответно, че той (читателя) трябва да приеме този факт!
Само за два дни има две такива теми-с много снимки, но без да пише името на водоема. Единият от авторите изрично поясни в отговор на мой въпрос, че не иска да дава информация (това си е негово право, но нека подобни неща да се правят с малко по-различен, от досегашния, стил, за това приканвам аз).

Само за два дни има две такива теми-с много снимки, но без да пише името на водоема. Единият от авторите изрично поясни в отговор на мой въпрос, че не иска да дава информация (това си е негово право, но нека подобни неща да се правят с малко по-различен, от досегашния, стил, за това приканвам аз).

- emo vasilev
- сериозен играч
Re: Една малко неприятна? история, която понякога се
След като не е споменато име значи 95% го крие , остават 5% съмнения за пропуск !
Пробваш на ЛС , ако и тогава нямаш успех значи , че трябва да гадаеш сам !
-
- вече хвърля и на тежко
Аз съм на мнение, че в името на темата не трябва да се посочва мястото, защото който и да влезе в сайта има право да вижда най-новите теми и по това в успешни може да види за кой водоем става на въпрос без да е регистриран съфорумник.
Колкото обичаме, толкова и мразим пороците си.
- maycal
- ще става разбирач
Аз обръщам внимание върху това, че сред многото снимки, приказки, каламбури, човек се чуди-изпуснал ли е някъде да забележи името на "обекта", връща се назад да го търси отново..., изобщо-разход на енергия и време, а на автора на темата явно при писането не му е пукало за това, и се държи , все една е на маса с трима-четирима близки приятели, (по принцип в това няма лошо!!), но все пак да се съобразява, че е във форум, и да зачита достатъчно (както го правят ,всъщност , почти всички останали от форума), в посочения контекст, не само "приятелите по маса"...Това имам предвид!emo vasilev написа:След като не е споменато име значи 95% го крие , остават 5% съмнения за пропуск !
-
- вече хвърля и на тежко
Според мен пък трябва да се пише името на водоема. В противен случай се обезсмисля до голяма степен самия репорт. Винаги ще има лоши хора и ако трябва да си съобразяваме живота с тях , по-добре да се гръмнем и туй-то.
All we are is dust in the wind...
На такива аз им викам мишоци ей тъка за себе си.
Като че ли цяла България ще тръгне да хваща,неговата риба.
Е каква е ползата от файдата когато показва само снимки или описва кога е пил кафенце,дейба.
Много важно кой регистриран или не, аз съм да се споделя.
П.п Има на някой всичко и всеки му пречи или това че не се е родил неандерталски пич да си ловува на спокойствие и говори сам като кинди
Дейба.
Като че ли цяла България ще тръгне да хваща,неговата риба.
Е каква е ползата от файдата когато показва само снимки или описва кога е пил кафенце,дейба.
Много важно кой регистриран или не, аз съм да се споделя.
П.п Има на някой всичко и всеки му пречи или това че не се е родил неандерталски пич да си ловува на спокойствие и говори сам като кинди
Дейба.

колегата е прав всички четат даже и бракониеритеnicki4 написа: не трябва да се посочва мястото

- maycal
- ще става разбирач
Е, и аз затова не осъждам изрично онези, които правят този избор, да не казват....ceco65 написа:колегата е прав всички четат даже и бракониеритеnicki4 написа: не трябва да се посочва мястотоза тях това,а ако някай има питане на лични макар,че и това не е гаранция

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Katana написа:Според мен пък трябва да се пише името на водоема.......... Винаги ще има лоши хора..........
сьгласен до немай кьде....сега,като се замисля,аз в повечето пьти ИНФОРМАЦИЯТА,АКТУАЛНАТА,БАШ от тоя тип хора я получавам

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".