ПОМОЩ!!! НИКОЙ НЕ ЧУВА!!!

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
vanesa
новобранец
новобранец

Мнение от vanesa »

КОЛЕГИ КАК ДА СЕ БОРИМ СЪС БРАКОНИЕРИТЕ КАТО НЙКОЙ НЕ ЧУВА, ВСЕКИ ДЕН МИНАВАТ С ЛОДКИТЕ И ЕЛЕКТРОФИШОВЕ,СИГНАЛИ ДО ИАРА КОЛКОТО ЩЕШ-НИЩО,НО НЕ ИМ ПОПРЕЧИ ДА МИНАТ И ДА СЪБЕРАТ ВСИЧКИТЕ ТАКЪМИ НА ДЕЦАТА,ЧЕ НЯМАЛИ БИЛЕТИ!!!СТАВА ВЪПРОС ЗА Р.МАРИЦА ОТ СЕЛО ГРАДИНА ПО ТЕЧЕНИЕТО КЪМ ДИМИТРОВГРАД!!! :axe: :axe:
Аватар
Kok0
новобранец
новобранец

Re: ПОМОЩ!!! НИКОЙ НЕ ЧУВА!!!

Мнение от Kok0 »

Тия от ИАРА като видят деца без билети са много смели :axe:
nikolai_58
новобранец
новобранец

Мнение от nikolai_58 »

Май ще се наложи сами да се оправяме с едните и другите,но трябва да сме единни.Не да гледаме побратима кога е на зор,а да се намесим твърдо...С поздрави и пожелания.... :D
Аватар
enduro51
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от enduro51 »

от vanesa на Пет Апр 11, 2008 9:01 am

КОЛЕГИ КАК ДА СЕ БОРИМ СЪС БРАКОНИЕРИТЕ КАТО НЙКОЙ НЕ ЧУВА, ВСЕКИ ДЕН МИНАВАТ С ЛОДКИТЕ И ЕЛЕКТРОФИШОВЕ,СИГНАЛИ ДО ИАРА КОЛКОТО ЩЕШ-НИЩО,НО НЕ ИМ ПОПРЕЧИ ДА МИНАТ И ДА СЪБЕРАТ ВСИЧКИТЕ ТАКЪМИ НА ДЕЦАТА,ЧЕ НЯМАЛИ БИЛЕТИ!!!СТАВА ВЪПРОС ЗА Р.МАРИЦА ОТ СЕЛО ГРАДИНА ПО ТЕЧЕНИЕТО КЪМ ДИМИТРОВГРАД!!!
КОЛЕГИ КАК ДА СЕ БОРИМ СЪС БРАКОНИЕРИТЕ КАТО НЙКОЙ НЕ ЧУВА, ВСЕКИ ДЕН МИНАВАТ С ЛОДКИТЕ И ЕЛЕКТРОФИШОВЕ,СИГНАЛИ ДО ИАРА КОЛКОТО ЩЕШ-НИЩО,НО НЕ ИМ ПОПРЕЧИ ДА МИНАТ И ДА СЪБЕРАТ ВСИЧКИТЕ ТАКЪМИ НА ДЕЦАТА,ЧЕ НЯМАЛИ БИЛЕТИ!!!СТАВА ВЪПРОС ЗА Р.МАРИЦА ОТ СЕЛО ГРАДИНА ПО ТЕЧЕНИЕТО КЪМ ДИМИТРОВГРАД!!! :axe: :axe:
:smt021 :smt067 :smt071 :smt068 :smt096 :smt097 :smt093 :smt071 :smt067 :smt067 :smt067 :smt067 :smt013 :smt013 :smt013 :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: немоат си овладеят бракониерите коит унищожават хиляди от пополацийте ,на сестра ми и взеха въдицата щот решила да иде с племеницата ми на Марица и да си направят един приятен излет :evil: ама на виш наще нора от ИАРА пред кой се дървят :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: кога ше се взеим в ръце :?
laplandeca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от laplandeca »

Enduro51 ,по нашия край минават ли на провека NAРА, за толкова години сам ги вихдал много рядко по реката,извън забраната.Често ги виjдах на маса.Пускат ли още сари и даули, допреди 1 година имаше много.
гуслар
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от гуслар »

И преврат да направим,пак няма да се оправим !!!
И падащата звезда е била изгряваща .
Аватар
ЗАЕКА
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ЗАЕКА »

Kok0 написа:Тия от ИАРА като видят деца без билети са много смели :axe:
Преди да си зема билет ме хванаха и нищо немогат да кажат , ако знаеш законите
Saxon
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Saxon »

гуслар написа:И преврат да направим,пак няма да се оправим !!!

Приятели,нужна е само малко повече смелост от всички ни!
Миналата седмица пребих двама мрежари на язовир Копринка и то ги бих така,че поне няколко месеца при вида на мрежа ще повръщат :ANAL: !
Имаха наглоста да извадят един лайнян газов пистолет и да ме заплашат,и то само защото се опитах да поговоря спокойно с тях,и да им обясня колко много поражения причинява на природата тяхната лакомия.
Не е нужно борбата с бракониерите да се превръща във война,но аз съм готов,ако нищо друго не помогне,на всичко,за да премахна тези копелета от водоемите ни!
Никога не пия карал!

Изображение
Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Protos_Immortal »

Затова си със багажа 2 ножа,1малка брадвичка и патлак като мене и видите ли бракониери бой,
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Зат'ва - всички рибари да станат и ловци...после на риба с двуцевката! :wink:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Protos_Immortal »

Между другото едно лято на Дъбник рибата беше сланчасала от жегата и стоеше на поврахноста и сички със дерене ги вадеха и даже имаше едни във една лодка със кадето ги гармеха пушката беше 12 калибар. :mrgreen:
Аватар
георги н.
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от георги н. »

Protos_Immortal написа:Затова си със багажа 2 ножа,1малка брадвичка и патлак като мене и видите ли бракониери бой,
Байче , и като ги носиш ще ги исползваш ли ? Не ми се вярва.Трябва държавата да се вземе в ръце и тия бракониерски беззакония да спрат. Не може обикновения риболовец да поема нещата в свои ръце защото куките не питат кой какво е бракониерствал , а кой кого е положил и най вероятно рибара да опере пешкира. Така че и цял багажник ножове и брадви да носиш не ми се вярва да помогнат. :evil: :evil: :evil:
Не можеш да очакваш полет на мисълта в този който е свикнал да пълзи .
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”