р.МАРИЦА между Пазарджик и Пловдив

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
Иво
новобранец
новобранец

р.МАРИЦА между Пазарджик и Пловдив

Мнение от Иво »

Колеги имате ли някаква информация между този район кава риба дава.Ли4но аз ходя но само мряна се лови.Само след с.Триводици улових едно маломерно шаран4е на земен 4ервей което пуснах и няколко мряни но доста едри.Слушам от колеги 4е се ловят шарани 1-2.5кг.даже и за сомове казват около2-3кг.Сега реката е пълна с риба от рибарниците след наводнението,където ги е имало по поре4ието на Тополница и Марица вси4ката риба от тях е в реката,но къде по то4но я има и кълве СПЕЦИАЛНО ЗА ШАРАНА :?: :?: :?: :roll:
Успехи на вси4ки в риболова :wink:
fly
cobra
новобранец
новобранец

Мнение от cobra »

kolega minah ot tam onzi den to4no mejdu plovdiv i pazarjik rekata e mnogo golqma izlqzla e ot koritoto si bila e povlqkla koreni darveta si4ko kvo i padne ima6e mnogo ribari tam kadeto se zaformqt giol4eta izvan koritoto i vadeha stabilno no neznam kakvo napravo rekata e mnogo golqma ama mnogo uspeh
Аватар
Понко_Професионалиста
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Понко_Професионалиста »

Здравей ,Колега аз съм от Пловдив...Тук се раздига много пушилка че между 6 и 9 километър рибарите хващали по много шаран...Няма такова нещо... :roll: Рибата вече не е ошашавена и се е покрила 8) .А аз доколкото знам там са се скъсали 3-4 рибарника...и шарана изтърван в марица е около 15 тона...Знам,че кълве со Стамболийски,там кадето се е скъсал моста ималк някакъв разлив(получил се от наводнението)и ам циганите пълнили цели легени с шарани(информация от миналата седмица)... :wink: Наслука 8)
Рибарче...Професионалист - Тертиплия...
Аватар
Иво
новобранец
новобранец

Мнение от Иво »

Благодаря за информацията колеги успех на вси4ки.
fly
Аватар
Иво
новобранец
новобранец

Мнение от Иво »

Поне ловят ли нещо :D или си киби4ат 8) :)
fly
koko
новобранец
новобранец

мариза

Мнение от koko »

в момента мариза над 4 километър над пловдив сии е пълна с риба.....друг е въпроса кой може да хваща...наредили се коли през 10-15 метра и всеки хвърлй ....така не става....шрана е риба с интелект...
1 мястото е от \огромно значение.....
2 хранта е мнoгoо важна....
3 тишината....като има няколко измислине рибарии наоколо ii рибата бяга...
4 такъма...много фин и лек....
5 нивото на водата...активизира се час след като започне да се качва водата....пада ли водата....рибата се отдръпва...

на 19 2 сома x 2.5
на 20 08 на 3 метра от брега на плувка на 2 метра дълбочина
шарани 2 x 4.5кг
3 x 2кг
1х1кг
амур 1х1кг
на 21 08 шрани 3 x 1кг

на 23 08 1 шаран -2 кг и дойде една видра и ми разгони рибата...жалко че не носех пушката...
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”