Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Re: Качествени чепарета
Чнг,аз съм много доволен от
Влакното на Seaguar.
И чепарета имам далеч над 5 лв,
И се купуват
Влакното на Seaguar.
И чепарета имам далеч над 5 лв,
И се купуват

Риболовци.
- Димо Михалев
- Модератор
Честита Нова Година колеги и колежки съфорумници,приятели!
Изпратихме една доста странна година с много проблеми,пандемия,забрани,което се отрази по някакъв начин на всички къде по отношение на риболова,къде в личен и бизнес план.Пожелавам на всички да сме живи и здрави,и един много по-добър сезон през настоящата година,и по-бързо да забравим за Covid 19 и това,което последва от него.
Относно правилата,които ви бях обещал!
Спазвайте добрия тон и уважавайте всички,ако пускате снимки бъдете отворени еднакво,както към похвали така и към критики.
Ако чепарета е съставено едноцветно една-две куки са напълно достатъчни,важното е да са в "суров" вид без боя и в близък план,за да се вижда възела и материала,който е използван.Щом сте решили,че чепарето трябва да е шарено може да качите цяла снимка както сте го навили на картончето,но само в комбинация с няколко отделни куки в близък план в "суров" вид.Не препоръчвам много постове в един и същи ден от един потребител,за да не се трупат страници и човек да се налага да рови щом иска да види нещо.Не е задължително да описвате точните материали,които сте вързали,това може да става и на лични съобщения при желание от ваша страна.Постове,които не отговарят на тези изисквания и съдържащи ненужна информация като "Аз на колко човека съм вързал,колко съм продал" и всяка на никому ненужна информация ще бъдат изтривани.
Темата основно е да се научат всички да си правят качествени чепарета и всеки участва напълно доброволно.
Пожелавам на всички успех през Новата Година на всички във всяко едно начинание!
Изпратихме една доста странна година с много проблеми,пандемия,забрани,което се отрази по някакъв начин на всички къде по отношение на риболова,къде в личен и бизнес план.Пожелавам на всички да сме живи и здрави,и един много по-добър сезон през настоящата година,и по-бързо да забравим за Covid 19 и това,което последва от него.
Относно правилата,които ви бях обещал!
Спазвайте добрия тон и уважавайте всички,ако пускате снимки бъдете отворени еднакво,както към похвали така и към критики.
Ако чепарета е съставено едноцветно една-две куки са напълно достатъчни,важното е да са в "суров" вид без боя и в близък план,за да се вижда възела и материала,който е използван.Щом сте решили,че чепарето трябва да е шарено може да качите цяла снимка както сте го навили на картончето,но само в комбинация с няколко отделни куки в близък план в "суров" вид.Не препоръчвам много постове в един и същи ден от един потребител,за да не се трупат страници и човек да се налага да рови щом иска да види нещо.Не е задължително да описвате точните материали,които сте вързали,това може да става и на лични съобщения при желание от ваша страна.Постове,които не отговарят на тези изисквания и съдържащи ненужна информация като "Аз на колко човека съм вързал,колко съм продал" и всяка на никому ненужна информация ще бъдат изтривани.
Темата основно е да се научат всички да си правят качествени чепарета и всеки участва напълно доброволно.
Пожелавам на всички успех през Новата Година на всички във всяко едно начинание!
Хубав пост,
Хареса ми.
Препоръчвам да работят с Борката,
Човека прави добро на всички,
И е с добро
.
Радвам се че го познавам.
Лично днес от Кърцата и Ангел имам
Подарък няколко зимни бърнета
Благодаря им,не ми взимат и пари,
Ще им вържа някое чепаре и готово.
Иначе цветни имам също подарък от
Борката.
Все още.
Те това в цялата кутия и още материали
Ми е подарил голям човек много
Го уважавам. Време да има свободно да връзваме.
То си ни е хоби.
Наздраве другари и много риби
По чепаретата.
Хареса ми.
Препоръчвам да работят с Борката,
Човека прави добро на всички,
И е с добро
Радвам се че го познавам.
Лично днес от Кърцата и Ангел имам
Подарък няколко зимни бърнета
Благодаря им,не ми взимат и пари,
Ще им вържа някое чепаре и готово.
Иначе цветни имам също подарък от
Борката.
Все още.
Те това в цялата кутия и още материали
Ми е подарил голям човек много
Го уважавам. Време да има свободно да връзваме.
То си ни е хоби.
Наздраве другари и много риби
По чепаретата.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Риболовци.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Димо Михалев написа: ........ Относно правилата,които ви бях обещал! ...........
Пожелавам и на теб успех през Новата Година във всяко едно начинание!
По принцип разбирам необходимостта да балансираш нещата,
Ама вместо този дълъг пост, да бе написал :
- Люси не е желан в темата !
Ясно, просто и без лицемерие !
Пиша, защото такива "правила" не съм чел, когато кандидатствах да участвам в сайта "На риба" !
Горе-долу така намират "правила" за ползване на Интернет в С.Корея, Китай и РФ.
- Димо Михалев
- Модератор
Никой не е казал,че Люси не е желан в темата,но вместо да се научи си кара по неговата.Знаеш ли,че хората заради него си завързаха приятелства и сега си контактуват през фейсбук,а тук нищо не достига.Мога няколко страници да напълня със снимки,които колеги са ми пращали на вързани от тях неща,а можеха да ги качват тук.Е, никойG.Petkov написа:
По принцип разбирам необходимостта да балансираш нещата,
Ама вместо този дълъг пост, да бе написал :
- Люси не е желан в темата !
Ясно, просто и без лицемерие !
не иска да си дава труда и знанията,а някой друг да се възползва от това и да си приписва заслугите.Люси просто трябва да разбере,че с това поведение гони всички можещи и знаещи,които имат,какво да покажат.
И ти затова ли се регистрира,
Преди година?
Не съм те търсил за нищо,
А те избраха за модератор!!!!
Преди година?
Не съм те търсил за нищо,
А те избраха за модератор!!!!

Риболовци.
-
- Модератор
Честита ви Новата година !
Подкрепям усилията на Димчо да внесе малко ред.
Предимно чета тук за да попия нещо от вас.
Новото, което научих е да пробвам с термосвиваеми шлауфки на куката.
Та в тази връзка Димчо и стария модератор са прави за правилото - две куки в едър план са достатъчни.
Люсе, уважавам те, но несъзнателно понякога правиш реклама.
Бъди здрав и все така да връзваш чепарета и да показваш по нещо ново !
Димчо, като спомена за възела, покажи нещо за него в едър план. Да науча какво изпускам. Пък и останалите.
Подкрепям усилията на Димчо да внесе малко ред.
Предимно чета тук за да попия нещо от вас.
Новото, което научих е да пробвам с термосвиваеми шлауфки на куката.
Та в тази връзка Димчо и стария модератор са прави за правилото - две куки в едър план са достатъчни.
Люсе, уважавам те, но несъзнателно понякога правиш реклама.
Бъди здрав и все така да връзваш чепарета и да показваш по нещо ново !
Димчо, като спомена за възела, покажи нещо за него в едър план. Да науча какво изпускам. Пък и останалите.
- Димо Михалев
- Модератор
Честита нова година и на теб,пуснал съм една кука на предишната страница.Е,не е като възела на dobria 1,но върши работа.dantho.mihov написа:Честита ви Новата година !
И тоя върши работа.
Кука и възел към майката,
6 см е дължината ми за сафрид,
От главичката до майката.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Риболовци.
- Димо Михалев
- Модератор
Малко дълго, по-скоро 6см с куката така чепарето не става прекалено дълго,6см без куката трябва да ги връзваш през 17см поне.При пълно чепарето от лодка се налага да ставаш,за да откачиш рибата.lusienn написа:И тоя върши работа.
п.п тук бидема минава пак през горната част на лопатката!
Аз гледам как се пълни чепарето,
И така връзвам Аз.
Не съм накарал никой насила,
Да си връзва като мен.
Ловят доста успешно,не мисля
Че ще променя нещата,към по къс
Бидема поздрави
И така връзвам Аз.
Не съм накарал никой насила,
Да си връзва като мен.
Ловят доста успешно,не мисля
Че ще променя нещата,към по къс
Бидема поздрави

Риболовци.
Не виждам логиката на това да не споделяме тук конкретните материали, а да се търсим на лично. Ако ще си пишем на лично, защо изобщо да публикуваме нещо тук? Няма по-логично от това да пуснеш снимка на кука и да опишеш материалите в нея. Все пак това е идеята, да се учим кой, как, с какво връзва и т.н. Според мен има резон да го обмислиш това правило, ама ти си знаеш.
Варна срещу Бургас ми
Се струва.
Аз съм от София,и не ме бърка
Имам клипове във видеосекцията,
И там е труд да се направят.
А лично за мен ми е неприятно,
Без да питам,да ми казват
Как да ловя и как да си връзвам,
Куките.
Се струва.

Аз съм от София,и не ме бърка

Имам клипове във видеосекцията,
И там е труд да се направят.
А лично за мен ми е неприятно,
Без да питам,да ми казват
Как да ловя и как да си връзвам,
Куките.

Риболовци.
- Димо Михалев
- Модератор
Чети добре написал съм,че не е задължително,ако искаш да споделяш,какви са ти материалите никой не те спира!gergi_81 написа:Не виждам логиката на това да не споделяме тук конкретните материали, а да се търсим на лично.
-
- ще става разбирач
За Много Години ,тук вечната битка между доброто и злото ха ха .Относно чепаретата ,кажи ми за коло си продаваш чепаретата и ще ти кажа колко струваш Ти !Аз лично мое чепаре за по малко от 10 кинта не бих го дал ,сафридено и то ,за чернокопено дубъл ,но гарантирам че ако попадне в точните ръце мин 10 кг риба на чепаре ,но за съжаление на много хора не продавам
та весела Нова Година ,щото за мен е супер и на 01 и на 02 бях в морето !

моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана
въпроса е да мога аз да я хвана