Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
- Димо Михалев
- Модератор
Re: Качествени чепарета
Малко оранжево или по-извесно като тиква.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- st_beer
- ще става разбирач
@Димо Михалев
Бих искал да попитам нещо и то съвсем сериозно понеже наистина не зная.
На няколко пъти споменаваш за бидема,че е зад лопатката на куката.
Искам да попитам защо и каква е причината да бъде пред лопатката.
Днес си гледах куките които съм си навързал повечето са си пред лопатката,но имам и такива на които е зад лопатката. Никога не съм следил и обръщал внимание къде минава бидема.
Просто искам да зная какъв е смисъла на това с бидема да е пред или да не е зад лопатката. Благодаря предварително.
На няколко пъти споменаваш за бидема,че е зад лопатката на куката.
Искам да попитам защо и каква е причината да бъде пред лопатката.
Днес си гледах куките които съм си навързал повечето са си пред лопатката,но имам и такива на които е зад лопатката. Никога не съм следил и обръщал внимание къде минава бидема.
Просто искам да зная какъв е смисъла на това с бидема да е пред или да не е зад лопатката. Благодаря предварително.
Hobie Mirage Outback
- Димо Михалев
- Модератор
Няма проблем.Редно е да се замислиш защо лопатката на куката е извита,а не права.Когато бидема е отдолу на извивката при удар бидема следва тая извивката и няма съприкосновение с метала,който може да го нарани.st_beer написа:@Димо Михалев
Мислех да не ви досаждам със снимки,
Мисля че пуснах достатъчно,
Вече ми е късно да връзвам.
Забелязал съм че лятото иска
По малко материял по куките,
Есента повече.
Работя със цяло сдружение съвместно
Това е огромен опит и тестове.
Вече ми е късно да връзвам.
Забелязал съм че лятото иска
По малко материял по куките,
Есента повече.
Работя със цяло сдружение съвместно
Това е огромен опит и тестове.

Риболовци.
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Mного не сериозно казано при положение че себестоѝноста наEl Pescador написа:За Много Години ,тук вечната битка между доброто и злото ха ха .Относно чепаретата ,кажи ми за коло си продаваш чепаретата и ще ти кажа колко струваш Ти !Аз лично мое чепаре за по малко от 10 кинта не бих го дал ,сафридено и то ,за чернокопено дубъл ,но гарантирам че ако попадне в точните ръце мин 10 кг риба на чепаре ,но за съжаление на много хора не продавамта весела Нова Година ,щото за мен е супер и на 01 и на 02 бях в морето !
едно чепаре с качествени материали е под 1.50 лв

Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
-
- ще става разбирач
аз уважавам себе си и трудът си ,за другите не мога да знаяtiho_roev написа:Mного не сериозно казано при положение че себестоѝноста наEl Pescador написа:За Много Години ,тук вечната битка между доброто и злото ха ха .Относно чепаретата ,кажи ми за коло си продаваш чепаретата и ще ти кажа колко струваш Ти !Аз лично мое чепаре за по малко от 10 кинта не бих го дал ,сафридено и то ,за чернокопено дубъл ,но гарантирам че ако попадне в точните ръце мин 10 кг риба на чепаре ,но за съжаление на много хора не продавамта весела Нова Година ,щото за мен е супер и на 01 и на 02 бях в морето !
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана

- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Според изречението ,,кажи ми за коло си продаваш чепаретата и ще ти кажа колко струваш“ труда какво общо има ?El Pescador написа:аз уважавам себе си и трудът си ,за другите не мога да знаяtiho_roev написа:Mного не сериозно казано при положение че себестоѝноста наEl Pescador написа:За Много Години ,тук вечната битка между доброто и злото ха ха .Относно чепаретата ,кажи ми за коло си продаваш чепаретата и ще ти кажа колко струваш Ти !Аз лично мое чепаре за по малко от 10 кинта не бих го дал ,сафридено и то ,за чернокопено дубъл ,но гарантирам че ако попадне в точните ръце мин 10 кг риба на чепаре ,но за съжаление на много хора не продавамта весела Нова Година ,щото за мен е супер и на 01 и на 02 бях в морето !
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.

Го яде рибата.

Риболовци.
-
- ще става разбирач
моето чепаре е бранд ,виждам че както винаги си компетентен ,за това спирам ,но другият път когато погледнеш в лодката ми се сети за чепаре което струва 1,5 лвtiho_roev написа:Според изречението ,,кажи ми за коло си продаваш чепаретата и ще ти кажа колко струваш“ труда какво общо има ?El Pescador написа:аз уважавам себе си и трудът си ,за другите не мога да знаяtiho_roev написа:
Mного не сериозно казано при положение че себестоѝноста на

моята риба никой не може да я хване ,

lusienn написа:Мислех да не ви досаждам със снимки,
Бре! На Коледа ставали чудеса......

п.п. За много години на всички!
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Нищо лично колега . По добре копие на оригинал , от колкото несполучлив брандиран оригиналEl Pescador написа:моето чепаре е бранд ,виждам че както винаги си компетентен ,за това спирам ,но другият път когато погледнеш в лодката ми се сети за чепаре което струва 1,5 лвtiho_roev написа:Според изречението ,,кажи ми за коло си продаваш чепаретата и ще ти кажа колко струваш“ труда какво общо има ?El Pescador написа:
аз уважавам себе си и трудът си ,за другите не мога да зная

rashkoto1 написа:lusienn написа:Мислех да не ви досаждам със снимки,
Бре! На Коледа ставали чудеса......![]()
п.п. За много години на всички!
И на теб,пусни нещо

Риболовци.
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Въртят ми се из главата едни цветове за този сезон какво ще кажете ?
[attachment=1
[attachment=1
Лових с тия много добре,
Особенно Чернокопа ги ядеше,
Основно малиново розовото и
Тъмно лилавото и синьо.
На юг е по дълбоко от север,
Но ги виждат и на 45 метра дълбочина,
Седеше с дни там,и рядко се вдигаше
Горе на плитко.
Отвратително е да ловиш на такава
Дълбочина цял ден.
На мойте слагах,розов и оранжев,