Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Микроязовир "Борика" - 31.07.2005
Модератор: sapuna
Нивото не се е покачило изобщо. Перфектно е за риболов. Бях там в неделя, 14.08.2005 и се скъсахме с вуйчо ми да дърпаме каракуди на 2 метра от брегаniki_st написа:Как е там след дъждовете? Пътя как е? Кълве ли рибата?Защото мисля да ходя тази събота.

Хайде успех и пиши как е било

Ambitious people are simply too stupid to be lazy
Благодаря за информацията. И аз мисля да отида тази събота или неделя там. Надявам се да имам добър улов и след това ще написа резултатите. Вече бях преди 2 седмици там, хареса ми и улова беше задоволителен за 3 часа престой. С кой номер влакно и кука си ловял тогава?
ВСЯКА РИБА ВЪВ ВОДАТА МОГА ДА Я ИЗВАДЯ
И аз от тая отбивка слизам, ама от време на време бъркам ляво и дясно, та...niki_st написа:От коя страна на язовира беше засстанал? Аз се отклоних на първата отбивка за язовира, преди селото, стената се падаше отдясно.

Преди 2 седмици, когато бях сам бях от далечната от пътя и по-стръмна страна на язовира, почти до "стената" или поне тва обраслото нещо дето мяза на стена. Бетонна стена така и не видях. Тогава на влакно 0.20 и кука 14 с малкото директно телескопче (3 м) хванах 30-тина каракуди. Оня ден бяхме с вуйчо ми от другата (по-близко от пътя) страна, на около 100-тина метра от там където слиза тая първата отбивка надолу по язовира. Със същата пръчка и с един телескоп с водачи 3.5 м, а вуйчо ми с 1 директен 4 м и 1 с водачи 4 м. Бяхме като индианци - от едната пръчка на другата и обратно

Щука, на дъно - нищо. Ама грам.Щуката написа:Мисля и аз да го навестя този "прословут" гьол в неделя.И мисля да потърся някой шарко на дъноВие като сте ходили пробвахте ли на дъно и излезе ли нещо?
Ай със здраве

- Щуката
- новобранец
- Обратна връзка:
Преди малко се върнах от гьола и съм доста доволен - 6кг каракуда и 2 шарана единия 1.5кг другия към 2кг
Бяхме там в 5:20 а започна да кълве към 6:30 и така до към 11:30 и спря.Мисля,че рибата спря дя кълве защото излезе кофти вятър а и изпускаха гьола и водата видимо намаляваше.
Рибата вкусна ли е защото ми се стори че водата понамирисва
След малко,ще кача снимки
Наслука

Рибата вкусна ли е защото ми се стори че водата понамирисва

След малко,ще кача снимки

Наслука

- Щуката
- новобранец
- Обратна връзка:
Ми шараните ги хванахме на кука 12 с повод 0,12
а каракудата дава на всякви такъми
Хванахме и един приличен костур