Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Помо6т за блесни (Спе6но е).!!!.!!
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Помо6т за блесни (Спе6но е).!!!.!!
Тази книжка ми изглежда доста интересна и полезна.Ама незнам от каде да си я купя, продава ли се по рибарските магазини?
Това ли е книгата на Mepps?
Аз тази книга съм е виждал, но незнаех за какво точно става въпрос, мерси е утре може да мина през някои магазин и да я по прегледам, а до колкото до блесните на Mepps просто бях видял няколко модела от тях и ми харесаха, четох за тях и ми се сториха добри това е просто за други марки несам гледал защото тепарва навлизам в риболова на блесна и незнам доста неща, ама ще ги науча. 

Днес си взех книжката на Меpps за риболова на блесна, и много ми харесва, още днес започвам да е чета, препоръчвам е на всички които тепарва започват с блесната а и за другите, вътре има много обяснения и примери за риболова на блесна (всички примери и снимки, обяснения са с блесните на Мепс)
МНОГО Е ДОБРА!!! tf.

- Прикачени файлове
-
- Това е книжката на Mepps
- Изобр007.jpg (36.38 KiB) Преглеждано 734 пъти
-
- ще става разбирач
Колеги каде се продава книжката-аз не съм я виждал никъде и колко струва?
Книжката се продава по рибарските магазини, моята е купих за 2.68, много си заслужава вътре има всичко свързано с блесните. (като се почне от пръта и влакното и се стигне до видовите блесни и за какво се използват.)