Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Сефтето на фидъра
- Николай Неделков
- учете се от него
Сефтето на фидъра
След вчерашната среща на форума в Перник , днес рано сутринта газ към яз.Студена.Беше ми малко терсенито след сношните водки , но еуфорията от това , че ще сефтосвам фидъра и изобщо , че ще ловя на фидър за първи път надделя
Риболова трябваше да започне около 6:30 - 7:00 , но колегата от форума CERRUTI имаше малко работа и ги закъцахме около час по късно. Народ яко и по 2-та залива . От начало тръгна много слабо , кълвеше единствено на плувка и само бибани. Но след около час , час и половина вече свикнах с " тънкостите" на фидъра и ги започнах. Хванах около 20 бибана , като излъгах и 2 средии костура и едно 15-20 сантиметрово кленче
Общо с баща ми приключихме риболова с около 50 риби и след малко заповча великото чистене , ама довечера ще е великото мезене
и пийване
Тръгнех си към 1:30 - 2:00 от язовира щото излезнаха невероятни вълни и вятър и само ебаваше работата с фидъра , колегата CERRUTI остана да си наваксва с рибата
а аз и бащата отидохме на езерото в с.Рударци. Имаше един оптимист който беше хвърлил една въдица за щука и с една скубкаше малки уклейки и още 2-ма пишман рибари
които нищо не хващаха. Похвърлях 10-15 минути на торен и на бял , погледах как жабите шумно си го навират
и събрах багажа. Това е от мен , ето и малко снимки:
баща ми

CERRUTI

яз.Студена

вълните

езерото в с.Рударци

гледам жабите как се ...

Ей , станах си ФИ ДЕ РА ТОР

баща ми
CERRUTI
яз.Студена
вълните
езерото в с.Рударци
гледам жабите как се ...

Ей , станах си ФИ ДЕ РА ТОР

Последно промяна от Николай Неделков на Съб Апр 12, 2008 4:01 pm, променено общо 4 пъти.
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Сефтето на фидъра
Като за първи път много добре. Като си спомня моето сефте с фидера -20-тина каракуди между 150-400гр. в половин метрови вълни от тогава първо качвам фидера тогава всичко останало. Браво за излета и май се казва ФИДЕРИСТ 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:

след водка,и жабешко

насмеа ме с жабите

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- Николай Неделков
- учете се от него
Красимир Кюрпеков написа: Браво за излета и май се казва ФИДЕРИСТ
Я питай Dedy

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Браво Ники за излета добре си си изкарал и вчера и днеска!А ти си си баш ФИДЕРАТОР,а не ФИДЕРИСТ 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- nikaro
- ще става разбирач
Браво,адаш
Само така

Само така

- CERRUTI
- сериозен играч
Много се радвам че се запознахме с Ники наживо,общо взето за 10мин.направи монтажа,захранката два три лафа кое как за фидера и като започна.......гол след гол,таткому с болото подържаше даже по бързо темпо от Ники..
Аз като цяло много зле....открих с един рак,като си тръгна Ники записах 2 бибанчета(едното се беше хванало за корема
) и 1 кленче от калибъра на това като на Ники...а вятъра беше по подходящ за сърф отколкото за риболов,а към 15-16:00часът ставаше за безмоторни самолети
Отбора от Перник вдействие:

От нямане какво да се прави колегата Любо измисли уред за отчитане на кълването...
:

имаше толкова силно вънение че по брега започна да излиза пяна,а за прическата на Любо няма да говоря....

Общо взето сефтето на Ники беше добро,само ако не беше тоя вятър щеше да е супер ама няма как-природа....

Аз като цяло много зле....открих с един рак,като си тръгна Ники записах 2 бибанчета(едното се беше хванало за корема

Отбора от Перник вдействие:

От нямане какво да се прави колегата Любо измисли уред за отчитане на кълването...

имаше толкова силно вънение че по брега започна да излиза пяна,а за прическата на Любо няма да говоря....

Общо взето сефтето на Ники беше добро,само ако не беше тоя вятър щеше да е супер ама няма как-природа....
Последно промяна от CERRUTI на Съб Апр 12, 2008 11:58 pm, променено общо 1 път.

- Николай Неделков
- учете се от него
Криска , другия път повече , като за сефте съм доволен
А и мерси за похвалите
Май вече посвикнах , така че да му мислят кленовете след забраната 

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Ей вчера гледах едно двд с фидер и аз много са зарибих да си зема и сега като ви слушам как са фалите

- Николай Неделков
- учете се от него
Атракция си е тоя риболов , а и бибана как набива ... а пък ако е някой костур , направо имаш чувството , че ще счупи върха ... ако си вземеш няма да съжаляваш 

- emo vasilev
- сериозен играч
Добре , добре ...... другия път да наскубеш костури , кленове и .......щуки 

Като видях заглавието си викам адаша е изкарал платика най-после
Браво иначе за добрия излет! 

TICA FAN
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Добър излет и след като сефтето е успешно какво ли ще последва с тоя фидер

LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Браво Ники, тренирай с фидера, че да ме учиш.Фидерист звучи гордо, май и аз ще оттека.
ПП. Айде сменяй подписа и да тръгваме по платените локви.
ПП2. Всъщност за какво платено говориш, риболов нали

ПП. Айде сменяй подписа и да тръгваме по платените локви.
ПП2. Всъщност за какво платено говориш, риболов нали

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.