КАК КЪЛВЕ ПЪСТЪРВАТА?

Модератор: sapuna

Аватар
dimi
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: КАК КЪЛВЕ ПЪСТЪРВАТА?

Мнение от dimi »

Що Павка си мислиш че е театро?Аз съм сигурен че L I S е ходил на Доспат(от страната на Сърница) и не за риба а защото там му е работата.Пък утре мога и аз да отида при него и не виждам никакъв театър в това.Ако искаш ела и ти да провериш!
Поздрави!
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

dimi написа:Що Павка си мислиш че е театро?
Щото таман се чудех що да правя при положение че ми свършиха бомбите къде си вада с тех компирите та се възрадвах кат предусетих ква тълпа ще се втурне към Доспат и от топуркането и ще се получи достатъчно земо тресение та да излизат самички :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
dimi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimi »

Павка изключително чувство за хумор имаш :D !
Не съм ходил днес и не съм се чувал с L I S защото в Батак вали сняг а за Доспат не ми се мисли какво ще е времето!Незнам може би утре или вдругиден ще отида и ако наистина има риба обещавам че ще кажа и ще заснема.
Иначе Павка далеч съм от мисълта да интригантсвам и да разкарвам напразно хорато от София до Доспат,защото после некой да ми удари неква клетва па да фане и да ма стигне...НЕ МЕРСИ!
Поздрави!
Аватар
L I S
новобранец
новобранец

Мнение от L I S »

Дими защо мислиш че Павката не иска да повярва та те "стари видри" не ловят бройлери те предпочитат една да хванат но да е истинска пък и хиляда човека да отидат не значи че ще хванат та тая работа не е за всеки с изключение ако не е от "старите видри" :lol: :lol: :lol:
На който му върви в риболова не му върви в любовта
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Уеуеееееее , чета и не вярвам на ушите си :lol: Не друго ама тез неща не се ли правеха около трети клас големото междучасие или просто некой са останали в развитието си там :roll: Примерно - уекинката заигравка тип интрижка на дребно - горски , лови пъстърва през седмицата и надвишава броя на разрешените от закона риби :idea: Тъй , кофтито е че не се получи очакваната патаклама и заигравката премина на типа пинг понг тип разговор на уше белким фане дикиш :lol: Да ама не стана па нещо как требва и изведнага се пробва нов вариант кой каква риба смета за истинска :idea: Абе кой ви научи да гуеате ПС вас двамцата а не да си ги редите у маалата дребните интрижки ?!? Ае у уево !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
dimi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimi »

Павел Иванов написа:Абе кой ви научи да гуеате ПС вас двамцата а не да си ги редите у маалата дребните интрижки
Павка мисля че бях ясен по нагоре в позицията си така че не мисля да се оправдавам за неща които нито съм извършил нито съм си мислел да върша.
Аз се опитвам по някакъв начин да съживя тоя форум за пъстървовия риболов(защото само него практикувам)ти бате ни направи супер интриганти.Еми ОК няма да пускам вече мнения и готово!
Спирам да спамя някои ако им нещо да каже за кълването на пъстървата да заповяда!
Аватар
L I S
новобранец
новобранец

Мнение от L I S »

Абре свети Павле колко пъти ще трябва да пояснявам че не съм горски къде видя че съм ловил през седмицата за надвишаването на бройките вярно надвишил съм с два броя .А ти винаги ли хващаш по 7 броя и спираш ?А отностно за интригата която си мислиш съжалявам че споделих за слуката .Като видях събота и неделя как се юрнаха софиянци като овцете за Доспат и си викам "бягай рибо че идат шопите"то не че кой знае какво ще хванат но ще одрискат природата та вече информация няма да подавам та да си ловя на спокойствие .Аз съм антибракониер и се надявам някой ден да го разбереш.
Аватар
L I S
новобранец
новобранец

Мнение от L I S »

Дими тези дни като взех една въдичка и отидох на едно водоемче и на една стръвчица и си хванах една мъжка пъстървичка за другите няма да кажа да не ме обвинят пак че съм превишил бройките ако искаш виш рибката в галерията ми
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

L I S написа:Дими тези дни като взех една въдичка и отидох на едно водоемче и на една стръвчица и си хванах една мъжка пъстървичка за другите няма да кажа да не ме обвинят пак че съм превишил бройките ако искаш виш рибката в галерията ми
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
dimi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimi »

Еми Браво какво друго мога да кажа! :D Всеки път такава сполука!
Скоро време и аз ще започна да публикувам подобни снимчици! :lol: :lol: :lol:
Аватар
dimi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimi »

........
Последно промяна от dimi на Вто Окт 21, 2008 1:22 pm, променено общо 2 пъти.
Аватар
L I S
новобранец
новобранец

Мнение от L I S »

Браво Дими който го може си го може
fly_fisher
новобранец
новобранец

Мнение от fly_fisher »

Много дребни бре ахххааааа да влязат в нормата.
Като гледам как си ги закопал на дали стават за пускане.

Поздрави.
Аватар
dimi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimi »

fly_fisher ще се радвам скоро време и ти да публикуваш някоя снимка със сносни пъстърви! :D
Поздрави!
fly_fisher
новобранец
новобранец

Мнение от fly_fisher »

Не са нищо особенно но като се има в предвид потока в който са хванати са си екстра.
всички съм ги пуснал да си растът защото риби избягвам да взимам особенно балканка.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”