Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Мнение от bai mile1 »

Няма да обиждаш продуктите на фирмата TOKOZ нищо,че не са руски отговарят си на стандард USSR :lol: :lol: :drinkers:Нипела е джилезен :lol: даже не е ръждясал :lol: :drinkers:И ако искаш да знайш дръжката му е коркова :wink: в ония години не са занимаваха със синтетични Еви :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

и аз имах такава, ама се счупи на нипела, ама беше марка ссср...., иначе дръжката я пазя, с нея точа тестото, дето завивам шарана :lol: ....руски корк, сибирска му стока... :evil: :lol: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

:lol: :drinkers:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

От толкоз много читатели тука ,никой ли не е пробвал Зек-а?Само са смейти на готово и мълчите значи .....
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

тука няма разбирачи.. :lol: ., ...та, имам една артък тръба. чешка, зелена пвц 3/4 за топла вода.... :lol: , та ми артиса малко, та да ти я дам..., плюс това пробиваш под наклон и кордажа минава отвътре, няма водачи и глупости, отпред с пиличката малко и взимаш фаската и си номер едно, :lol: ....е макарето с тиксо, като на Дончо.... :lol: , хмъ..., може и с анкерпласт....поне ще ти е безплатен... :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Според мен,с туй изказване за разбирачите обиди няколко човека,ии поне Тролката :lol: :drinkers: Трабата си я задръж....ако зема да фана случайо някой за промяна в подписа ти,ша трябва и ти да са пишеш там щот ша кажиш аз му дадох въдицата :lol: :lol: :lol: :drinkers:
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

....тогава ша си е пазим, то Гълъбов ги измори с пвц-то за обратни води... :lol: ., аз ще ги почна със прави тръби... :lol:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

:lol: :drinkers:
Марк Твен
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

Миле ,имам Зек от 7 години ,само че на бай Йорг Блинкер блеснарката дето вади за 12 мин. сомове по 2.20 по испанските реки-ужасяваща въдица не много тежка за сметка на това няма риба в нашта Маричка дето мой да и се опре.Имам френдче Кирчо се казва има В-стик от първите извади по-миналата година едно соме 218 см. на Студения има и някоя друга 40-ка ,та твърди ,че друга като нея няма.Склонен съм да се съглася с него ,модерна пръчица барната специално от експерти като Филип Карен и Ел Диабло/Юри Гризенди дето са фанали с тях повече трофейни сомове от всички български сомаджии - кльонкаджии и клети тролингисти няма как да не е пИрфектна.Наздраве и със здраве да я земиш да я разловиш с някое Тичанско говедо......Амин .
валатът не най-лошото нещо на света
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

bai mile1 написа:
robber_79 написа: Ако сега трябва да избирам въдица за кльонк, не бих дал пари за нищо друго освен на Carsten Zeck.
Нидей споменува туй име,щот от една седмица са чудя ко да зема V-stic или V-stic+ :roll: :roll: :drinkers:
В един много известен магазин в DE, правят веднъж годишно 20-30% намаление на абсолютно всички стоки. Щанда, и склада на Zeck, се разпродава за броени минути .Все едно продават цигари, по времето на хиперинфлацията. Никога не бях виждал подобно нещо.
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Абе и аз гледам и слушам :fishing11: Ама Ицо кат ми предложи ВиКа тръбата са убедих окончателно :lol: Юрката лови на По.....И говори познато.... :lol: Ама друго сий да чуйш мнението на някой БГ специалист :lol: :drinkers: Дължиината не ма кефи цяла бланка зор са транспортира...Просто в БГ няма келепир от предлагането и за сега.... Ама ша са сети някой велик сомажи....Срещу процент съответно....Че е фешън е ясно ....И че е дъ бест са вижда... :drinkers: :wink:
Марк Твен
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

То в БГ, търговци, воблероконструктори и специалисти много .Предлагат се, и рекламират разни китайски нечувани на запад брандове..и болшинството телета се връзват като апдали. Примерно филстар, и техните премиум спининги, на цени близки до Кроа, Графитлидер и Шимано.
При сомските такъми, положението е горе- долу същото.Като почнем от “уловистите”столевови ръчни воблери, и стигнем до бутиковите кльонкове.
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Тоя пост предлагам да се сложи на билборд. :!: :wink:
Марк Твен
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

Тъй . тъй.......наскоро се гъбарках с едни дето фалеха Филстарската усойница /Venom / , па язе кат по прозд си имам някви Шимана , Кроа-та , Дайви и Зенаци.........пу , пу ,пу колко простотия има по наште земи.......и язе кат Роби ,ако ще купувам нова кльонкаджийка ще е само Зек ,по-късия вариант .
валатът не най-лошото нещо на света
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Тя, ако пръчката и макарата ловеше, то всичкото модерно кльонкаджи, щяха да имат стотачки... :lol:
....сома излиза, гледа ти пръчката и си казва Дзак....и бяга.... :lol:
Имаше едно франсе с брада, та и той рекламно лице е, ...и дойде на Дунав да лови, ама от румънска страна и за 1 седмица хвана едно сомче 2 кила.... :lol: :lol: , ако дойде на ив, може и валат да си тръгне.... :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”