Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
- radoadvokat
- ще става разбирач
Re: Качествени чепарета
Знам, че това им разправяш и ти. И не мога да си обясня, защо хората не те разбират. Все пак ти имаш богат опит макар и от един сезон. Пък те - с тяхните десетина години риболов на тролинг седнали да ти обясняват кое как. Нелогично но факт.lusienn написа:Така им разправям и Аз .
В кой бургаски магазин мога да намеря ламета Veniard? Ходих до Viya fishing, но пише че няма да работи до 14.03
На мен ми прати куките вчера,
И си ги взех заедно с другите материали.
Спомена ми че заминава за риба по
Южните морета,около него има и други
Магазини провери ги и сподели хареса ли
Си нещо.
И си ги взех заедно с другите материали.
Спомена ми че заминава за риба по
Южните морета,около него има и други
Магазини провери ги и сподели хареса ли
Си нещо.

Риболовци.
- stareca
- ще става разбирач
Veniard основно във вията .Поне да ти кажа кои цветове само може да вземеш на вениард от kristal flash стават само lime, dark purple,smolt blue , кринкъла всичкия в момента им е хубав успех_Filip123 написа:В кой бургаски магазин мога да намеря ламета Veniard? Ходих до Viya fishing, но пише че няма да работи до 14.03
И много други материали ще
Си вземе от там освен вениард
Само че ще почака Яни да си хване
Рибка от южните морета първо.
Си вземе от там освен вениард

Само че ще почака Яни да си хване
Рибка от южните морета първо.

Риболовци.
Честит празник, момчета и момичета. Да сте живи, здрави, румени, засмени. Много слука и само положителни емоции в риболова.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Димо Михалев
- Модератор
Честита баба Марта и на теб!Доста труд си хвърлил да го направиш това чепаре като мартеница.Тези,които разбират от тоя риболов са на ясно,че едва ли ще хванеш нещо с него,но идеята е много добра по случай 1-ви Март.gergi_81 написа:Честит празник, момчета и момичета. Да сте живи, здрави, румени, засмени. Много слука и само положителни емоции в риболова.
Да, то не е нито за риболов, нито за продан. Ей така за празника си поиграх. Благодаря, че снимката бе допусната.
Бъдете румени и засмени....
Бъдете живи и здрав.........
В тон с 1 Март.
Ред хед.....
Подарих го на някой не помня на кой.....
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Риболовци.
Ред хед си е достатъчно разпознаваем модел на ТОП ЧЕПАРЕТА и наложен от мен, така че ти прощавам поредната наглост.
- Димо Михалев
- Модератор
Жив и здрав,и ти.С риск да се повторя,но ламетата трябва да са отдолу на куката,за да се запази качеството на това,което си вързал за по-дълго време.lusienn написа:
Честита Баба Марта на цялата общност....
В тон с 1 Март.
Ред хед.....
..
Усуква ги така за да му дойде бидема под лопатката. Сладур маминДимо Михалев написа:Жив и здрав,и ти.С риск да се повторя,но ламетата трябва да са отдолу на куката,за да се запази качеството на това,което си вързал за по-дълго време.lusienn написа:
Честита Баба Марта на цялата общност....
В тон с 1 Март.
Ред хед.....
..

Люси, обади ми се да ти кажа как става. Не се бъзикам. Аз като не знам нещо питам и са ми помагали много хора. Ти така и така се опитваш да копираш всичко, по-добре се обади да ти кажа, не да гадаеш, защото както виждаш не ти се получава. Явно и Борката не ти казва как става

Люска, филма всички го гледат и определено е комедия. Няма човек в тази тема, който би пуснал снимка на нещо вързано като теб. Всеки би се срамувал, че за толкова време не се е научил на елементарни неща. Не можеш да вържеш НИТО ЕДНА кука, като хората, така че е нормално на човек толкова да му писне, че да ти предложи помощ. Все пак като видиш удавник - подаваш пръчка.lusienn написа:Абе мерси,седи си в твоя филм
Не го приемай като заяждане и не се обиждай. Аз наистина ти предлагам помощ.