Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Мнение от bai mile1 »

Куку,офицерски или сержански състав си в ВМУ то Вапцаров? :drinkers:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

6-то ДС байо :lol: :lol: :lol: от край време се знае ,че търговците са и шпиони :wink:
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Търговския флот...... :drinkers: .....
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

какво те тревожи драги? :wink:
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

На разстревожен ли ти се струвам :lol: :drinkers: Просто ми направи впечатление коментарът ти :drinkers: За човечетата издигнали са незнайно как :wink: Прозвуча ми някак си...формено :drinkers: Пък и сподели ме идваш от голямата река.....към морето.Или жена или служба са елементарните обяснения :wink: :drinkers:
Марк Твен
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

:lol: аха.а аз се чудя защо стреляш в тъмното.на база вселена сме незначителни :lol: минах от страната на сеирджиите и се забавлявам. гледам как си раздават награди и грамоти,призове и пр. :wink:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Тука освен на Тролйата приз за най най най на сомовете друго няма да видиш :lol: :drinkers:
Марк Твен
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

:wink: може пък да науча нещо.малко съм мнителен и когато ми зададът въпрос познай колко въпроса ми изникават от родът на тоз какъв е и защо пита и ... :lol: :lol: :lol:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Ясно...няма даса разспитваме :lol:
Марк Твен
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

последно миналото лято една ме изнерви.как да стигнела до гарата. а аз и редъ .коя гара ма. жп. ли авто ли аеро ил морска. :lol: :lol: :lol:
Аватар
nkolev66
Модератор
Модератор

Мнение от nkolev66 »

yco написа:
nkolev66 написа:.....
Не знам коя година е модела, но съм я купувал или 2013 или 2014 година и вярвам на очите си :wink: ...... :wink:
:lol: :lol:

аз пък аз вярвам на Alan Hawk.... :wink: :wink:

Изображение

синя смазка да видиш или въобще някаква смазка на карбоня... :lol:

отделно, че е запечатана спирачна система.. :wink: , че и пише изрично..., да не не се разпечатва и смазва от българи и румънци.... :lol: :lol:

https://www.alanhawk.com/reviews/spf.html
Е точно на тая снимка има доста повече смазка от колкото мажа аз. :lol: :lol: :lol: Естествено по карбоновите шайби, които са притиснати, няма как да остане повече от това дето се вижда. :D
Аватар
nkolev66
Модератор
Модератор

Мнение от nkolev66 »

yco написа:
nkolev66 написа:.....
Не знам коя година е модела, но съм я купувал или 2013 или 2014 година и вярвам на очите си :wink: ...... :wink:
:lol: :lol:

аз пък аз вярвам на Alan Hawk.... :wink: :wink:

Изображение

синя смазка да видиш или въобще някаква смазка на карбоня... :lol:

отделно, че е запечатана спирачна система.. :wink: , че и пише изрично..., да не не се разпечатва и смазва от българи и румънци.... :lol: :lol:

Ей, опасна маймуна си бате Ицо, добре, че се заинатих и наистина прочетох ревюто на Алан Хоук. :lol: :lol: :lol: Никъде не пише нищо за грес (не дали е много, дали малко или хич), ама нищо :idea: , май са бъзикаш с нас а? :lol: :lol: :lol: Даже донякъде похвали макаричката, че в ценовия си клас, пък дори спрямо по-високите класове реди перфектно.
"Преди да оставим макарата, трябва да спомена, че Spinfisher V нарежда линията изключително равномерно. Не мисля, че съм виждал толкова красива линия да лежи на която и да е макара в този ценови диапазон или дори значително по-висока. Penn са усъвършенствали цикъла на осцилация и резултатът е много приятен."
А ето за "драг" системата, която си е доста намазана с грес, за което въобще не се споменава, защото си е задължително и всеки второкласник трябва да го знае: :lol: :lol: :lol:
"Шпулата стартира плавно, продължава да върви стабилно и поради размерите и разположението на шайбите системата работи без стрес и не изпитва натрупване на топлина по време на 7 тестови излета за общо близо 60 часа риболов. " - цитат за работата на "драга".
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

nkolev66 написа:.......
А ето за "драг" системата, която си е доста намазана с грес, за което въобще не се споменава, защото си е задължително и всеки второкласник трябва да го знае: :lol: :lol: :lol:
.........
нещо не си в час, ама въобще... :wink: , в цялата статия няма думата GREASE !
Дай ми го този текст на английски от статията, дето си го превел уж, та да ти го преведа, като хората бе човек. :wink:

някой друг, няма ли да му помогне в търсенето на грес.... :lol: :lol: , чакай да ти подскажа, та натискаш контрол плюс F и написваш GREASE и отнема 1 секунда.... :wink:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

ам тя греста е няколко чешита :lol: :lol: такаламитът върви къде 60 лева :lol: :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Днес си направих един вдлъбнат, само такъв нямах... :evil: , та това са ми инструментите за вдлъбване... :lol: :lol:

Изображение
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”