Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Избори
Модератор: dantho.mihov
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Re: Избори
dantho.mihov написа: ....... където е далеч от написаното от теб .......
Данчо,
Това не е написано от мен !
Поставил съм кавички и съм дал и линк !
В официалният документ за преброяването от 2011 година има още данни, вкл. и за териториалното разпределение на различните етноси.
Също, от първа ръка знам, че има райони, където ще гласуват за ГЕРБ само и само за да не спечели партията на доминиращият етнос.
В спорове няма да влизам, стига да не ме цитират или споменават поименно.
Не искам и да споря с никого,
Всеки има право на мнение,
Аз само споделям моето.
Също съм категоричен, че кой за кого ще гласува е лично решение,
И никой няма право да пита или да го коментира.
- G.Petkov
А за македонците прочетох, че правителството е призовало,
Хората живеещи в чужбина, но запазили македонското си гражданство,
Да участват в преброяването в СРМ, защото имало възможност албанците да излязат повече.
Това вече е проблем.
Както за РСМ, така и за съседните страни.
А за българинът, чувстващ се македонец - има хора всякакви.
То има и 100 000 македонци, които станаха българи, част от тях за да прилапат евро паспорт !
Свят голям, хора различни.
Хората живеещи в чужбина, но запазили македонското си гражданство,
Да участват в преброяването в СРМ, защото имало възможност албанците да излязат повече.
Това вече е проблем.
Както за РСМ, така и за съседните страни.
А за българинът, чувстващ се македонец - има хора всякакви.
То има и 100 000 македонци, които станаха българи, част от тях за да прилапат евро паспорт !
Свят голям, хора различни.
- icefire
- ще става разбирач
Да , точно така ... шапки и поклони .. САМО ЧЕ .... Ачо ако е коректен , нека да спомене първоизточника от къде е направил този копи/пейст - От страницата на Кеворк Кеворкян във ФБ ... Иначе , Ачо си го раздава голям философ тука във форума ... https://www.facebook.com/kevorkkevorkianVN/dantho.mihov написа:Ачо, имаш голямо браво от мен !Ачо ♣ написа: За престоящите избори аз мисля така........
.............]Да си оптимист в днешна България означава да се оставиш да те правят на глупак......[/color]
Шапка ти свалям и поклон ти правя за този ти пост.
Никой не полудява толкова бързо като абсолютно нормалният човек ...
Животът е навик , от който се отвиква много трудно ...
Terry Pratchett
Terry Pratchett
С теб пък, ако взема да споря, айде нЕма нужда за смисъл, както казваше баба ми!!!icefire написа:...........................
Цитатът ми е в кавички, тоест не е моя мисъл - кой разбрал, разбрал!!!
П .П.
А и друго - не ме провокирай........!
.....нямаш си и на идеята как бих ти отговорил, въпреки това няма да го направя.....Умните , четящи темата, са на ясно защо....!!!icefire написа: ... Иначе , Ачо си го раздава голям философ.........
Освен това съм обещал на модератора да не му създавам проблеми.....Не че неговото модериране ми харесва, но все пак съм дал дума - казана дума - хвърлен камък!!!
Айде, остани си със здраве!
Но знай - каквото и да напишеш,, след моя пост - отговор няма да получиш, от моя страна !!!
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- icefire
- ще става разбирач
Аз лично не се засягам , никого не провокирам , просто казвам истината ... Като изтъквам някой факти !Ачо ♣ написа:С теб пък, ако взема да споря, айде нЕма нужда за смисъл, както казваше баба ми!!!icefire написа:...........................
Цитатът ми е в кавички, тоест не е моя мисъл - кой разбрал, разбрал!!!
П .П.
А и друго - не ме провокирай........!
icefire написа: ... Иначе , Ачо си го раздава голям философ.........
Умните виждали кавичките , но Ти - Ачо .. нямаше нищо против да ти свалят шапка ... След като запази в анонимност Авторът на словата копирани от теб ! И запази за себе си незаслужените овации ...
Нещо голям кибритлия ще ми дойдеш ... такива като теб са ниски череши - всеки може да ги бере - Това го казваше мойта баба ..!!!
Много добре знам как реагираш първо/сигнално с обиди и арогантност ... Първични признаци на посредственост..
П.П.
Чуствай се провокиран .. сега !!!
Никой не полудява толкова бързо като абсолютно нормалният човек ...
Terry Pratchett
Terry Pratchett
-
- Модератор
Няма нужда да се хапите. Такива теми винаги биха могли да бъдат "буре с барут".icefire написа: ...... И запази за себе си незаслужените овации ...
Ясно е, че е цитат и овациите пак си остават.
Изказани мисли на видни люде показват симпатиите и позицията на потребителя предвид факта, че не ни е позволено да правим пряка реклама на дадена политическа формация.
Можем да посочим положителното или отрицателното в техните програми, но и такива още не съм видял.
- Павел Иванов
Миленке , тоя вариант го предвиждаха изначало за 2010та па е , не се случи , та сигур затова са изместили датата с 40 години напредМilena написа:https://news.bg/bulgaria/2050-a-u-nas-3 ... lgari.html

Иначе гледам освен мен никой не обявява открито пристрастията си , само намеци и от според зависи накъде духне вятъра да могат да се отрекат поне форумно

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- GODzillata
Или па да се бият у грдите!Павел Иванов написа:...накъде духне вятъра да могат да се отрекат поне форумно![]()
![]()

Апа да знаете ас пред фа дилема съм - у една листа са и жипито ми, и боската ми - ся кое да предпочета - здравето или леба?

Та нищо друго ми не остаа, освен да фргам у тъча секи от тех, че съм гласувал баш за него, а ас да скинем синджира за риба.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Martin Mihailov
- учете се от него
Кои даде повече кинти за негоGODzillata написа:Или па да се бият у грдите!Павел Иванов написа:...накъде духне вятъра да могат да се отрекат поне форумно![]()
![]()
![]()
Апа да знаете ас пред фа дилема съм - у една листа са и жипито ми, и боската ми - ся кое да предпочета - здравето или леба?![]()
Та нищо друго ми не остаа, освен да фргам у тъча секи от тех, че съм гласувал баш за него, а ас да скинем синджира за риба.![]()
![]()

- Martin Mihailov
- учете се от него
За сега само обещават

- G.Petkov
Павел Три написа:Мартине,почна ли наддаването? Тука още си траят.

Чак сега разбрах, каква е идеята на Трифонов !

Правилна идея !
Да стиковаме офертите, дейба !
Парата да отиде в избирателите, който рискуват даже живота си в тази епидемия,
А не в посредниците !

Само Павел ще гласува по съвест !