Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Ампули ароматизатори?
Модератор: Paublo_Eskobar
- bigfisherman
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Ампули ароматизатори?
Някой ползвал ли е такива ампули, мисля бяха ултрабайт?
Аз лично съм ги ползвал но никога с резултат ... може и да не знам някои тънкости при смесването, обаче никакъв ефект от тях досега няма !!! Поне при мене ... ако някой знае нещо да каже, или ако е имал положителен резултат - не на платен гьол разбира се.
Аз лично съм ги ползвал но никога с резултат ... може и да не знам някои тънкости при смесването, обаче никакъв ефект от тях досега няма !!! Поне при мене ... ако някой знае нещо да каже, или ако е имал положителен резултат - не на платен гьол разбира се.
zahranka
Za pruv put i chuvam za nego !
-
- новобранец
-
- новобранец
Re: zahranka
spyk написа:Za pruv put i chuvam za nego![]()
![]()
![]()
![]()
!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
ох
Аз ползвам ароматизатори ама си ги купувм от БИЛЛА на щанда с кексовете са и съм много доволен , най-вече от ванилията , а и други са вършили работа ,анасон, коняк , а и с ром пробвах два пъи ама гони рибата
Най-хубаво става жито с ванилия
Най-хубаво става жито с ванилия
AROMATI
ULTRABAIT MOJETE USPESHNO DA IZPOLZVATE PRI PIBOLOV NA SCHUKA.NAPRAVETE SI VODEN RAZTVOR 1AMPULA ULTRA BAIT ZA SCHUKA S PO -MALKO OT 1/2L VODA.POTOPETE VOBLERA,BLESNATA ILI RIBKATA.USPEHA E GARANTIRAN/AKO RAZBIRA SE V VODOEMA IMA RIBA/NASLUKA.
Re: AROMATI
обаче докато правите или ползвате разтвора е наложително използването на противотаз ,голяяяяяма смрад не знам дали това нещо има някакъв ефект.Питал съм доста колеги но повечето са с отрицателно мнениеlilFISH написа:ULTRABAIT MOJETE USPESHNO DA IZPOLZVATE PRI PIBOLOV NA SCHUKA.NAPRAVETE SI VODEN RAZTVOR 1AMPULA ULTRA BAIT ZA SCHUKA S PO -MALKO OT 1/2L VODA.POTOPETE VOBLERA,BLESNATA ILI RIBKATA.USPEHA E GARANTIRAN/AKO RAZBIRA SE V VODOEMA IMA RIBA/NASLUKA.
- vali.67
- новобранец
- Обратна връзка:
ULTRABAIT
Privet na vsi4ki
Ta vzex si i az ot tozi taka nare4en aromatizator o6te prez ranna prolet .6toto si vikam 4akai az da sybudq obonqnieto na tezi ribi.
Vikam 6te go probvam nai napred v zatvoren vodoem pyk posle ve4e.......
Za 6aran si kupix go probvam zna4i na prugina na dyno i ni6to,vikam sega 6i si napravq raztvor i 6i natopq torniq 4ervei pak ni6to,imam 4uvstvoto 4e tozi ULTRABAIT gi goni tezi ribki pri tova striktno spazix ukazaniqta za upotreba.
Ne znam za vas no az sym nastroen skepti4no kym tazi da q nareka PODPRAVKA za ribi.
Nasluka
Privet na vsi4ki
Ta vzex si i az ot tozi taka nare4en aromatizator o6te prez ranna prolet .6toto si vikam 4akai az da sybudq obonqnieto na tezi ribi.
Vikam 6te go probvam nai napred v zatvoren vodoem pyk posle ve4e.......
Za 6aran si kupix go probvam zna4i na prugina na dyno i ni6to,vikam sega 6i si napravq raztvor i 6i natopq torniq 4ervei pak ni6to,imam 4uvstvoto 4e tozi ULTRABAIT gi goni tezi ribki pri tova striktno spazix ukazaniqta za upotreba.
Ne znam za vas no az sym nastroen skepti4no kym tazi da q nareka PODPRAVKA za ribi.
Nasluka
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ultrabyte е синтетичен феромон който безвъвратно кара рибите да чувстват инстинктивен глад и ги карат да ядат сичко наред дори и камани обаче ги плюят!
Има ефект само при полово зрелите екземпляри тоест по едрите риби и наистина върши работа !
Слага се в захранката в количесто 10милилитра на 1 кило тоест 1 ампула за половин кило захранка !
Обаче според мене само диваците реагират на това !
Има ефект само при полово зрелите екземпляри тоест по едрите риби и наистина върши работа !
Слага се в захранката в количесто 10милилитра на 1 кило тоест 1 ампула за половин кило захранка !
Обаче според мене само диваците реагират на това !