Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Избори
Модератор: dantho.mihov
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Re: Избори
dantho.mihov написа:...... Тъкмо реших, че ще "умре" преди изборите.......
Данчо,
Недей тъй, бре ?

Виж какви лакърдии вървят !
Но, ако почнат псувните - трий или следвай Правилата.
А че псувни ще има - гарантирам !
Но не и от мен.

-
- Модератор
Тъй, тъй. И никой не го помни, че ми е селски.G.Petkov написа: ........
С това и е останал в Историята.
С пристанищата !

Пък за изборите, на този етап забелязвам, че започва едно наддаване кой с колко щял да вдигне средната заплата и средната пенсия у нас.
Това обаче никак не гарантира нарастване на покупателната способност у нас. Защото ако разходите ми за труд и осигуровки са по-високи при същата производителност, то и цената на крайния ми продукт ще е по-висока.
Една варненска партия пък обеща хем да вдигне пенсиите, хем да намали размера на осигурителните вноски. Нещо сбъркали са с математиката.
- G.Petkov
Данчо,
Няма да се плашиш !
Тя, Мая Общата, обеща да вдигне пенсиите и заплатите, и да намали данъците !
Предполагам, в държавният сектор.
И да почне печатането на банкноти - което е и целта.
Та е моооо яка.
Прилича малко на Вълко Червенков !
Единият обещал да отмени законите на физиката,
Другата - да отмени закона за държавният бюджет.
Няма да се плашиш !

Тя, Мая Общата, обеща да вдигне пенсиите и заплатите, и да намали данъците !

Предполагам, в държавният сектор.
И да почне печатането на банкноти - което е и целта.
Та е моооо яка.
Прилича малко на Вълко Червенков !

Единият обещал да отмени законите на физиката,
Другата - да отмени закона за държавният бюджет.
- G.Petkov
Обаче, като стана дума за пристанища,
Горна баня и Перник ги няма !
Стигнали са до Павлово.
Горна баня и Перник ги няма !
Стигнали са до Павлово.

Ха,я виж ти,като че ли много актуална тема се заформи.Точно на място,точно на време.Поне до изборите.
После може да продължим с коментари.
Даскале,нещо за следата......?
А аз още не съм решил за кого или въобще да гласувам.
Има време,агитирайте ме ,може явно,може и тайно.
После може да продължим с коментари.
Даскале,нещо за следата......?
А аз още не съм решил за кого или въобще да гласувам.

Късмет.Всичко е до късмет. 

- G.Petkov
Павел Три написа: .....А аз още не съм решил за кого или въобще да гласувам.
Трифонов,
И аз още не съм решил,
По колко да искаме, а ?

Или, кой колкото даде,
Ама да е от сърце !

Това да става тайно,щото нали не е законно.
Законно е да обещаят големи заплати,големи пенсии,нови пътища,малки данъци,училища ( "и деца ще ви направим " ) и още и още и .........
20 или 50 лева-тц,не трябва да се споменава,не трябва да се мисли дори.Това за нас,щото има една група гласоподаватели за които не важи.
Законно е да обещаят големи заплати,големи пенсии,нови пътища,малки данъци,училища ( "и деца ще ви направим " ) и още и още и .........
20 или 50 лева-тц,не трябва да се споменава,не трябва да се мисли дори.Това за нас,щото има една група гласоподаватели за които не важи.
Късмет.Всичко е до късмет. 

-
- Модератор
То, това е само за "социално слабите".Павел Три написа: ........
20 или 50 лева-тц, ........

Освен това, до колкото се подочу, на последните общински избори тарифата се е била вдигнала. С колко, не зная, защото до мен още нищо не е достигало. Явно не съм в списъците им за подкупване.
- GODzillata
[quote="dantho.mihov"...защото до мен още нищо не е достигало. Явно не съм в списъците им за подкупване.[/quote]
Нали?!
Всеки е чувал за некви кинти, ама никой не ги е виждал.
50 камъка са обидно малко, но квото не става с пари - става с много пари!
Да добавят барем още една-две нули и да заповядат.

Нали?!

50 камъка са обидно малко, но квото не става с пари - става с много пари!

Да добавят барем още една-две нули и да заповядат.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Павел Иванов
Гледам темата яко е живнала , та що да не взема да направя един кратък , или не много кратък графомански анализ на политическата сцена у в момента
Та така , започваме с Единственият боК Слънце
Както казва Андре , Боце е удобен за всички .
Удобен е за курнелия която докато се прави , че му се отваря и ръси популизъм кротко си окраде цялата партийна касичка .
Удобен е за меди който кротко си кюта в сараите докато прибира дивиденти от ТЕЦа .
Общо взето е удобен за цялото полит войнство та за туй си се очертава да царува вечно ако примерно не падне някоя кашпа пълна с маргаритки върху му .
От друга страна гледам ударно успява да съчетава пазарната с плановата икономика , особено от след орешара .
Ударно прибира електорат , от тоя на бспто с по педесе лева към пенцията а за Великден цели 120лв , но това само докато Го има !
Е , цоциалистите имат и безкрайно верен електорат , червен до мозъка на костите си , е примерно деда ви Ангел е типичен ярък пример , бленуващ да види поне за малко курнелия като цар ако и да знае , че ако се случи тя ще вземе и последните левчета от мизерната му пенция , но в случаят е важна единствено душевната полюция явно
Отделно яко е наблегнал да прибира от дпс електората , обикаля по села и паланки и се държи като персонаж на Чудомир но набляга на афоризма заимстван от Хенри Форд "аз съм прост и вие сте прости , значи ще се разберем" . В случаят резултатите от последните местни избори в региони с тотална до скоро хегемония на дпс говорят много .
При учиндолският славей и мая илиева галева пеевска ванкова василева и пр. се забелязва едно ДежаВю от предишните избори с патрЕотете и пълнежа им от воленчо . Респективно от към Славчо се заформя една бъдеща патерица на Боце , а галева ако не друго ке дръпне от стопяващият се червен електорат .
Не случайно шпионина малинов беше пуснат до кремълското жуже с цел да го награди за вярност към кгб/фсб/гру и пр. и последствие да открие партия "русороби" , с цел и те да изтеглят от червеният електорат .
За явни боклуци като костя копейкин и вмирисаното трио изобщо няма какво да се абим , ако и вторите да са вече едно с пчеличката мая
От друга страна действията му с широките пръсте и якото расфърляне на дребни паре са строго премислени , ако и да не изглежда така .
Расфърлят се едни части от европейски средства + бюджетни почти до зануляване .
В случаят идеята е ясна , като дойде до нула и ако все още е цар е я къде е 2023г , е го къде е еврото , е ги къде са в бюсжета едни запорирани заради валутният борд парета и сичко е на шеС
Та те така !
Реално най-ярката фигура на полит небосклона ни си остава Светльо Витков !!!
Едно , че би нарекъл всеки който му се струва такъв , педераст , без значение кой е той , второ ако залеби като цар може най-накрая да ми донесе оная бутилка къде ми я дава от преди трийсе и кусур години , та има за какво да гласува за него човек
Значи да е изцяло издържан в графомански стил поста ми , той трябва да завърши грамофонски

Та така , започваме с Единственият боК Слънце

Както казва Андре , Боце е удобен за всички .
Удобен е за курнелия която докато се прави , че му се отваря и ръси популизъм кротко си окраде цялата партийна касичка .
Удобен е за меди който кротко си кюта в сараите докато прибира дивиденти от ТЕЦа .
Общо взето е удобен за цялото полит войнство та за туй си се очертава да царува вечно ако примерно не падне някоя кашпа пълна с маргаритки върху му .
От друга страна гледам ударно успява да съчетава пазарната с плановата икономика , особено от след орешара .
Ударно прибира електорат , от тоя на бспто с по педесе лева към пенцията а за Великден цели 120лв , но това само докато Го има !
Е , цоциалистите имат и безкрайно верен електорат , червен до мозъка на костите си , е примерно деда ви Ангел е типичен ярък пример , бленуващ да види поне за малко курнелия като цар ако и да знае , че ако се случи тя ще вземе и последните левчета от мизерната му пенция , но в случаят е важна единствено душевната полюция явно

Отделно яко е наблегнал да прибира от дпс електората , обикаля по села и паланки и се държи като персонаж на Чудомир но набляга на афоризма заимстван от Хенри Форд "аз съм прост и вие сте прости , значи ще се разберем" . В случаят резултатите от последните местни избори в региони с тотална до скоро хегемония на дпс говорят много .
При учиндолският славей и мая илиева галева пеевска ванкова василева и пр. се забелязва едно ДежаВю от предишните избори с патрЕотете и пълнежа им от воленчо . Респективно от към Славчо се заформя една бъдеща патерица на Боце , а галева ако не друго ке дръпне от стопяващият се червен електорат .
Не случайно шпионина малинов беше пуснат до кремълското жуже с цел да го награди за вярност към кгб/фсб/гру и пр. и последствие да открие партия "русороби" , с цел и те да изтеглят от червеният електорат .
За явни боклуци като костя копейкин и вмирисаното трио изобщо няма какво да се абим , ако и вторите да са вече едно с пчеличката мая

От друга страна действията му с широките пръсте и якото расфърляне на дребни паре са строго премислени , ако и да не изглежда така .
Расфърлят се едни части от европейски средства + бюджетни почти до зануляване .
В случаят идеята е ясна , като дойде до нула и ако все още е цар е я къде е 2023г , е го къде е еврото , е ги къде са в бюсжета едни запорирани заради валутният борд парета и сичко е на шеС

Та те така !
Реално най-ярката фигура на полит небосклона ни си остава Светльо Витков !!!
Едно , че би нарекъл всеки който му се струва такъв , педераст , без значение кой е той , второ ако залеби като цар може най-накрая да ми донесе оная бутилка къде ми я дава от преди трийсе и кусур години , та има за какво да гласува за него човек

Значи да е изцяло издържан в графомански стил поста ми , той трябва да завърши грамофонски

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- GODzillata
Не само и пенции, а и даскали - щел да им праи заплатите към 2 бимберици, ама не се казва ништо за инфлацеата къ ще ги изяде. Помня едно време къ се зимаха заплати с лопата да ринеш артишляк и ка за 500 уева си зимахме 1 по един леп.Павел Иванов написа:Ударно прибира електорат , от тоя на бспто с по педесе лева към пенцията а за Великден цели 120лв , но това само докато Го има !
... набляга на афоризма заимстван от Хенри Форд "аз съм прост и вие сте прости , значи ще се разберем" . ....от към Славчо се заформя една бъдеща патерица на Боце ,

Ся тоа аофоризъм е по-близо до Байтошевия, нема скверниме името Фродово!

Слафчо сигур па ще онемее куту на интервюто и со кротце, со благо и со неговите ДУПЕтати ша си спретнат коалицийка, та има да дрънкат.

- GODzillata
Може па да е било копи-пейст.dantho.mihov написа:Ачо, защо си изтри поста бре ?
Беше си точно в тон с темата. Нищо обидно и заядливо. Поне на мен ми хареса.

- G.Petkov
GODzillata написа: .... Не само и пенции, а и даскали - щел да им праи заплатите към 2 бимберици ........
Кире,
Ти вземи бимбериците,
Пък после ще видим !

Виж колко е инфлацията за миналата година,
И си свиркай !

- kiril_bulgaria
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Смятах да не се намесвам, но когато се говори за инфлация в България, по-ясен пример, който ни дава администрацията на г-н Борисов, няма. Говорим за един и същи проект, за едни и същи ремонтни работи, само коригиран с процента инфлация.
Ремонта на АМ „Тракия“, как расте цената му във връзка с инфлацията в България:
2019г – 40км ремонт – 40млн. лв
02.2020 – същите 40км ремонт – 60млн. лв
11.2020 – същите 40км ремонт – 90млн. лв
Февр.2021 – за първите 16,5км – изплатени 35млн.лв
Ремонта на АМ „Тракия“, как расте цената му във връзка с инфлацията в България:
2019г – 40км ремонт – 40млн. лв
02.2020 – същите 40км ремонт – 60млн. лв
11.2020 – същите 40км ремонт – 90млн. лв
Февр.2021 – за първите 16,5км – изплатени 35млн.лв
- GODzillata
Да де, ама па те викат прво да гласуваме за тях, пък после...ще видим.G.Petkov написа:Ти вземи бимбериците,
Пък после ще видим !![]()